0
Astro Analiza za Decembar

Astro Analiza za Decembar za svaki znak i podznak

Astro Analiza za Decembar za svaki znak i podznak

Astrolog: Željka Knežević +381 63 563 013

Početak mjeseca kreće sa harmonijom Sunca iz Strijelca i Mjeseca iz Vodolije, što nam daje ogromni optimizam i nadu.
Mnoge osobe će sada sabirati utiske od cijele godine i planirati za nastupajuću godinu. Kako već 02 Decembra u večernjim satima Jupiter izlazi iz Strijelca i ulazi u Jarca optimizam mijenja planove i želje.

Mnoge osobe će sada željeti da imaju materijalnu sigurnost, položaj i da se osjećaju moćno. Jupiter će tokom cijelog Mjeseca praviti lijep aspekt sa Uranom iz Bika, gdje može svaki cilj koji je postavljen biti i ostvaren.
Bitno je opet materijalno, položaj, karijera bez i malo sentimentalnosti.
Venera će biti do 20 u konjukciji sa Saturnom i Plutonom što nam može dati važnosti kada su sreća i duboka osjećanja u pitanju.  Pojedine osobe mogu imati probleme sa autoritetima ili jednim roditeljom.
Pred kraj Mjeseca Venera ulazi u Vodoliju i pravi kvadrat sa Uranom iz Bika pa kod pojedini parova može doći do razlaza dok neki mogu ishitreno ući u vezu.
Pun Mjesec se dešava 12 Decembra u Blizancima i pravit će kvadrat sa Neptunom iz Riba što može donijeti nervozu i ulaske u komplikovane veze, obmane i oprez u saobraćaju.
Mlad Mjesec i djelomično pomračenje Sunca se dešava 26.12-og, na 4 stepenu Jarca, što bi moglo mnogim osobama donijeti srećni novi početak u životu.
Za sam doček Nove Godine, Mjesec će biti u konjukciji sa Neptunom u Ribama pa će biti dosta topline, osjećanja i senzualnost.
Sunce, Merkur, Saturn, pluton i Jupiter će biti u Jarcu što nam daje sigurnost u krugu porodice ili negdje na planini.
Venera će biti u Vodoliji što će pojedine osobe dočekati novu godinu u originalnom iznenadnom aražmanu. Generalno gledano mnoge dugotrajne promjene mogu se dešavati baš u ovom posljednjem mjesecu u godini pa ih treba iskoristiti.
POSLUŠAJTE ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI? ovdje

Oznake: , ,

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI