0
Astrološka Prognoza: Važna Energija Trostrukog Sjedinjenja Planetarnih Sila

Astrološka Prognoza: Važna Energija Trostrukog Sjedinjenja Planetarnih Sila

Centralna tačka fokusa je trostruko sjedinjenje Sunca, Saturna i Merkura na 9 stepeni Riba. Ova konjunkcija donosi ozbiljan naglasak na ono što se završava, kompletira, te na važne odluke koje treba donijeti. Može se doživjeti kao melanholija, tuga i mentalni umor, osjećaj težine prisutan je na emocionalnom tijelu.

Posebno važan je Saturn, jer je ovo prvi put u posljednjih 28-29 godina da se “Gazda zadatka” nalazi u ovom području vaše astrološke karte. Univerzum vas poziva na realnu procjenu vašeg puta, izbora, odluka i iskustava iscjeljenja koja sada dolaze kraju. Možda već osjećate ovo, no Saturn to jasno pokazuje, čak i u mističnim Ribama. Očekujte jasne poruke, intuitivne osjećaje ili komunikaciju koja potvrđuje ono što već osjećate.

Ohrabrujuća vijest je da se Saturn neće vratiti na 9 stepeni Riba sljedećih 28-29 godina, pružajući vam priliku da pronađete duhovnu snagu i odlučnost u onome što je najbolje za vašu budućnost.

Dodatni optimizam donosi sekstil između ove tri planete i Jupitera u Biku. To pruža jasnu podršku za ono što znate da je istina za vas, te kako napraviti jednostavne korake prema jačanju vašeg samopoštovanja, vrijednosti i kreativnog izraza.

Želimo vam da sljedeći dani donesu snažnu intuitivnu poruku koja potvrđuje ono što ste spremni otpustiti, te da očuvate vjeru u proces transformacije. Sjetite se, ova astrološka konfiguracija pruža priliku za duhovni rast i jačanje, označavajući važan trenutak na vašem putovanju.

pripremila Alma Kajević – Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI