0
17.06. stiže pun Mjesec u Strijelcu

17.06. stiže pun Mjesec u Strijelcu

17.06. stiže pun Mjesec u Strijelcu

17.06. će se na nebu pojaviti pun Mjesec u znaku Strijelca! Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Astrolog Željka Knežević

Ovaj pun Mjesec daje plemenitu energiju pa ovih dana može biti dosta humanitarnih aktivnosti. Mnoge osobe baš ovih dana oko punog Mjeseca mogu otputovati na odmor u inozemstvo ili sklapati kontakte sa strancima.

Mogu nas privlačiti stranci, putovanja u inozemstvo, učenja, filozofija, strani jezici. Može doći i do zablude ili prevare među partnerima, posebno za nove parove koji će imati Veneru u kvadratu s Uranom. Kako brzo krenu emocije, tako mogu brzo i nestati. Uglavnom, ovaj aspekt daje zabludu koja je kratkog trajanja.

Svakako je tenzija na pomolu još zbog Marsa iz Raka koji aspektira Saturn i Pluton iz Jarca. Malo će pomoći Neptun iz Riba, koliko bude mogao razjasniti neslaganje i probleme jer i on zna napraviti zabludu i zbrku.

Budimo svi oprezni za vrijeme punog Mjeseca, posebno treba pripaziti da se ne svađamo i pretjerujemo u mnogim stvarima. Oprez u prometu, jer može doći da većih prometnih nesreća. Aspekti ovih dana mogu izazivati mnoge nezgode, požare, probleme s vodom i na vodi s brodovima, elektroinstalacijama, plinom, itd. Mars udružen s Merkurom u Raku može proizvesti naboj emocija, posebno kroz komunikaciju u obiteljskim ambijentima pa i tu treba paziti da ne dođe do konfliktnih situacija.

Poslušajte šta očekuje vaš znak zodijaka OVDJE

Nadolazeći puni Mjesec u Strijelcu 17.06. će nas lijepo pripremiti za ono što dolazi u julu.

Rituali za Mjesečeve faze: Uštap je najbliže povezan s uspješnom manifestacijom – iskoristite to!

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI