0
7 ZAKONA VASIONE

7 ZAKONA VASIONE

7 ZAKONA VASIONE

Naš svijet je pun tajni i rebusa, ali u isto vrijeme za sve što ti se događa postoji logično objašnjenje. Radi se o tome da vasiona ima svoja pravila.

 

1. Zakon praznog

Ako želiš nove cipele, baci ili pokloni nekome ko nema svoje stare cipele. Ako se sa lakoćom rastaješ sa starim stvarima, vasiona će ti uzvratiti. Kada se otarasiš starih stvari, u životu se pojave nove!

 

2. Zakon cirkulacije

Budi spreman da pustiš ono što posjeduješ, da bi dobio ono što želiš.

 

3. Zakon mašte

Za ispunjenje svojih želja koristi vizualizaciju. Ispiši svoju maštu na listiću papira i ostavi ga na nekom skrovitom mjestu i povremeno baci pogled na njega.

 

4. Zakon umjetnosti

Mogućnosti tvoje mašte su neograničene, samim tim u ovom svijetu ne postoji ništa što je nemoguće. Ako nešto dovoljno jako želiš cijela Vasiona će se urotiti da se to ispuni.

 

5. Zakon davanja i uzimanja

Davanjem, dobijaš deset puta više. Nikada ne znaš u kom obliku će se dobro vratiti tebi, na primjer neko će ti ozdraviti ili ćeš se pomiriti sa nekim koga voliš. Ako si širokogrud i podjeliš sa svojim bliskim, Vasiona ti neće ostati dužna.

 

6. Zakon desetke

Ne budi sebičan, uvijek daj drugome 10% svega što imaš, jer Vasiona uvijek uzima svoje. Bog je dao, Bog je i uzeo.

 

7. Zakon oprosta

Oprosti svima. U srcu u kome caruje mržnja, nema mjesta za ljubav. Oslobodi se od negativnog, jer te izjeda iznutra i idi otvorenog srca prema čovječanstvu.

 

Image by Büşra ARSLANTÜRK from Pixabay

miss6teen.rs

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI