0
Analiza Uticaja Punog Mjeseca

Analiza Uticaja Punog Mjeseca u Ovnu: Strasti, Izazovi i Mogućnosti

Mjesec ove noći prelazi u znak Ovna i stvara egzaktnu opoziciju sa Suncem iz znaka Vage, što označava početak punog Mjeseca.

Pun Mjesec se dešava na 6” stepenu Ovna, u prvoj dekadi znaka, te najjači uticaj ima upravo na rodjene sa Suncem, Ascendentom ili nekom od ličnih planeta u prvim dekadama Ovna, Raka, Jarca, Vage.

Pun Mjesec predstavlja kulminaciju jedne faze i označava početak kraja jedne faze. Pun Mjesec sam po sebi donosi jak naboj, potrebu za ekspresijom emocija svake vrste, brzopletost i pad u vatru za svaku sitnicu.


Kada se pun Mjesec dešava u znaku Ovna, u Marsovoj kući, pa još u opoziciji sa svojim vladarem Marsom, vreme je za pravi planetarni vatromet! Kakav? Žestok! Na polju odnosa najžešći, jer je Sunce opozitno u Vagi, pa će se ova lunacija najviše ticati partnerstava, kako poslovnih, tako i onih emotivnih.


Na globalno političkom planu su mogući žestoki sukobi uz stradanje mladje populacije na trusnim svetskim područjima. Pun Mesec u Ovnu donosi nemire na istoku, probleme Nemačkoj sa migracijom, nepovoljne vesti vezane za Englesku krunu. Problemi vezani za unutrašnje odnose u kraljevskoj porodici mogu kulminirati narednih dana, a o čemu ćemo slušati u mesecima koji dolaze.


U našem okruženju će se zveckati oružjem, busanja u prsa neće izostati, a da li će i žrtve…? Nisam sigurna. Svakako, ovim putem upućujem poziv na OPREZ i smirivanje tenzija. Mladi mogu pokazati izrazitu nepromišljenost i istu platiti, na svim stranama.
Pun Mjesec u Ovnu u opoziciji sa Marsom iz Vage kao i Merkur u Djevici u opoziciji sa Neptunom nam donose velike probleme u saobraćaju! Na zdravstvenom planu je osetljiva glava kao i gornja vilica. Nisu isključene ni urinarne infekcije i problemi sa kamenom u bubregu ili žuči. Valja se uzdržati od teške i jako začinjene hrane.
Požari, kvarovi el. instalacija mogu biti veoma učestali narednih dana. Opasnost od uboda nožem i povreda oštrim predmetima je pojačana.
Na polju odnosa je ovo izuzetno napet period! Naredne dve sedmice su ključne za one priče koje već duže vreme pucaju po šavu, a nikako da puknu. Sada je trenutak istine i ogoljavanja iste! S maskama je završeno! Razvodi će biti učestali u narednom periodu.
Pun Mjesec u znaku Ovna je u opoziciji sa Marsom iz Vage pa su strasti žestoke, don je Venera, Sunčev dispozitor, u egzaktnom kvadratu sa RxUranom iz Bika. Ovaj treći i ujedno poslednji kvadrat Venere iz Lava i RxUrana iz Bika donosi turbulentne momente odnosima koji su otpočeli s kraja Jula ove godine. Malo koji od navedenih će proći bez poteškoća.
U ovim momentima nam u život ulaze “sporni” i “sporne”. Zauzeti, netaktični, oni koji bi sve i odmah, po mogućstvu za ništa! Takvima valja dati jedno veeeliko BLOK! I gotovo! Svaka dalja diskusija je stres, a on nam je sad baš nepotreban, nepotrebniji nego ikad! Svi bi se sa svima raspravljali, razračunavali, samo još fali da u sve ubacimo nekog “komplikovanog”! Put do sanatorijuma-zagarantovan, pa pamet u glavu koga ovih dana biramo!
Pun Mjesec u Ovnu će na sreću biti u trigonu sa Venerom iz Lava pa ćemo neke uspešne akcije imati sa ženama u poslu. Što brži budemo i što pre krenemo, više ćemo zaraditi i iskoristiti šansi! Dame mogu pokazati izuzetne uspjehe u sportu ali i kroz zanimanja koja zahtjevaju uniformu.


Pun Mjesec u Ovnu se sprema da protutnji našom svakodnevnicom, i samo je uvod u ono što sledi do 14.10. Potrudimo se da jak negativni naboj izbacimo kroz ficičku aktivnost. Da li ćemo do teretane ili ćemo na neki borilački sport, možda na duži maraton ili pak da krenemo sa sredjivanjem kuće od poda do plafona? Sasvim je svejedno! Važno je da potrošimo svu tu kumuliranu energiju i umirimo um. Strpljen, je ovoga puta, velikih muka spašen!


A kako pun Mesec utiče na pojedinačne podznake:
OVAN-Vreme prevrata i okretanja novog lista u odnosima.
BIK-Problemi sa glavoboljom i poslovnim saradnicima.
BLIZANCI-Novi planovi se šire i realizuju prema očekivanjima.
RAK-Posao je u zenitu! Vreme je za finalizaciju rada na osvajanju odredjenih životnih pozicija.
LAV-Uspeh na putu, privodjenje kraju nekog projekta.
DEVICA-Veći troškovi.
VAGA-Razvodi i rastave odnosa koji su na staklenim nogama.
ŠKORPION-Vreme za promenu poslovnih saradnika, nove mogućnosti su pred vratima. Glavobolja.
STRELAC-Zabava, izlasci i zaljubljivanja preko ušiju!
JARAC-Promene mesta stanovanja, problem sa jednim roditeljem.
VODOLIJA-Rešavate neku papirologiju, krećete na put i otvoreno razgovarate sa rodjacima sa kojima ste bili u sukobu.
RIBE-Novac i stiže i odlazi, a vi ste rešeni da napravite presek stanja u ovoj oblasti nakon svega.
SREĆNO! ❤️

astrolog: Jovana Milekic +38169 707-687 (naručite vaš lični horoskop)

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI