0
ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA 2018 GODINU

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA 2018 GODINU

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA 2018 GODINU

Već samim krajem 2017. godine Saturn izlazi iz Strijelca, gdje je boravio od 23. decembra 2014. i svima na neki način oduzeo optimizam, sreću, radost, polet i sve što je svojstveno za Strijelca i njegovog vladara Jupitera.

Mnogi bi trebali da osjete olakšanje, a posebno će Strijelci, Djevice, Blizanci i Ribe da dožive sreću i lakoću. Saturn će ući u svoju kuću i prirodno sedište koje će nam donijeti više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti i sve što je pod simbolikom Jarca i Saturna. Mnogo će se vršiti utecaja na Jarčeve, Rakove, Vage i Ovnove, pa će sada oni htjeli ili ne biti prinuđeni da nauče i promjene neke ustaljene navike.

Veliku podršku i sreću će nam davati Jupiter iz Škorpije, koji za vrijeme njegovog boravka do 8. novembra 2018. mnogima može pomoći sa novcem, nasljedstvom, kreditima, u poslu, u ljubavi, dok će nekima biti kao anđeo čuvar. Pojedine osobe mogu spoznati da nije sve u novcu jer je novac energija koja nas okružuje, a mnoge druge stvari su vrijednije od novca.

Kada Jupiter u novembru uđe u Strijelca i njegovo prirodno sjedište, mnoge situacije se mjenjaju vezano za Strijelca i polja u vašoj ličnoj natalnoj karti. Uran će 15. maja ući u znak Bika i dobro prodrmati neku situaciju koja je vezana za sigurnost i novac, tek toliko da nas podsjeti na pitanje – Šta je uopšte sigurno?

Divan aspekt izmedju Jupitera i Neptuna će mnoge osobe povući u duhovne vode koje se polako šire na mase ljudi. Ovaj aspekt može da bude duboko duhovan, predan vjeri, ideologiji, nadaren za učenje, pisanje, vjerovanje u okultno i mistično. Pojedinci mogu otkriti ekstrasenzorne sposobnosti koje se mogu koristiti u pozitivne svrhe.

U ovoj godini pruža se velika prilika da se ljudi otvore na dubljem nivou i prate znakove pored puta. Svi smo mi povezani sa kosmosom i planetama koje su zapisane u našoj ličnoj natalnoj karti i koje oslikavaju našu sudbinu. Nije lako uopšteno opisati tumačenje po astrološkim znacima jer svaka lična natalna karta ima svoj jedinstven zapis na nebu. Tumačenja se odnose na znak i na podznak .

za trecadimenzija.com piše Astrolog Željka Knežević 00381 63 563013

Šta donosi pojedinačnim znacima poslušajte OVDJE

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI