0
Astro Juli 2019

Astro Juli 2019

Astro Juli 2019

za trecadimenzija.com piše astrolog: Jovana Milekic +38169 707-687

Dragi prijatelji, zašli smo u jedan od najljepših mjeseci u godini – Juli je tu! Kao što ste navikli, slijedi mali uvod u mjesec Juli i stanje na nebu koje nas očekuje. Naravno, za koji dan stiže i veliki Julski horoskop, za sve znake!

Početak mjeseca obilježila je solarna eklipsa, koja se odigrala na 10” stepenu Raka, i u ulaznoj opoziciji sa Saturnom, Plutonom, Ketuom iz Jarca. Sam početak, pa kraj, tako bi se ovo moglo okarakterisati, jer eklipse predstavljaju vjesnike presjeka, završetka i novih početaka koji iza toga slijede.

Efekti eklipse će biti na snazi u narednih šest mjeseci, a prve dvije sedmice mjeseca su ključne za postavljanje odredjenih situacija i odnosa na mjesto. Najviše će se osjetiti kod onih koji su rođeni u drugim dekadama kardinalnih znakova, Ovna, Jarca, Raka, Vage ili tu imaju neke važne, lične planete.

Pošto je riječ o eklipsi kojoj preko puta stoje Saturn, Ketu, Pluton, sva je prilika da će se segment emocija i partnerstava najviše “čistiti”. Sve što ode od vas u ovom periodu ili šta vi napustite, potpuno je nepotrebno u vašem svijetu i šteti mu, ma kako u startu teško zvučalo.

Zato s mirom prihvatimo stanje i krenimo ka novim šansama, koje već od 5.07. nosi aspekt Venere iz Raka u sekstilu sa Uranom!

Venerin sekstil sa Uranom nosi iznenadnu promjenu energija, susrete, početke sa osobama koje nam ni u ludilu ne bi pale na pamet! Takodje; ovaj aspekt nosi priliku za obnovu odnosa koji smo skoro pa otpisali, a sada nas novonastala situacija šokira i pomjera iz temelja! Tome svakako “kumuje” retrogradni Merkur, već od 07.07. Poruka, poziv, slučajni susret… mjenjaju tok dešavanja, i to ozbiljno!

Kad smo kod Merkura, on kreće retrogogradno sa 2” stepena Lava i vračaće se do 23” stepena Raka, odakle početkom Avgusta kreče direktno.

I ovoga puta, pokušajte da izbjegnete potpisivanja novih ugovora, poslova, a slobodno obnavljajte predjašnje poslovne saradnje, ugovore, odnose… Oni koji imaju Rx ili stacionarnog Merkura u natalu, za njih ovo pravilo ne vazi.

Za njih je baš povoljno da počinju nove odnose, ugovore i sl. Zapravo, oni sada to mogu da obavljaju bez uobičajenih poteškoća izazvanih rx položajem Merkura.

Svi mi, sa rxMerkurom u Julu možemo očekivati probleme sa komunikacionim sredstvima, društvenim mrežama, tehnikom… Savjet je, lagano! Čuvajte ŽIVCE!

Ako krećete na put, onda sve dvostruko provjerite, posebno papire.

Venera je tokom Jula u Raku, Mars u Lavu, pa će naizad u odnosima biti jasne podjele na tradicionalne muško/ženske uloge. Gospoda će biti aktivna strana, dame prave žene, kako i dolikuje. Postavlja se samo pitanje, znamo li mi da funkcionisemo u normalnom spletu okolnosti?

Zbog Venerine opozicije sa Saturnom, Plutonom, Ketuom, izvjesne su veze sa razlikom u godinama kao i prostornom udaljenosću. Lako biti neće, ali je sigurno da će vrijedeti truda!

Sa SREĆOM nam Juli!❤️

 

Image by Jonny Lindner from Pixabay

Oznake: ,

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI