0
ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST I MLAD MJESEC U LAVU 01. 08. 2019. GODINE!!!

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST I MLAD MJESEC U LAVU 01. 08. 2019. GODINE!!!

za Treću Dimenziju piše:  Astrolog Željka Knežević +381 63 563 013

Dobro je što ovaj mjesec kreće odmah sa Mladim Mjesecom i Venerom, Marsom, Mjesecom i Suncem u Lavu.  Kako će Uran iz Bika praviti kvadrat sa Suncem, Mjesecom i Venerom iz Lava to bi moglo da nam donese iznenadne preokrete na polju emocija, ljubavi, porodice, posla,  zdravlja i još drugih životnih aspekata što zavisi od vaše lične natalne karte.

Vrlo je značajno što Merkur kreće direktno iz retrogradnog hoda pa će svima nekako laknuti i lakše mogu da se dogovore ili završe nešto što su čekali.  Venera i Mars će veći dio mjeseca biti u Lavu pa tu mogu sreću u ljubavi imati vatreni i vazdušni znaci.

Jupiter planeta sreće i lijepih dešavanja, optimizma, biznisa, putovanja, filozofije,  itd.  Kreće napokon direktno 11. augusta pa sve što je bilo pod nekim blokadama ili nije vas pratila sreća od 10. aprila sada kreće u mnogo boljoj energiji.

Uran planeta stvaralaštva,  intelektualnih radova,  pronalaska, neobičnih i nesvakidašnjih stvari koji štiti nervni sistem i mozak kreće retrogradno u Biku od 11. augusta do 10. januara 2020 god.  gdje će nas vratiti na praktičnost i razna dešavanja koja nosi ambijent Bika.

Od 18. augusta do kraja mjeseca čak pet planeta tranzitirat će kroz Djevicu a to su Mars, Venera,  Sunce, Merkur i Mjesec pa će tražiti od nas da se preispitamo gdje pravimo greške da sve dobro i racionalno razmislimo.  Kako razmisliti kada su strast, ljubav i emocije u pitanju? Mnogim osobama to nikako ne odgovara.  Generalno gledano, ovaj august će biti dosta vatren i na kraju razuman mjesec.

KAKO POJEDINAČNI ZNACI MOGU PROĆI SA OVIM MLADIM MJESECOM U LAVU I ŠTA OČEKIVATI OD AUGUSTA 2019 GOD.???

 

OVAN

ovaj mjesec iz vas prosto isijava ljepota i partner vas obasipa sa beskrajnom ljubavi koja na vas djeluje da zračite ispunjeno i zadovoljno.  Sami sebi se sviđate.  Što se tiče posla i tu se odražava vaša sreća i ljepota pa vam šef toleriše kašnjenja na posao.  Pojedini Ovnovi baš mogu imati zavidne kolege na poslu pa će se žaliti.  Ne obraćajte puno pažnje, uradite što vama pripada a moguće je da i vaš rad dođe do izražaja i nagrade tj.  pohvale.  Slobodni Ovnovi baš ovaj mjesec mogu naći srodnu dušu a to može biti neko iz kruga prijatelja.  Ovaj Mlad Mjesec pozitivno utiče na vas.  Što se tiče zdravlja, usljed nedostatka vitamina i minerala možete imati razne posljedice, pa ih koristite

 

BIK

odavno se čaša prelila a partner ovaj put je zasigurno donio odluku i vama će mnogo trebati da ga odljutite ili da povratite njegovo povjerenje koje je mnogo narušeno.  Pod hitno trebate promijeniti način ophođenja prema partneru jer će vam trebati dosta mjeseci pa čak i godina da se iskupite.  Pojedini Bikovi sada mogu i da donesu odluku da se raziđu.  Slobodni bi mogli u drugoj polovini mjeseca upoznati potencijalnog partnera.  Poslovno bi trebalo da uživate jer imate dobru kondiciju a pojedini ako su bili na nekoj zamjeni, rezultati nisu zadovoljavajući kako se očekivalo od vas.  Mnogi zadaci nisu urađeni što i vi znate, a čak ni ovo radno mjesto vam se ne dopada pa se niste ni trudili.  Vi osjećate da su mnogi na vas ljubomorni što ne mora biti tačno, dobro razmislite.  Što se zdravlja tiče, bitno je da ste u dobroj kondiciji i da se zdravo hranite.

 

BLIZANCI

od samog početka i Mladog Mjeseca vama je predivno sa vašim partnerom pa uživate u svakom trenutku. Mnogo emocija se pokrenulo kod Blizanaca pa iako ste svesni da zaljubljenost ne traje vječno kod vas će ona trajati i dalje u razumnijem i stabilnijem periodu.  Nema potrebe za strahom da će ova ljubav da se ugasi.  Prepustite se uživanju i dugotrajnim emocijama.  Poslovno vi imate toliko obaveza pa nikada ne stignete sve završiti i za to nema potrebe da se nervirate već budite strpljivi, što je kod vas teško ako nemate nešto što vas čini mirnim.  Sada nije vrijeme da se oslanjate na nikoga već rasporedite i organizujte sve do tančina i preuzmite odgovornost.  Mnogi Blizanci se mogu osjećati pritisnuti sa raznim obavezama pa ipak vi znate sve da uradite i bez nečije pomoći.  Što se tiče zdravlja, možete se osjećati iscrpljeno, umorno,  tužno pa dozvolite sebi i nečiju podršku da vam bude bolje.

 

RAK

Ljubav i emocije su kod vas uvijek na prvom mjestu bili mladi ili stariji to je uvijek važilo za neko pravilo.  Mnogi Rakovi sada se mogu dublje preispitivati da li je vaša ljubav prava i iskrena ili vas je vremenom zaobišla i nestala iz dubine duše.  Sada se pitate kako izgleda kada patite zbog ljubavi i da li se to vama dešava dok pojedini žele tu emociju i da dožive.  Velika rasijanost i stres mogu da poremete vaše porodične i poslovne oblasti što nikako nije dobro.  Potrebno je da krenete na neki odmor, relaksaciju i meditaciju da bi malo više mogli da se smirite.  Više spavajte i odmarajte.  Pojedini Rakovi mogu imati probleme sa kašljem i disajnim putevima pa obratite pažnju.

 

LAV

sada je vaš mjesec i vi treba da se osjećate dobro.  Pojedini Lavovi imaju strah da svom partneru iznesu šta misle i osjećaju da partner ne odreaguje burno ili pokvari njihovu harmoniju.  Kod vas je uglavnom prisutna nesigurnost sa partnerom u ljubavi.  Pojedini Lavovi mogu svoju neku dugogodišnju vezu baš u ovom mjesecu prekinuti pa iako je oboma teško, shvatate da je tako najbolje.  Da bi izbjegli neko nezadovoljstvo i nervozu provodite vrijeme sa dragim ljudima i nekim relaksacijama koje vama prijaju.  Poslovni i finansijski aspekti kreću na bolje od sredine mjeseca i krajem mjeseca.  Od prošlih poslova sada se oporavljate.  Mnogi Lavovi imaju dosta oslabljen imunitet pa se treba čuvati prehlade

 

DJEVICA

kod vas se dešava gubitak motivacije i svakodnevni posao vas ne čini srećnim i zadovoljnim već čak naprotiv želite da ga mijenjate jer vas ubija svakodnevna rutina.  Emotivno u vašoj vezi je došlo do zasićenja pa popričajte sa partnerom jer on ima dosta mogućnosti da se pokrene sa drugom osobom koja se nudi.  Pojedine osobe mogu uspješno da sjede na dvije stolice ali to nije dobro za vašeg partnera a ni pošteno sa vaše strane.  Vi ste važili za jako lijepu i zgodnu osobu sa dosta pohvale i komplimenata a u posljednjim mjesecima ste se mnogo opustili usljed sjedenja, unošenja nezdrave hrane, pušenja,  alkohola i izlazaka koji vam štete.  Vrijeme je da se vratite u svoje prvobitno stanje da bi ponovo bili sretniji.

 

VAGA

kod vas se dešavaju mnoge poslovne zavrzlame i moguće je da ne bude sve onako kako ste vi očekivali.  Pojedine Vage mogu i da uspiju ali ne svojim trudom već spletom sretnih okolnosti.  Sada nije vrijeme za veće poslove pa se opustite i sačekajte svoju priliku za uspjeh.  Emotivno dajete sve da budete sretni u vezi ili braku ili da sretnete srodnu dušu i nikako da krene nekim boljim tokom.  Mnoge osobe su dosta iscrpljene pa žele da dignu ruke od svega i pobjegnu glavom bez obzira.  Vi ste se prosto pomirili sa tim da je život borba.  Pojedine Vage mogu emotivno biti mnogo bolje u drugoj polovini mjeseca. Što se zdravlja tiče, nagasak je na grlu i alergijama pa svakako treba da se obratite ljekaru da ne pređe u hronično.

 

ŠKORPIJA

mnoge Škorpije imaju povoda za slavlje jer su uspjele poslovno sve da realizuju što su planirale.  Još nije vrijeme za veće opuštanje jer slijedi mnogo više posla i obaveza.  Pojedine osobe mogu imati i prekovremene poslove pa se spremite energetski da sve izgurate i završite do kraja. Slijedi veći priliv novca.  Emotivno, može se desiti da osoba koja se vama sviđa i koju obožavate da to i ne primijeti. Sada je vrijeme da se više ne patite i čekate već potražite novu ljubav. Treba da zapamtite da ništa ne može na silu čak i neke prijateljske emocije nisu uzvraćene pa i to dobro sagledajte.  Zdravstveno ne predstoje veći problemi pa ako imate problem sa nesanicom, na tom polju nešto preduzmite prirodnim preparatima.

 

STRIJELAC

poslovno kod vas su velike stvari gdje se malo i pribojavate da li možete sve sami uraditi.  Svakako možete pozvati i angažovati prijatelje da vam pomognu.  Vi imate urođeni optimizam pa ga sada pokrenite i budite pozitivni.  Nema mjesta za strah i paniku. Emotivno je moguće da ste u nekim zategnutim odnosima pa čak i u svađi sa partnerom.  Uz zajednički kompromis i napor ipak možete prevazići svađu.  Ako ste privukli sličnog partnera onda neko mora da se promijeni ako želite da veza uspije.  Ne opterećujte se nebitnim stvarima, više se opuštajte da biste izbjegli eventualne glavobolje i zdravstvene probleme.  Šetajte u prirodi i dišite duboko.

 

JARAC

vi imate dobrog poslovnog kolegu koji je podmetnuo sebe dok ste bili odsutni pa je posao završen.  Mnoge osobe sada imaju zajedljiv stav prema vama i zle misli.  Nema potrebe da se dokazujete, pametnije je sačekati da istina izađe na vidjelo.  Emotivno sa partnerom ste veseli i lijepo se provodite jer je on riješio da ispuni vaš san i krene sa vama u razne avanture.  Pojedini Jarčevi su zaslužili sreću sa partnerom nakon dugogodišnje samoće.  Radujte se, putujte, uživajte sa partnerom.  Kada je zdravlje u pitanju, možete imati problem na promjenu klime i ne pretjerujte sa iscrpljivanjem vašeg organizma već se adaptirajte uz upustva vašeg ljekara.  Više odmarajte.

 

VODOLIJA

od vas se poslovno očekuje da date sve od sebe i da uspijete.  Ako radite u nekom kolektivu onda nemojte zatajiti da iznevjerite kolege. Poslije svega vas čeka iznenađenje što vam oni pripremaju.  Velika sreća vas može zapljusnuti što imate takve osobe oko sebe.  Bitno je da ste svi složni i da radite i dijelite zadatke.  Emotivno je nešto manje sretan period posebno ako vas je partner posljednji razočarao pa nemate povjerenja za dalje.  Teško vam je da dozvolite da vam se neko približi.  Mnoge Vodolije koliko god da se trude to su prepreke sve češće pa ni sami niste u stanju izaći iz začaranog kruga.  Zdravstveno bi bilo bitno da se više bavite fizičkim aktivnostima.

 

RIBE

poslovni aspekt je monoton i jednoličan pa se trudite da se više družite sa zanimljivim ljudima.  Pojedine Ribe su na poslu samo zato da zarade platu.  Ponašate se kao da ste najveći prijatelj svima. a jedva čekate da završite posao i odete kući.  Emotivno ste sretni i zadovoljni sa svojim partnerom i ne dozvoljavate da vam se iko miješa u život.  Pojedine Ribe imaju novu vezu u kojoj takođe uživaju. Mnogi partneri sada putuju i uživaju u svojoj ljubavi sa partnerom.  Što se zdravlja tiče ako se ne hranite normalno onda organizam trpi pa možete imati umor pospanost, pa hranite se pravilno.

SRETNI VAM NOVI POČECI SA MLADIM MJESECOM I DA VAM CIJELI MJESEC BUDE LIJEP,  USPJEŠAN I SRETAN!!!

foto pixabay.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI