0
ASTROLOŠKA PROGNOZA I MLAD MJESEC 1. OKTOBAR

ASTROLOŠKA PROGNOZA I MLAD MJESEC 1. OKTOBAR

ASTROLOŠKA PROGNOZA I MLAD MJESEC 1. OKTOBAR

Sam početak mjeseca tačno 1. oktobar je MLAD MJESEC u Vagi, što može imati mirnu i prijateljsku energiju. Pojedine osobe mogu ostvariti svoje želje dok krajem dana potrebno je čuvati se da ne radite ništa na silu…

U ovom oktobru će biti dva MLADA MJESECA, pa ko je propustio prvu priliku da nešto lijepo pokrene imat će popravni, 30. oktobra.

Mars Bog rata je u Jarcu i tu će ostati cijeli oktobar, pa se mogu dešavati sukobi, nesreće i razne opasnosti. Aspekt Marsa sa Jupiterom je negativan i donosi neposlušnost, pretjerivanje, trošenje, uznemirenost i svađe.

Napetost Marsa sa Uranom pokreće velike agresivnosti, nasilno izražavanje, brutalnost, sukobe, pretjerivanje u širokim razmjerama, ne samo u krugu porodice i prijatelja već u svijetu i političkim krugovima.

PUN MJESEC će biti 16. oktobra u Ovnu, što nam daje borbu kakvu samo Ovan može pokrenuti sa Uranom koji je nestrpljiv i ubrzan, pa se treba čuvati od povreda i u saobraćaju (VOZITE SPORIJE) izbjegavajte svađe i sva nasilna ponašanja…
ovan

Ovnovi bi mogli biti sujetni ,skloni burnim reakcijama, buntovnog ponašanja, pa se preporučuje da ništa novo ne pokreću, čak ni novu vezu u ljubavi i poslu. Sa partnerima izbjegavati afekte i težiti ka mirnijim reakcijama. Pojačana nervoza je od 11-oga do 15-oga. Nervne napetosti mogu uticati na povećan pritisak, pad imuniteta i borba sa prehladom. Otežan rad bubrega od 24-og do 26-og, nagle promjene raspoloženja od 28-og do 30-og. Dragi Ovnovi primirite se ovaj mjesec i ne pokrećite ništa novo…

 

bik vi ste vrijedni i radni ovaj mjesec, radićete duplo više, pa vam preporučujem da malo predahnete i da ništa novo ne pokrećete.. Obuzdajte vaš temperament i ne dozvolite da vas strana vašeg karaktera vuče u pogrešnom pravcu od 14-og do 17-og, primirite se. Sa partnerom će biti uzajamno prebacivanje (ko je kriv) ne dozvolite da to utiče na vašu vezu… Manji zdravstveni problemi mogu se javiti od 19-og do 21-og, a problem sa venama od 26-og do 31-og. Uklještenje nerava može donijeti ukočenosti sa kičmom i cirkulacijom. Neki bikovi mogu razmišljati o tajnoj vezi pa se preporučuje u ovom periodu da to preskoče bez obzira kakvu privlačnost da osjećaju.
blizanci Vi ste vrijedni ovaj mjesec, pa pokažite šta sve možete uraditi. Izbjegavajte tajne poslove u periodu od 10-og do 21-og, ovog mjeseca da nebi imali problem sa zakonom. Što se tiče emocija slijedi preispitivanje veze ili braka pa neki mogu i da donesu odluku o razlazu. Brige oko djece mogu se javiti od 26-og do 31-og. Pojačan apetit će biti od 9-og do 13-og, a ekstravagantno ponašanje će biti izraženo od 19-og do 21-og. Dragi blizanci koža će biti osjetljiva ovaj mjesec, alergije naglašene. Posjetite ljekara.

 

 

rakCijeli mjesec se svodi na takmičenje i borbu pa se preporučuje da ne ulazite u mutne poslove. Potrebno je praviti kompromise i na mirniji način spriječiti drske direktne nastupe drugih oko sebe. Emotivno ne talasajte puno, potrudite se da uskladite mogućnosti i želje da nebi došlo do nervoze i nezadovoljstva. Posvetite se sebi i zdravlju od 4-og do 7-og i ne reagujte na provokacije od 15-og do 17-og. Mogu se javiti problemi i bolovi sa stomakom dok muškarci mogu imati problem sa prostatom. Bolji sjajniji period nastupa od 25-og do 30-og, gdje pristiže i veći priliv novca. Dragi rakovi ovo nije dobar mjesec za takmičenje pa se povucite dva koraka unazad.

 
lav iako vi volite da se ističete i da budete glavni, ovaj mjesec će biti uspješniji za rad kao individua daleko od javnosti. U periodu od 4-og do 10-og vi pomažete prijateljima u nevolji. Ovaj mjesec se ne dešava ništa bitnije na poslu već se završavaju započeti poslovi. Sa partnerima može biti napeto i povećana nervoza. Pazite da svojim stavom ne isprovocirate neke osobe oko sebe na direktan način. Budite oprezni sa alatima jer može doći do povrede od 26-og do 30-og. Družite se sa starijim osobama jer njihovi savjeti vam mogu mnogo značiti. Cirkulacija je lošija i krvna slika treba da se popravi putem hrane. Ne pretjerujte sa radom u ovom periodu, opustite se.

 
djevica Uživaju sa partnerom u mirnom i stabilnom periodu, koje su zauzete, dok slobodne mogu biti sa mlađom osobom. Vaš znak je napustio Jupiter pa sada možete imati više novca, čak sa dva izvora. Čuvajte novčanik od 19-og do 21-og, neki novac stiže preko partnera od 9-og do 13-og. Sam kraj mjeseca pojedine djevice će razmišljati o braku. Neke djevice koje su same mogu tako i da ostanu ovam mjesecu (nemojte se razočarati) družite se sa prijateljima. Od 25-og do 28-og očekujte neko unaprijeđenje. Bilo bi dobro da uradite sistemacki pregled, a za probavne probleme, ako imate, pripazite šta jedete.

 
vagadrage vage vama stiže nova ljubav, možete očekivati sreću i na poslu od 8-og do 10-og. Bit će i neki osoba koje će negativno uticati na vas, ali nemojte se kačiti već ignorišite. Zauzete vage mogu imati neslogu sa partnerom zbog mješanja porodice, pa ne dozvolite da se upliću. Upoznavanje i sreća u ljubavi je naglašena od 9-og do 13-og. Pomoć uticajnog prijatelja za posao može da vam donese sreću od 23-eg do 25-og. U ovom mjesecu su vam ugrožena leđa.

 

 
skorpijaodlične promjene na profesionalnom i poslovnom planu. Neki odlazak ili kontakt sa strancima je od 2-og do 4-og. Sva dešavanja na ljubavnom polju su skrivena od očiju javnosti. Izbjegavajte mješati ljubav i posao. Zaobiđite nemoralne osobe u periodu od 14-og do 15-og. Neku osobu koju upoznate u ovom mjesecu može vam biti značajna na poslu. Nerazumijevanje koje se može javiti sa partnerom je od 23-eg do 24-og, pa se strpite malo. Zdravlje ovaj mjesec može biti napeto u gornjem dijelu kičme, zatim pritisak, aritmije i čuvajte se nagli pokreta.

 

 

strijelacpostavljanje novih temelja na poslu. Nezaposleni mogu doći do posla. Izbjegavajte spletke na poslu od 12-og do 14-og. Starija osoba vas može bobro posavjetovati na poslu . Možete se baviti pravnim poslovima u državnim institucijama, društvenim, obrazovnim ustanovama. Emotivno neka prijateljstva se pretvaraju u vezu dok zauzeti mogu da se svađaju, a povod svađe je ljubomora koja može kulminirati od 21-og do 23-eg. Neki novac stiže u periodu od 29-og do 30-og. Svaku priliku iskoristite za rekreaciju i šetnju.

 

 

jarac Vi možete imati lošiji period na poslu, a majnak energije će doprinjeti da sporije radite. Bolji poslovi sa starim partnerima od 9-og do 12-og. Dio novca dolazi preko partnera i rad sa finansijama donosi dobre rezultate. Neko može zatražiti vašu pomoc pa vam savjetujem da pomognete jer se poslije vrača višestruko. Izbjegavajte konflikte od 16-og. Emotivno vas može iznenaditi jedna mlađa osoba dok neka tajna može da vam se osmjehne od 24-og do 26-og. Krajem mjeseca su moguće psihosomatske tegobe i neraspoloženje koje može uticati na vaše zdravstveno stanje, osetljivi bubrezi.

 

vodolijasnažan priliv energije i borben duh na poslu, ipak provjerite dobro osobe sa kojima sarađujete, jer se može desiti da nije baš sve tako kako izgleda od 11-og do 15-og. Više novca se troši u periodu od 5-og do 8-og. Oprez u saobraćaju od 19-og do 21-og. Neka neznana i mračna mjesta treba izbjegavati od 22-og do 24-og. Jedna agresivna osoba vas može isprovocirati pa se potrudite da se urazumite i izbjegnete konflikt ili incident. Emotivno je pozitivan mjesec da ne budete sami uz osmjeh i malo taktičnosti stupite u ljubavnu vezu. Svi imaju dobar ljubavni period pa su sumnje i kočnice nepotrebne. Čuvajte donji abdomen i izbjegavajte mračna mjesta.
ribeprva polovina mjeseca je dobra za vaš posao i profesiju. Možete očekivati dosta dobitka i pomoć od jedne osobe. Postoji mogućnost prihvatanja novog dodatnog posla. Nemojte trošiti novac na nebitne gluposti. Izbjegnite impulsivnost od 3-eg do 6-og, dobro vrijeme za izlaske je od 9-og do 13-og, gdje možete započeti strasnu vezu koja vremenom pokazuje ozbiljne namjere. Kraj mjeseca iskoristite za posjetu rodbini, druženje sa prijateljima koje niste dugo vidjeli. Zauzeti su zadovoljni i sve više ispunjeni. Čuvajte zglobove i tetive. ČUVAJTE SE SUKOBA I RAZNI OPASNOSTI !!! SRETNO!!!

Zeljka Knezevic

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI