0
ASTROLOŠKA PROGNOZA

ASTROLOŠKA PROGNOZA: HOROSKOP ZA JUNI 2018. GODINE!!!

ASTROLOŠKA PROGNOZA: HOROSKOP ZA JUNI 2018. GODINE!!!

Nastavlja se aspekt iz prethodnog mjeseca; Mars iz Vodolije u kvadratu sa Uranom iz Bika gdje su uključeni vazduh i zemlja.

Velika fanatičnost, koja čini opasnu prirodu ovog aspekta, traži borbu modernim oružjem, eksplozijama, vatrom i mnogim drugim borbama što nije dobro ni za vazduh a ni za zemlju, gdje nije lako smiriti karakter ove dvije planete koje razaraju i svoj i tuđe živote.

Sada su najvažnije tolerancija i samokontrola, pa se potrudite ako zapadnete u takvu energiju koja se dešava uvijek iznenada i neočekivano.

Ima i lijepih aspekata u ovom mjesecu kao što je vodeni trigon Sunce, Neptun i Jupiter koji nam može donijeti lijepa uživanja i sreću u ljubavi, poslu i finansijama, mada pojedini znaci oko sredine mjeseca kada Venera napravi aspekt sa Uranom mogu iznenada raskinuti partnerstvo, prijateljstvo ili iznenadni dobitak ili gubitak finansija ili materijalnih nepokretnosti.

Poslušajte Veliki Ljubavni HOROSKOP za JUNI 2018 ovdje

Merkur iz Raka će biti u opoziciji sa Saturnom iz Jarca pa se mogu dešavati depresije, melanholije, egoizam iz kog mogu i da se dešavaju prevare, krađe pa dobro čuvajte vaše stvari i provjerite informacije koje čujete da ne ispadne da vi širite laži.

Pojedine osobe će imati iskušenja u ljubavi jer će Venera iz Lava biti u kvadratu sa Uranom iz Bika pa obratite pažnju šta radite na tom polju da ne prekidate iznenada i radikalno sa osobama koje volite. Ne preporučuje se ulaziti u tajne veze jer ovaj se aspekt nikada ne može sakriti, odmah se sazna.

Generalno gledano, mnoge stvari se nastavljaju još iz prošlog mjeseca.

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI OVAJ MJESEC JUNI? poslušajte OVDJE!

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI