0
Astrolog Željka Knežević

Astrolog Željka Knežević

Astrolog Željka Knežević

Rođena sam u malom gradiću Imotski,  05. Decembra 1961. godine, u znaku Strijelac sa ascedentom u Strijelcu i mojim duplim vladarom Jupiterom u Vodoliji, koji stremi uvijek nekim učenjima koja nisu svakidašnja.

Još kao djevojčica sam imala dodir sa knjigama iz astrologije koje su za mene bile duševna hrana, i tako kreće moj put preko zvijezda do neba i raznih spoznaja.

Moja velika znatiželja me odvela na razne edukacije i čitanje knjiga da bi pronašla tajnu kosmosa,  naučila kako se crta natalna karta, a danas je sve mnogo jednostavnije zahvaljujući tehnologiji koja skraćuje sve to preko računara.

Sa mojim dugogodišnjim radom, mogu vam reći, da osobe koje su zainteresovane za astrologiju i tumačenje nebeskih tijela, tranzita i planetarnih kretanja mogu dobiti odgovore na razna pitanja i spoznaju o sebi i svom životu.

Kakva su im genetska naslijeđa? Koji je njihov maksimum u karijeri, ljubavi, i kakve su im predispozicije kada je zdravlje u pitanju.

Vrlo bitne su sinastrije tj. uporedna tumačenja horoskopa u ljubavi, poslovnim i prijateljskim slaganjima u životu.

Solarni horoskop, mjesečni i precizno razmatranje posebnih perioda sa važnim datumima kao što je stupanje u brak, proširenje porodice, odlazak u inostranstvo, otvaranje sopstvene firme, preseljenja, veća finansijska ulaganja i nepovoljne promjene, medicinski horoskop i druge različite astrološke konsultacije koje možete dobiti putem MOB.+38163563013 VIBER, WHATSAPP,MESSENGER I SKYPE( zeljkaknezevic5)

ASTROLOG ZELJKA KNEZEVIC

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI