0

21/22.03.2022. NOĆ MOĆNE TRANSFORMACIJE

Mjesec u Škorpiji je u trigonu sa Jupiterom i Merkurom u Ribama, što nam donosi da transformišemo nešto ili u potpunosti izmenimo neko stanje. Snaga i moć pozitivnog mišljenja, kao i imaginacije je ogromna i može nam donijeti poboljšanje nekih odnosa ili našeg emotivnog i mentalnog stanja.

Volja ukoliko je usmjerna kao promjeni ona se može desiti. Zato obrazite pažnju šta želite i o čemu razmišljate, jer je moguće sada izmjeniti situaciju, preobrazoti nešto ili otkriti neku TAJNU.

Mjesec u Škorpiji je odličan za otvrivanje skrivenih, a u kontaktu, trigonu sa Merkurom i Jupiterom u Ribama ovo je moguće ostvariti.

Nemojte se iznenaditi ukoliko dođe do komunikacije u kojoj se lako razumijete i ostvarite dogovor uspješan.

Moguće je ove noći na prelazu 21.na 22.03 da ostvarite neku želju vođeni dobrim i untrašnjim osnećajem ili nekim dubokim znanjem. Spoznaje velike su moguće, saznanja, otkrivanje tajnih znanja ili skrivenih informacija.

Dobro je sada vjerovati da su promjene moguće i da preobražaj, transformacije ili kraja nečega može doći, oslobađanjem od loših emocija, raspoloženja, energije koja je bila prisitna tokom ovog dana.

Budite otvoreni, spremni za povoljne kontakte, suptilnu razmjenu sa drugima,jer ona vam može donijeti pozitivnu veliku transformaciju, ali i osjećanje zadovoljstva.

Astrolog Svetlana Milenković-Filipović +381 60 54 54 254

Photo by Salais Brew on Unsplash

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI