0
Venera je u sekstilu sa Marsom i u semi sekstilu sa Suncem

14.02.2016. Venera je u sekstilu sa Marsom i u semi sekstilu sa Suncem

14.02.2016. Venera je u sekstilu sa Marsom i u semi sekstilu sa Suncem

Venera je danas još uvijek u sekstilu sa Marsom u Škorpiji donoseći mogućnost da se uskladite sa osjećajima i željama drugih. Skladni ljubavni odnosi biće prisutni, posebno ako pokažete volju za njima.Venera u Jarcu je i priča o moći ljubavi,o privrženosti, postojanosti,težnji za trajnom posvećenošću i ljubavi koja traje kroz vrijeme.

Sada je povoljno vrijeme da se izraze osjećaji, dokaže da vam je stalo do nekoga.U tome će vam pomoći i semi sektil Venere i Sunca u Vodoliji.

Pozitivna energija se osjeća u vazduhu.

Merkur je ušao u Vodoliju i donosi mogućnost iznenadnih susreta, sastanaka, poziva. Komunikacija je brza i izlazi iz uobičajenog. Može vas dovesti do nečeg zanimljivog i neočekivanog, što će učiniti drugačijim od drugih ovaj dan.

U poslije podnevnim satima započinje 8. Lunarni dan zvani „Paun“, dan promjena, preobražaja, prelaska u novo stanje. Elemnt vatre je vezan za ovaj dan. Uz svijeće, vatricu unesite pozitivnu energiju u svoje okruženje, a ujedno i unesite osjećaj romantičnosti uz odbljeske svjetlosti u nekom intimnom okruženju.

Okrenutost je veća unutarnjim dešavanjima, a kako je Mjesec u Biku, osjećajima.

Mjesec je i u Biku u poslije podnevnim satima u trigonu sa Plutonom u Jarcu, što pojačava emocije i izaziva dublje osjećaje, pojačava želje i čulnost. U noćnim satima je on u opoziciji sa Marsom u Škorpiji, što može da donese i kratkotrajna uzbuđenje, ili ljubomoru, posesivnost, ali kako je Jupiter u Djevici trigonu sa Mjesecom i sekstil sa Marsom, sve može ipak dobro da se završi. Dobrota, duh davanja, opraštanja, kao dobra volja promjeniće u noćnim satima oko 22.-00h ponoći raspoloženje. Jedino Škorpije novembarske rođene oko 12, 13. I Bikovi majski oko 10,11.05. ne pretejrujte sa ljubomorom i posesivnošću.

Mjesec u Biku podstiče i ljubavne želje.

Ovo može da vam donese prijatno uzbuđenja, moguće i zbog doživljaja i dobitaka koji prate ovaj dan. Venera u Jarcu je utiče da se ljubav pokazuje i konkretnim davanjima kako pažnje, nježnosti, postojane ljubavi, tako i kroz poklone. Ovoga puta kako je Mjesec u Biku to mogu da budu nešto slatko i ukusno, ili lijepo, ali i što može da traje.

Dan ljubavi će ovoga puta najviše sreće donijeti zemljanim znacima: Jarčevima, Djevicama, Bikovima, pa zatim i vodenim, jer je Venera u Jarcu, a Mjesec u Biku, a onda i vodenim znacima treće dekade: Rakovima, Škorpijama i Ribama. Mjesec u Biku donosi mogućnost da više uživamo u čulnim nasladama ili u ukusnoj hrani i piću, uz nekog koga volimo . To donose osjećaj pravog i potpunog užitka.

Učinite ovaj dan lijepim sebi i drugima na svoj način!

Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI