0
ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA JULI 2019. GODINE!!!

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA JULI 2019. GODINE!!!

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA JULI 2019. GODINE!!!

Astrolog Željka Knežević

Ovaj ljetnji mjesec će biti dosta turbulentan jer se dešavaju dvije eklipse.

Prva eklipsa je odmah 2. jula u Raku gdje se dešavaju razni preokreti u porodicama, sa roditeljima u kući i emotivnim dešavanjima koja mogu biti pozitivna, a i negativna.  Ovu eklipsu osjećaju najviše Ovnovi, Vage, Jarčevi, Rakovi i Lavovi jer se radi o Suncu koji je Vladar Lava.

Mnoge promjene su aktivne, pa budite spremni na njih jer to mogu biti i bolne promjene.

Merkur će biti retrogradan od 7. do 31. jula, a u Lavu sve do 19. jula, odakle se vrača u Raka, i pravit će kvadrat sa Uranom iz Bika što nam daje razne stresove, svađe pa se može ispoljiti u saobraćaju, avio letovima i drugim prevoznim srestvima pa budite oprezni.

Ovaj aspekt donosi i mogući osjećaj usamljenost, izbjegavanje svakodnevnog života uz maštu, lijenost, nejasne ideje, nepokretljivost. Najviše pogađa Bikove, Lavove, Škorpije, Ovnove, Vage i Jarčeve.

Venera, planeta ljubavi, je od 3. jula do 28. u Raku i donosi najviše mogućnosti za ljubav Ribama i Škorpijama, dok mogu osjećati harmoniju Bikovi, Djevice i Jarčevi. Mars ulazi u Lava 2. jula i nosi sa sobom ogromnu energiju koju će najviše osjetiti sami Lavovi, Bikovi, Škorpije i Vodolije. On će biti u kvadratu sa Uranom veći dio mjeseca pa možemo očekivati nekontrolisane eksplozije, rasipanje energije, pogrešne reakcije, nesposobnost reagovanja, razne povrede koje pokazuje vaš lični horoskop.

Druga eklipsa se dešava u Jarcu 16. jula što nam može donijeti vraćanje na stare emotivne tokove, blokade emocija, konflikte sa šefovima, roditeljima i druge emocije koje su duboko u nama utkane.

Saturn u retrogradnom kretanju će praviti konjukciju sa južnim mjesečevim čvorom od 1. do 12. jula pa pojedine osobe mogu očekivati ekstremno ograničavanje i krute lične navike dok, gledano sa pozitivne strane, mnoge osobe mogu postići uspjeh baveći se stručnostima koje su neobjašnjive .

PROGNOZA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK!!!

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI