0
Odlučite šta želite

19.02.2015. MLAD MJESEC U RIBAMA

Venera će u noći Mladog Mjeseca u Ribama biti na 27. stepunu gdje je najuzvišenija, egzaltirana Venera. Venera je ta koja u Ribama ima sposobnost da se prilagođava onome koga voli, obožava, ali ona na tom stepenu zna i tajnu zavođenja , ostvarenja svoga ideala ljubavi. Ona u sebi ima nešto anđeosko, uzvišeno, jer predstavlja najuzvišeniju ljubav.Ona je tu izuzetno snažna i pojačava ljubavna osjećanja, ljubavne čežnje, ljubavne želje. Ona je tu mistična, sklona da snove pretvori u stvarnost.

U noći Mladog Mjeseca koji je 19.02. odmah nakon ponoći na 0 stepenu Riba, na početku ovog posljednjeg tajanstvenog znaka, koji u sebi nosi sva iskustva prethodnih znakova, jer se sa njim završava jedan ciiklus. Na dan Mladog Mjeseca, da bi se podstakle novine i promjene koje dolaze i da bi one bile pozitivne i dobre po nas dobro je radite vizualizaciju. Ovoga puta je Mlad Mjesec u Ribama koje pojačavaju intuiciju, maštu, uticaj podsvjesnog, snova, moć iscjelivanja, ozdravljenja,kreativnosti, plodnosti, pa je dobro u toku dana 19. 02 krenuti sa promjenama , bilo da je riječ o liječenju, ili početku neke druge važene promjene, nove ljubavi, novog načina zarade ili nešto drugo. Da bi podstakli novine najpovoljnije vrijeme za vizualizaciju, maštanje o onome što bi ste želeli da privučete je odmah na početku 19.02. u 00.47.

Obratite pažnju te noći i na snove, jer oni naročito mogu da ukažu na promjene koje vam predstoje. Poznato je da ukoliko se u noći Mladog Mjeseca radi nešto što je radosno, to je dobro za cjeli mjesec, a ako su snovi neprijatni, na to ne treba obratiti pažnju i to može nestati.

U znaku Riba je moć imaginacije, mašte, kada je podsvjesno izraženo i moćno. Mlad Mjesec u Ribama daje veliku mogućnost da nove promjene privučemo maštajući o njima. Promjene vezane za ljubav mogu posebno privući željenu ljubav, jer će Venera biti na 27.stepenu Riba, na mjestu gdje je najjače njeno djelovanje, te je dobro da zamišljate ljubav onakvu kakvu vi želite, da bi ljubav iz vaše mašte mogla da postane stvarna dobro je da vjerujete u to. Pokušajte da vizualizujete sve ono što bi ste želeil da osetite i doživite kroz tu ljubav. Ako ste sami onda zamislite kakav bi trebala da bude voljena osoba, njeno ponašanje prema vama, njean ličnost,  izgled, način na koji bi vas voljela i vi nju. Venera je u konjukciji sa Marsom u Ribama i kako je ona sada jača, ona će moći da dovede da dođe do veće potrebe za ljubavlju u kojoj će biti jakih emocija, ali i velike ljubavne privlačnosti i strasti će biti sve više u narednim danima, posebno u noći 21. 02. kada će Venera i Mars se već naći u Ovnu u konjukciji sa Mjesecom. Ljubavne strasti i početak jednog novog perida započinje ovih dana i u njemu ako ste spremni da uduržite svoju energiju sa voljenom osobom i da mudro prepustite bar u narednom periodu dok je Mars u ovno vođstvo jačem polu, slijedite i postite da onda možete da doživite radost i stras intenzivnu u ljubavi. U u usprotnom, ako to ne dopustite lako bi moglo doći do ljubomore i ljubavnih sukoba, jer se želje mogu razlikovati. Potrebno je i dobro bi bilo puno zajedničkog rada, fizičke aktivnosti,velike dinamike, više kretanja, ili preruštanju pojačanim fizičkim strastima. Potrebno je da se energija troši i da se bude aktivan i bori za životne težnje.

U noći Mladog Mjeseca možete da maštate i o obilju materijalnom, o novcu i predmetima koje želite da imate. Vizualizacija će ovog puta biti vrlo snažna i samim tim da stvori pozadinu , matricu u vašem podsvjesnom, koji će privući ono o čemu maštate. Važno je da tada se otvorite za neku novu energiju , koja će biti prisutna u ovom periodu Riba, koji će donijeti više dinamike i aktivnosti, mogućnosti započinjanja nečeg novog.

Ribe su znak tajni, snova, podsvjesnog,imaginacije, vjere,  iscjelivanja, pa će događanja u periodu koja slijedi biće i izvjesne tajanstvenosti, objedinjavanja prethodnih iskustava i pripreme za mnogo veće promjena koje će doći sa slijedećim Mladima Mjesecom, odnosno Pomračenjem koje će biti na posljednjem stepenu Ribe 20.03..

Dočekajte promjene koje dolaze sa radušću, vjerujete da je moguće ostvariti ono što želite, jer su Ribe znak vjere, gdje je moć sugestije i asutosugestije velika. Podsvjesno je jako, ma je izuzetno dobro i delotvorno primjenjivati razne tehnike samopoboljšanja i privlačenja dobra putem afirmacija, kao što zakon privlačenja, ili što može da doprinese da vjerujući u nešto i tražeći pomoć iz viših sfera to i dobijete, ako sve što primjenjujete je pored vjere praćeno i osjećanjem radosti ostvarenja željenog. Budite otvoreni za promjene, jer će tako one moći da vam donesu više dobra i pozitivna dešavanja. Sretno!

Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI