0
pomracenje sunca u ribama, solarna eklipsa u ribama, sunce u ribama radio treca dimenzija

3 pomrčine Mjeseca i Sunca do kraja 2019. – Evo kako će uticati na nas!

3 pomrčine Mjeseca i Sunca do kraja 2019.

– Evo kako će uticati na nas!

Nadolazeća pomrčina Sunca u Raku, 02.07. 2019. predstavlja pogodan trenutak za napuštanje prošlosti, ali tek nakon što smo sebi dali dovoljno vremena za zaključivanje nakon nekih neugodnih događaja. Pomrčina Mjeseca u Jarcu, 17.07. je razdoblje u kojem trebate raditi na poboljšanju vaših odnosa. Ako želite otvoriti svoje srce, hraniti svoje biće, sada je najbolje vrijeme.

Za vrijeme pomrčine Mjeseca, Zemlja se nalazi između Sunca i Mjeseca, kada su Sunce i Mjesec postavljeni licem u lice, što znači da su u opoziciji. Možemo vidjeti kako sjena Zemlje pretvara svjetlo u intenzivne nijanse crvene, smeđe i sive.

Pomrčine Mjeseca nam pomažu da saznamo više o našem istinskom sebstvu, a ne o načinu na koji se pokazujemo u vanjskom svijetu. Zbog toga vjerujemo da je pomrčina Mjeseca izvrsno vrijeme za samootkrivanje.

Za vrijeme pomrčine Sunca, Mjesec se nalazi između Zemlje i Sunca i kaže se da su Sunce i Mjesec u konjukciji. Zato mali satelit poput Mjeseca ima sposobnost da blokira Sunčevo svjetlo koje se reflektira na Zemlji.

Pomrčina Sunca nas udaljava od fiksnih obrazaca i gura nas prema nepoznatim domenama. Iako to može uzrokovati poremećaje u našim životima, oni promiču izvanredan duhovni i profesionalni razvoj, piše Atma.hr

 

02.07., Pomrčina Sunca (potpuna), u Raku

Dana 2. jula 2019., Mjesec će blokirati Sunce iznad južnog Tihog oceana, Čilea i Argentine. Drugi dijelovi Južne Amerike moći će vidjeti djelomičnu pomrčinu.

Juli će biti vrlo intenzivan, s mogućnošću pročišćavanja, čišćenja, zatvaranja nekih petlji ili rana, iskorjenjivanja nekih nesvjesnih ili usvojenih obrazaca, koji mogu biti i vrlo stari, naši ili naših predaka.

Pomrčina Sunca u Raku 2. jula 2019. predstavlja pogodan trenutak za napuštanje prošlosti, ali tek nakon što smo sebi dali dovoljno vremena za zaključivanje nakon nekih manje ugodnih događaja.

 

17.07., Pomrčina Mjeseca (djelomična), u Jarcu

Djelomična pomrčina Mjeseca 16. Jula 2019. bit će vidljiva u većem dijelu Europe, velikom dijelu Azije, Australije, Afrike, Južne i Istočne Sjeverne Amerike, Južne Amerike, Pacifika, Atlantika, Indijskog oceana i Antarktika.

Pomrčina Mjeseca je razdoblje u kojem trebate raditi na poboljšanju vaših odnosa. Ako želite otvoriti svoje srce, hraniti svoje biće, sada je najbolje vrijeme. To je razdoblje kada se možete sjetiti kako voljeti i kako biti voljen zauzvrat.

 

26.12., Pomrčina Sunca (djelomična), u Jarcu

Djelomična pomrčina Sunca 26. decembra 2019. bit će vidljiva na (anularnom) istoku u Europi, većem dijelu Azije, Sjeverne / Zapadne Australije, istočne Afrike, Pacifiku i Indijskom oceanu.

Oni koji su rođeni u znaku Jarca, Raka, Blizanaca i Strijelca bit će pogođeni djelomičnom pomrčinom Sunca, osobito u financijskom sektoru.

Trebate se pripremiti za situacije vezane uz novac. Može doći do mogućnosti zaokruživanja prihoda, naći će se rješenja, ali će ih biti teže oblikovati. Neočekivana iznenađenja mogu doći od životnog partnera, koji će u tom razdoblju igrati važnu ulogu iz financijske perspektive.

 

SOLARNA TOTALNA EKLIPSA 2.7.2019 u znaku RAKA

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI