0

ACCESS BARS

Access Bars je osnovna tehnika, baza metode Access Consciousness.

BARS

Access Consciousness je set tehnika i procesa dizajniranih kako bi ljudima omogućili više svijesnosti i da Vam pomognu promijeniti bilo koji aspekt u Vašem životu koji ne funkcionira dobro. Svijest uključuje sve, bez prosuđivanja. To je spremnost i sposobnost potpune osviještenosti i prisutnosti u svim područjima vašeg života. Svijest nam omogućava da se neprekidno budimo i osvještavamo više mogućnosti, više izbora i više života. Gary Douglas je osnivač Access Consciuosness i začetnik Access Bars tehnike prije 25 godina u SAD-u.

Jedan od prvih alata koji se predstavlja na bilo kojoj radionici Accessa je kako biti u pitanju. Pitanje osnažuje, odgovor uvijek oduzima snagu.

Jedna od dinamika Accessa je upravo to bivanje u pitanju, bez da tvrdimo kako znamo odgovor ili kako mi jesmo odgovor. Imamo pitanja, pitanja koja će otvoriti mjesta ograničenosti I donijeti svjetlost tamo gdje ste se odrekli mogućnosti izbora. Pitanja koja će omogućiti pristup svijesnosti o mogućnosti ostavrivanja izvanrednog života koji nadilazi sve što ste ikad zamišljali.ko ste spremni neprestano živjeti pitanje, otvarate vrata kroz koja vam sav život dolazi s lakoćom, zadovoljstvom I slavljem.

Upravo Garyjeva spremnost postaviti drugačije pitanje, otvorila je drugačije mogućnosti. Njegova spremnost da neprestano postoji i postavlja pitanja omogućuje Access-u da bude na samom rubu dinamične promjene.

Kada postanete svjesni da pitanje mijenja energiju bilo koje situacije možete početi uočavati kako upravo ono uvijek otvara nova vrata i nove mogućnosti. Ako ste spremni neprestano živjeti pitanje, otvarate vrata kroz koja vam sav život dolazi s lakoćom, zadovoljstvom i slavljem.

“The Bars” su 32 točke na vašoj glavi koje čuvaju memorirane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i vjerovanja koje smo ikada imali o bilo čemu. Postoje Bars točke za iscjeljivanje, tijelo, seksualnost, kreativnost, moć, kontrola, novac, tugu, radost, starenje, mir, dobrotu, zahvalnost, komunikaciju, nade i snove itd.

Ove točke sadrže sve misli, vjerovanja, emocije i razmišljanja koje ste ikada pohranili tijekom života. Bars tretman je mogućnost da sve to otpustite i dobijete više prostora, postanete svjesniji sebe, svoga tijela i svega oko sebe.

Svaka misao, ideja, uvjerenje, odluke ili stavovi kojih se čvrsto držimo, ne puštajući ih stvaraju blokadu i postanu ograničenja za našu sposobnost da različita područja života privlače nove stvari pomoću kojih bi kreirali bolju stvarnost i to s potpunom lakoćom. Stvaranjem blokada onemogućavamo i ograničavamo svoj razvoj, napredak i radost življenja.

Sve naše misli, osjećaji i emocije imaju električni naboj koji pohranjujemo u mozgu kao u velikom računalu. Čvrsto se držeći i ne puštajući, zaključavamo energiju i ograničavamo svoju sposobnost da nešto promjenimo vezanu za razna područja našeg života, stvaraju se blokade. Kada se nježno dodirnu Bars točke, otpušta se elektromagnetski naboj u mozgu i tijelu, otpušta se energija i blokade koje nas ograničavaju kao brisanje starih datoteka s vašeg računala. Mogu se izbrisati pohranjena različita gledišta i uvjerenja pospremljena godinama u našem mozgu. Snažno i lako otpušta se sve ono što vam ne dopušta da primate. Pokretanjem Barsa možete stvoriti više prostora za nove ideje i nešto novo.

Bars tehnika je jednostavni, neinvazivni energetski proces u kojem bars praktičar lagano dodiruje svaku točku na glavi kako bi oslobodili energiju. Primanje ovog procesa (pokretanjem Bars-a) osim što vas opušta, obično vam ostavlja osjećaj mira i prostora, osjećaj kao da postoji više mogućnosti otvorenih za vas. Ovo je nevjerojatan dinamičan proces oslobađanja energije koja se nalazi na mjestu ograničenja u svim aspektima života.

Svaki tretman Bars-a je drugačiji. Svakom tretmanom pristupa se novim energijama, novom području vašeg života i tijela. „Najgore što Vam se može desiti nakon Bars tretmana da se osjećate opušteno i relaksirano kao nakon odlične masaže, a najbolje što Vam se može dogoditi da Vam se cijeli život promijeni na bolje s lakoćom.“ Gary Douglas

Tretmanom Bars-a postižemo:

  • Otpuštanje iscrpljenosti i energiziranje tijela
  • Otpuštanje blokada koje nas ograničavaju uzrokovane potisnutim emocijama i uvjerenjima
  • Oslobađanje i otvaranje mogućnosti primanja u svim područjima života
  • Otpuštanje napetosti, tjeskobe, stresa u tijelu i umu
  • Osjećaj mira , radosti i sreće
  • Lakši protok energije u tijelu
  • Bolji san i raspoloženje

Sve što trebate je da se odlučite da prihvatite promjenu i dozvolite si da Vam sav život dolazi s lakoćom, radošću i slavljem!

 

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI