0
ASTRO PROGNOZA I HOROSKOP ZA JUN 2019

ASTRO PROGNOZA I HOROSKOP ZA JUN 2019

ASTRO PROGNOZA I HOROSKOP ZA JUN 2019

Astrolog Željka Knežević

Ovaj mjesec će biti dosta turbulentan sa Marsom u Raku i čak četiri planete se kreću retrogradno. Saturn, Jupiter, Pluton i Neptun se pridružuju od 21. juna. Jupiter, Sunce i Neptun će biti u kvadratu što traži od nas da razvijamo samodisciplinu kako bi produktivno usmjerili svoju energiju.

Ovaj aspekt daje pretjerivanje i nesmotrenost kada su finansije u pitanju. Može se javljati buntovnost i pretjerana emotivnost u vezama ili braku. Mnoge osobe sada mogu ispoljavati nadmenost i ego dok pojedinci mogu da potcjenjuju sebe i svoje kvalitete.

Sada je potrebno da se čuvate prijevare a isto tako da pazite da i vi ne varate. Mars iz Raka mnogim osobama može poljuljati emocije i porodični mir, dok pojedinci mogu ishitreno donijeti odluku za razlaz ili odvajanje od porodice usljed želje za samostalnim životom ili zato što više nisu u stanju da trpe neke stvari.

Kada Mars napravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom onda se stvaraju velike agresije, silovito i bezobzirno ponašanje, moguće su i depresije, apatičnost, fizička nasilja sada mogu da se povećaju pa se umirite i ne izazivajte nikoga.

Pojedine osobe mogu imati problem sa roditeljima ili čak i gubitak roditelja ili nekog iz porodice. Kada bi svi mogli malo duhovnije da gledamo na život onda bi Neptun iz Riba koje je njegovo prirodno sjedište mnogim osobama dao intuiciju, inspiraciju, razumijevanje, osjetljivost, proroštvo pa čak i vidovitost i mnoge dobre pokazatelje za ispravne smjernice u životu.

OVDJE poslušajte horoskop za Jun 2019

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI