0
Bioenergija jača od energije

Bioenergija jača od energije

Bioenergija jača od energije

Do sada je Safet Husković napravio velike rezultate u liječenju: štitne žlijezde, cirkulacije, neuroza, lakših depresija, dijabetesa, problema probavnog i urino trakta, strabizma i bolesti kičme….

safet 

 pozvala  nas je Dušanka iz Hrasnice te ispričala priču o svojim problemima i liječenju bioenergijom:

Bolovala sam od diabetesa. Šećer se kretao i do 20 jedinica. Čula sam za Safeta Huskovića i otišla kod njega na bioterapiju. Međutim, nije odmah moga da me primi, već me naručio za sljedeći dan. Uz opušten razgovor, shvatila sam da mu mogu vjerovati, da čovjek zan šta radi. Nakon šest terapija ponovila sam labaratorijske nalaze, i vjerovali ili ne, šećer je bio 5,8 mmol. Nakon pauza koje smo pravili, ponovljni nalazi su pokazali da mi se normalizovao šećer u krvi. Nakon Dušankine priče, stupili smo u kontakt sa Safetom Huskovićem i nakon blagog negodovanja, pristao je na razgovor.

Safet Husković je bioenergetičar iz Sarajeva, koji, međutim, zbog posla kojim se bavio sve do 2012. nije koristio svoju bioenergiju. Ipak, kada je njegova sestra gotovo pala u postelju zbog problema sa zglobovima i krvnim sudovima, a u želji da joj pomogne i smanji jake bolove, počeo se baviti bioenergijom za koju je znao da posjeduje.

Prinio sam šake njenoj podlaktici koja je bila modra zbog loše cirkulacije. Nakon nekih 20 minuta, boja podlaktice se vraća u normalnu boju, bolovi postaju minimalni, a sestra se preznojava. Nakon toga sam upisao Školu bioenergije i radioestezije kod Smiljanića u Rijeci, te je uspješno završio.

Iste godine uključuje se u rad Udruženja za granično područje nauke „ARKA_87“ B&H gdje uspješno prolazi i ostale kurseve i seminare iz oblasti bioenergije. Do sada je napravio velike rezultate u liječenju: štitne žlijezde, cirkulacije, neuroza, lakših depresija, diabetesa, problema probavnog i urino trakta, strabizma i bolesti kičme.

U posao bioenergičara ulazim iz ljubavi, bez pretenzija o koristoljublju, što je, mislim, presudno u mome poslu. Najbitnije je da je ljudima bolje i da se riješe bolova –kaže Husković.

Amini iz Sarajeva Safet je također pomogao.

– Imala sam problema sa slabom cirkulacijom, jakim glavoboljama. Čula sam za bioenergetičara Safeta Huskovića, kod kojeg sam otišla na bioterapiju. Uradili smo 10 terapija, a  nakon svake sam osjećala poboljšanje. Nakon šeste terapije kao da je nešto puklo u meni. Od tada, evo već osam mjeseci, nemam ama baš nikakvih problema. Hvala Safetu od srca i svima bih preporučila bioenergiju.

Safet Husković, bioenergetičar

033/624-899, Ilidža, Sarajevo

 

                                                                                                                                                  

 

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI