0
2019. godina će biti vrlo uspješna za ova 4 horoskopska znaka

2019. godina će biti vrlo uspješna za ova 4 horoskopska znaka

2019. godina će biti vrlo uspješna za ova 4 horoskopska znaka

2018 je definitivno bila godina puna uspona i padova. Polako, ali sigurno idemo prema 2019. i svako je pun predviđanja šta će ona donijeti. Nadajmo se da će to biti nevjerovatna godina za sve.

Prema zvijezdama ova će 4 znaka biti najsretnija u 2019. Je li vaš znak jedan od njih? Saznajte!

 

Jarac

Budite spremni da zasijate! Vaše je vrijeme! Počećete da se osjećate vrlo dobro zbog svojih vještina. Postižete svoj vrhunac u području vještina.

Postoji šansa da će početi da se otvaraju neke nove stvari koje ste možda započeli u prošlosti iz razloga što ste toliko zadovoljni sa svojim vještinama. Pazite na teškoće u svojim emotivnim odnosima.

Moraćete da zaista ostanete usresređeni na održavanje romantike ove godine. Na ovom putu doživećete nekoliko prepreka. Ali ako držite glavu gore i uspijete da to savladate, vi ste neko na koga se treba ugledati.

 

Škorpija

Vaše novopronađene energije blještavo sjaje! Vedri ste, sveži i živahni! Svi će primetiti vašu energizovanu vibraciju. Međutim, ove će godine doživjet ćete i neke padove, piše Gostica.

Oni će vas na kraju samo jačati i budimo iskreni, u poređenju sa drugim znakovima, moći ćete da to rješite s lakoćom. Ove godine čekaju vas dve prilike.

Možete otići na put u drugu zemlju, ili ćete možda umesto toga imati mentalno / duhovno putovanje. Ljubav je jaka, naročito u avgustu mjesecu.

 

Djevica

Ovo će biti vaša godina! Vaše mentalno i fizičko stanje će ove godine biti na vrhu! Pripremite se, imaćete sjajnu godinu!

Ako ste preživeli ovu godinu, možete učiniti sve! Početak godine trebalo bi da teče bez ikakvih problema. Nakon mjeseca maja možete naići na neke prepreke.

Budite oprezni u poslu. Postoje neke zmije na tom polju koje ne zanima vaš najbolji interes.

 

Blizanci

Nova će godina biti moćna za vas. Spremni ste i 2019. je spremna za vas. Ovo će biti vaša godina! Ostavite sve loše osjećaje i negativnost u prošlosti – vrijeme je za novi početak!

Problemi s vašim vezama počeće da se rješavaju. Ne dopustite da negativnost odnosa zaguši sjvetlu budućnost koja vam dolazi. Ako osjećate kao da vam drugi žele loše ili da pokušavaju da vam naškode, samo se klonite od njih.

Oni nisu vrijedni vašeg vremena i energije. Pristižu vam mnogo bolje stvari!

Poslušajte kompletan horoskop za 2019 godinu OVDJE

 

tekst: atma.hr /foto pixabay.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI