0
Astrologija i odnosi Kad želimo da nas neko voli, a sami nismo spremni toliko davati

Astrologija i odnosi: Kad želimo da nas neko voli, a sami nismo spremni toliko davati

Astrologija i odnosi: Kad želimo da nas neko voli, a sami nismo spremni toliko davati

 

Astrologija i odnosi Kad želimo da nas neko voli, a sami nismo spremni toliko davati

pixabay.com

Ponekad osoba govori da ima partnera od kojeg želi više, ali ako bolje pogledamo natalnu kartu, vidi se da je partner dobar, ali da su želje puno veće od mogućnosti.

 

Postoje položaji u karti kada je kuća odnosa dobro postavljena, a to znači da vam u život dolaze partneri, ali u natalnoj karti imate projekcije ili želje koje želite da se u odnosu ispune, ali su nestvarne.

 

Uvijek je po tom pitanju prisutan Rahu ili Sjeverni mjesečev čvor koji stvara određenu maglu i nemogućnost da se stvari vide realno pogotovo kada je u blizini Marsa koji vlada muškarcima u ženskom horoskopu.

 

Recimo, na savjetovanju osoba govori da ima partnera od kojeg želi više, ali ako bolje pogledamo kartu, vidi se da je partner dobar, ali da su želje puno veće od mogućnosti. U svojoj knjizi “Muškarac i žena u procjepu”, upravo na tom aspektu dajem naglasak. Mi želimo da nas neko voli, a sami nismo spremni toliko davati. Koliko god htjeli nešta objasniti, taj se položaj može se krivo protumačiti pošto volimo jednodimenzionalne odgovore koji su u astrološkom tumačenju kao sud o jednoj situaciji, a da pritom ne vidimo pozadinu.

 

U konačnici, mi živimo u svijetu u kojem nemamo mogućnosti i vremena raspravljati o odnosima i proučavati ih. Život se odvija prebrzo i traumatične događaje koji nam se događaju, proživljavamo u nekoj drugoj vezi ili situaciji. Toliko smo izloženi novim događajima da naše tijelo ne može primiti toliko informacija, pa se štitimo tako da nam jednodimenzionalni odgovori daju lakši pristup životu.

 

Ipak, ukoliko neko nastavi s daljnjim individualnim savjetovanjem nakon tumačenja natalne karte, polako osoba uviđa gore navedeni položaj, počinje osvještavati da joj u život dolaze dobri partneri, ali da želi nešta iluzorno i nema se snage suočiti s navedenom situacijom.

 

Ipak, pravilo je da većina želi jednodimenzionalne odgovore jer time se gubi važnost ili mogućnost da mijenjamo postojeću situaciju. Često ljudi misle da je viđeni aspekt u natalnoj karti dio sudbine, ali ako dobro poznajte jyotish, onda vidite da se ne radi toliko o sudbini već o ponašanju koje pokazujete svojim govorom, mišljenjem i položajem tijela.

 

Spomenuti položaj jest projekcija podsvjesne slike muškarca u ženi. Taj položaj ženi daje sliku muškarca koji može puno toga. To je osjećaj. Žena ga osjeća i ne opire mu se. Ipak, takvim stavom jednodimenzionalno promatra odnose i obično, pošto je slika muškarca nadnaravna, na taj se način žena udaljava od pravog odnosa. Inače, kako u muškom horoskopu, tako i u ženskom, to je pravilo ponašanja gdje se izbjegava složenost odnosa.

 

Tačnije, kad kažemo složeno to znači da kroz partnera često gledamo ono šta ne želimo vidjeti u sebi. Stoga, spomenuti položaj može otkriti stvarne odnose, ukoliko posvetite pažnju ovom važnom segmentu, stvaranju projekcija. Ako ne, onda su tumačenja ili manifestacija takva da ste obično s ovim položajem razočarani u partnere i ne možete nikako pronaći odgovarajućeg partnera ili, kako je rečeno, imaginarnog partnera.

 

Odnos nosi mistično upoznavanje sebe, a astrološki položaji samo su poziv na spomenutu spoznaju.

 

U pravilu, većina se ne odlučuje za takav korak i postaju zarobljenici konstelacija.

 

 

Nikola Žuvela / vedski-jyotish.net/atma.hr/obrada/trecadimenzija.com

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI