0
ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA MJESEC MART 2019 GODINE

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA MJESEC MART 2019 GODINE !!!

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA MJESEC MART 2019 GODINE !!!

Astrolog Željka Knežević Više o njoj ovdje

Veliki zaokret i razne promjene se mogu dešavati u ovom mjesecu, a najviše se tiče ulaskom Urana u Bika nakon 83 godine.

Dešavanja se mogu ispoljavati na ekonomskim reformama, finansijskim oblastima, geološkim resursima i pretjeranom naginjanju materijalizaciji.

Mnoge osobe mogu baš za vrijeme tranzita Urana narednih sedam godina izraziti svoje umjetničke sposobnosti, muzičke talente dok su naglašene kreativne sposobnosti i magnetsko privlačenje ljudi.

Uran je posljednji put bio u Biku od 1935 do 1942 godine pa se možemo obrazovati i potražiti šta se za vrijeme tranzita tada dešavalo na zemlji među ljudima.

Mars će tranzitirati kroz Bika koji će praviti pozitivan aspekt sa Neptunom, Suncem i Saturnom što će vrlo dobro uticati na vodene i zemljane znake.

Merkur će cijeli mjesec tranzitirati kroz Ribe i bit će retrogradan od 5. do 28. marta, na što treba da se obrati pažnja po pitanju svega što je vezano za Merkurovske osobine.

Loš aspekt Merkura sa Jupiterom iz Riba a poslije i Suncem što će kod pojedinih osoba isticati nadmenost i da mogu da rade šta god ih je volja.

Neograničeni optimizam, uživanje u hrani, piću, seksu, sklonost ka hazaderstvu dok će mnogima poći za rukom da prevedu druge ljude žedne preko vode.

Venera će već od početka mjeseca preći iz sumornog Jarca u vazdušastu Vodoliju gdje će se ljubav osjećati u zraku a kako će biti negativno aspektovana sa Uranom iz Bika i poslije sa Marsom iz Bika, onda može doći do teških trenutaka u ljubavi, prevara, avantura i raskida.

Krajem mjeseca mnoge osobe mogu ući u tajnu ljubavnu vezu ili ostati same.

ŠTA MOGU POJEDINAČNI ZNACI OČEKIVATI U OVOM MJESECU POSLUŠAJTE ovdje

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI