0

Bez straha prihvatite promjene koje dolaze

Bez straha prihvatite promjene koje dolaze

Tranzitno Sunce u znaku Strijelca je u aplikacionoj konjunkciji sa Saturnom i formiraće trigon sa Uranom u znaku Ovna.

Konjunkcija Sunca i Saturna može donijeti probleme sa autoritetima kroz posao, pritisak i težinu kroz oca ili muža. Trigon koji Uran bude slao prema ovoj konjunkciji Sunca i Saturna može na neki način ubrzati i promjeniti neke okolnosti I situacije.

Ovo je mogućnost i šansa da upornom snagom volje prihvatite neke nove stvari i situacije u svom životu vodeći se svojom mudrošću i iskustvima koje ste stekli u prošlosti. Ako prihvatite neke iznenadne mogućnosti koje se budu pružale, bićete u situaciji da materijalizujete neke svoje više ciljeve i planove koje već dugo imate.

Prošlost (Saturn) u ovom aspektu sarađuje sa budućnošću (Uran), ali samo pod uslovom da se ne plašite nepoznatog iskustva koje se bude pojavilo u životu.

Promjena se može dogoditi ako se pokaže hrabrost, odlučnost, otvorenost za nove mogućnosti i avanturizam da se eksperimentiše prihvatajući neke potpuno nove ideje težeči ekspanziji kroz neke neočekivane situacije i događaje.

Neustrašivo prihvatiti rizik i radikalno mjenjati neke stare forme i pravila, organizovati i kreirati svoj život u nekom novom pravcu. Sagledajte svoju prošlost strpljivo i odgovorno prihvatite da mjenjajući neke stvari možete od starog napraviti neku novu viziju koja će raditi za vas kroz vrijeme i u budućnosti.

Sunce u konjunkciji sa Saturnom narušava, ugrožava i oslabljuje vitalnost i životnu energiju čovjeka.

Ako imate neki zdravstveni problem koji vas muči dugo vremena, vrijeme je da prihvatite i ne odbijate neke nove i modernije metode, jer možda je za vaš život i vitalnost potrebno nešto savremenije od onog tradicionalnog kojeg ste se držali svih ovih godina.

Sunce u konjunkciji sa Saturnom može ugrožavati kičmu, srce, može donijeti probleme i otežanja sa vidom, dok Uran šaljući povoljan aspekt donosi mogućnost isprobavanja nekih inovativnih, naprednih, modernih i savremenih metoda koje su ispred vremena.

Nema mnogo vremena, čekanja i odlaganja sa ovim aspektom, svijest čoveka mora da prihvati neka nagla, brza i neočekivana dešavanja i prilike koje se budu ukazale u nekoj sferi života.

Bez straha treba prihvatiti i odstupiti iz strogo ograđenih granica i bedema iza kojih se čovjek krije, da bi iz krutih formi prevazišao, mjenjao i počeo neki novi pravac u svom životu.

Ovi aspekti imaju uticaja do 12. decembra i najviše će uticaj ovih planetarnih dešavanja osjetiti osobe koje imaju u svom horoskopu aspekte ovih planeta.

Jasmina Kurcinak

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI