0
Venera u Jarcu , Stabilnost, posvećenost i žudnja za LJUBAVLJU

23. 01.-16.02.2016. Venera u Jarcu , Stabilnost, posvećenost i žudnja za LJUBAVLJU

Venera u Jarcu , Stabilnost, posvećenost i žudnja za LJUBAVLJU

Oni koji je imaju u natalu, nemaju baš sretne ljubavne priče, kao što je to slučaj sa ljubavlju Marije Kalas, prema Onazisu. Sa Venerom u Jarcu ljubav dolazi i ona može biti jaka, donijeti posvećenost. Setite se da je njoj karijera umjetnička nije više bila važna,napustila je iako je godinama bila posvećana njoj i u tome briljirala. Ljubav joj je bila najznačajnija, kada je zavoljela čovjeka koji ju je uzdizao, davao ljubav i veličanstvene poklone neko vrijeme. Njega je privukla njena uspješnost i slava u umjetničkoj karijeri, a i za to je dužna Venera u Jarcu.
Kako je Venera tu u saturnovskom znaku osobe koje tu imaju Veneru treba da uče kroz vrijeme kako da se više otvore za ljubav , posebno za dobijanje ljubavi. Uči se i kako da steknu veće samopouzdanje i da na pravi način pokažu svoje osjećaje ne očekujući ništa za uzvrat. Postignuće je za njih je da daju bezuvjetnu ljubav, da se duhovnu uzdignu da to mogu da čine, verujući u svoju ljubav. Žene treba da vjeruju u svoju ženstvenost i izraze je da bi privukle ljubav!
Oni koji imaju Veneru u natalu u Jarcu ljubav nagone da stvaraju za druge nešto što će recimo, ako su djeca u pitanju da im omogućiti bolji start u životu, kroz materijalnu sigurnost, kroz mogućnost da se obrazuju, ili da ostvare neke svoj želje. Voljenoj osobi će pokazati ljubav kroz pokazivanje materijalne podrške onda kada se njoj desi da je to potrebno. Naravno, sve zavisi I od toga gdje vam je Saturn u natalu,ako imate Veneru u Jarcu. Ako je i Saturn u Jarcu, u konjukciji, moguć je kasna ljubav, ili strah od ljubavi, koji će učiniti da budete sami. Sasvim je drugačija priča ako je Saturn u Ribama, u sekstilu sa vašom Venerom u Jarcu, onda ćete vi u ljubavi biti ne samo posvećeni, ili požrtvovani, stvarajući trajne veze, već i puni razumjevanja i nježnosti i spremni da daju podršku voljenoj osobi.

Venera je pri kraju 23. 01. ušla u znak Jarca. Ona , na izgled poput ledene kraljice, ali ispod te spoljašnje hladnoće, krije se duboka čežnja za ljubavlju koja je stabilna, čvrsta poput stijene.

Venera u Jarcu to je spokojstvo u pokazivanju ljubavi, ali prema onome ko to zaslužuje, jer u njoj ima i razumnosti, mudrosti, kao I ranjivosti. Iz ljubavi se tu može raditi za druge. Ne daje ona samo odgovornost u ljubavi, privrženost onome koji se voli, ili vjernost, ali i to. Sada dok je Venera u Jarcu, a Saturn u Strijelcu, znaku gdje savjest I moral utiču na postupke, prednost se daje onima u koje imamo pouzdanje I težnja da se u ove zimske dane bude pored nekoga ko podrži u ostvarenju svojim težnji, ili ambicija. Da, da sada svojoj partnerki,ili partner možete pomoći da ostvari neke svoje ambicije u poslu, ili da dođe do novca, da se ostvari na materijalnom planu i kako je Saturn u Strijelcu, da to podjeli sa drugima.
Kada je Venera u Jarcu onda su važna su konkretna ljubavna djela, pokazivanje pažnje kroz postupke, poklone, materijalna davanja, podrške u ostvarenju težnji u poslu, ili nekom vidu napredovanja. Ukoliko niste spremni da pokazujete svoje osjećaje, ukoliko se u ovom period zatvarate plašeći se da ne budete povrijeđeni, onda ćete naići na probleme. Ukoliko, pak ste u stanju da otvoreno pokažete svoje osjećaje, da ih dokažete kroz djela, onda možete da učvrstite, produbite svoje osjećaje.
Venera u Jarcu će zadnjih dana januar već od 28.01., pa do kraja januara biti u sekstilu sa Neptunom u Ribama. Ona tada najviše može da pruži u ljubavi ako se vjeruje u ljubav. Senzualnosti I potreba za zadovoljstvima obojiće ove zimske dane bojama ljubavi. Tada se lakše zaljubljuje I nalaze zadovoljstva koja čine svakodnevnicu ljepšom.
Ljubav će biti poput moćne sile koja spaja poput magneta, one koji se strasno privlače kada bude Venera u Jarcu u konjukciji sa Plutonom u Jarcu oko 3,4, 5.6.02. Tada se može osjetiti moć ljubavi, ali I veliki preokreti I promjene u ljubavi, ili odnosima sa drugima, posebno 6.02. kada Venera bude u istovremeno u konjukciji sa Plutonom i Mjesecom u Jarcu i u kvadratu sa Uranom iz Ovna..
 Velike transformacije u ljubavi su moguće, ali I lomovi, iznenadni prekidi veze, izazovi. Oprezni budite, ne insistirajte na nečemu ako ne želite da nekog ili nešto izgubite.
Zbog jake strasti , ili posesivnosti I ljubomore, ili ljubavnih postupaka, moguće su I ljubavni konflikti, a kod nekih I rastanci. Njih može donijeti Uran u kvadratu sa Venerom i Plutonom, a na kratko I Mjesecom od 7-11sati, 6.02.

Dobro je što će Venera biti u sekstilu sa Marsom u Škorpiji, oko 5, 6, 7. 02. Nije nemoguće da se pojavi više od jedne ljubavne mogućnosti. Najnepovoljnija će biti ona koja biti vezana za neizvjesnost, rizik, nestalnost. Ona Veneri u Jarcu ne prija, kao I nagle promjene, koje mogu uslijediti tih dana. Povoljno je što će u prvoj polovini februara Saturn u Strijelcu (koji vlada Venerom u Jarcu( biti u trigonu sa Uranom u Ovnu.

On će probuditi osjećaj savjesti I svjest o mogućnosti da se napravi greška I da se bude istrajana I odlučan u postizanju neke težnje. Što više svjesni situacije manji je rizik da budete povrijeđeni, a veća je mogućnost da doživite nešto izuzetno u ljubavi, neku veliku ljubavnu strast, koja će možda nešto I dovesti u rizik, ali će donijeti I nešto veoma snažno, duboko.
zudnja za ljubavlju

venera u jarcu

Priča o Veneri u Jarcu, je priča o ljubav prema nekome kome želimo, jer ga volimo da ostvarujemo želje, ili poklanjamo vrijedne poklone,ili dajemo mu konkretne dokaze ljubavi. Riječ je o takvoj ljubavi koja nas pokreće da onima koje volimo stvaromo uslove za bolji život.
Dok je Venera u Jarcu pokušavajte da ostvarite I neke svoje želje ili očekivanja.Pokazujete slobodno svoju ljubav prema onima koje volite, bez brige i straha da ćete biti povrijeđeni, ili ostavljeni. Venera u Jarcu poziva na sigurnost u sebe i svoje osjećaje, koja sada ne treba da iznevjerite.
Kada je Venera u Jarcu ne daju se lako ljubavna obećanja, ali ako se daju onda veza postaje poput nje, ozbiljna, pouzdana, trajana. Velika je potreba da stalnošću i stabilnošću u ljubavi. Ona će uticati da se dobro osjećamo ukoliko smo pored osobe kojoj vjerujemo. Njoj ćemo spontano pokazivati šta osjećamo, ili je podsticati da napreduje.
Dok je Venera u Jarcu do novca se dolazi ostvarivanjem ne malih ambicija, već onih koje su podsticajne, veće. Ovo je vrijeme kada ćemo biti usmjereni I na sticanje, posebno nečga što je vrijedno, ili trajno,jer to Venera u Jarcu voli, proverene, trajne vrijednosti.

Mogući su veliki preokreti na berzi, veliki finansijski preokreti, velike zarade, ili za neke i veliki finansijski lomovi oko 5, 6., 7.02. kada Venera bude u konjukciji sa Plutonom, kao i kvadratu sa Uranom u Ovnu I sekstilu sa Marsom u Škorpiji. Što je veća finansijska moć i gubitci su veći. Neki moćnici to više neće biti, a drugi koji nisu , mogu postati. To su ti veliki preokreti u poslovnom svijetu koji su mogući.

U povoljnim aspektima će Venera u Jarcu biti već od 8-11. 02. Kada bude bila u trigonu sa Jupiterom retrogradnim u Djevici. Tada ćemo biti spremni najviše da dajemo u ljubavi, ili prijateljstvu. Ovo je vrijeme i većih dobitaka na novčanom planu. Posebno će biti spremni da ostvarmo nešto što je možda i ranije započela, jer Venera u Jarcu umije i da se vrati u prošlos., Onda ona može da uveća neku ljubav, ili je produbi i učini mnogo boljom nego što je bila.
Svetlana Milenković-Filipović

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI