0
Strah i strast

BRAZILSKE ČAROLIJE ZA LJUBAV I SEKS

Autor teksta: Raif Esmerović

Opšte je poznato kako  je brazilska magija sa svim svojim kultovima (vudu, makumba, kondomble, santeria…) najjača poznata magijska tradicija na svijetu. Taj mistični i jedinstveni spoj drevnih afričkih vjerovanja pomiješanih sa obrednom praksom različitih kultura izrodio je u svom nesvakidašnjem miksu jednu od najkontraverznijih i najčarobnijih okultnih praksi. O brazilskoj magiji i njenim moćima imalo bi se puno toga napisati no ovog puta pozabavit ćemo se ljubavnom magijom koja ne pravi razliku između ljubavi i seksa. Bitno je zadovoljiti strast i ispuniti svoje ili tuđe srce vatrenim emocijama. 

 ZA SAVRŠENU LJUBAVNU NOĆ SA VOLJENOM OSOBOM 

Potrebno je uzeti bijeli tanjur, na njegovu sredinu staviti crvenu svijeću, a onda oko nje sipati med. Prije nego li se svijeća zapali na nju je potrebno utrljati kap parfema koji inače koristimo i volimo. I to je sve, sada se prepustite nesputanim strastima sa svojim partnerom ili partnericom.

 DA VAS SE PARTNER NE MOŽE ZASITITI

Kako bi se susretali sa ljubavnikom ili ljubavnicom kada god to poželite potrebna vam je slika voljenog bića na kojoj je ono sam/sama. Sliku stavite na bijeli tanjur i u potpunosti prekrijte šećerom pa ostavite na prozor, u onom trenutku dok Sunce izlazi. Pored tanjura zapalite bijelu svijeću. Čim svijeća dogori do kraja nakapajte meda i nekoliko kapljica svog parfema po fotografiji te sve bacite niz tekuću vodu.

VRADŽBINA LJUBAVNOG USPJEHA 

Za sreću u ljubavi i za trajni ostanak sa voljenom osobom napišite svoje ime i ime ljubavnika/ljubavnice na crvenom papiru koji ćete potom staviti u bijelu čašu (može čaša od jogurta), u nju zatim dodati kašiku meda, i zakopati je na obali čiste rijeke.

ČARKA ZA NEODOLJIVOST 

Kako bi bili seksipilni i poželjni dok stojite u kadi sipajte punu čašu kozijeg mlijeka po svakom ramenu. Onda uzmite dvije šake latica crvenih ruža i s njima dodirnite svaki dio svog tijela, nježno masirajući one dijelove koje želite učiniti posebno privlačnim.

 ČARI BRZE LJUBAVI 

U Brazilu se vjeruje da su noći punog Mjeseca zapravo “pasje noći”, kada se ove životinje osjećaju više nego inače seksualno uzbuđeno i demonstrativno zavijaju na uštap. Navodno, upravo u tome se krije tajna uspjeha sljedeće čarolije. Naime, tokom noći punog Mjeseca, okupajte se sa slanom vodom. Vežite ljubičastu traku oko svog vrata i namažite usne kakao maslacem. Izađite goli napolje, na terasu ili balkon, ili otvorite prozor, i izložite svoje nago tijelo neko vrijeme mjesečini. Potom na sebe obucite potpuno bijelu odjeću. Istu noć ili sutradan možete vrlo lako uspoznati novog ljubavnog partnera koji vam jednostavno neće moći odoljeti.

POBJEDITE NESIGURNOST I TREMU ZBOG SEKSA 

Mnogi muškarci prilikom vođenja ljubavi sa novom partnericom osjete stid i nesigurnost. Kako bi tu neugodnost otklonili od sebe potrebno je u noći punog Mjeseca uzeti što veću mrkvu i na njoj potpuno novom šivaćom iglom napisati svoje ime tri puta a onda je pored neke ograde zakopati u uspravnom položaju, tako da joj vrh bude okrenut prema gore.

Ovo je vrlo moćan magijski simbol koji privlači i opčarava muškarce. Ko zna da ga koristi ima sreće u ljubavi. Potrebno ga je u noći punog Mjeseca nacrtati na dnu gaćica. Ukoliko nosite bijele gaćice onda simbol crtate crvenom bojom a nosite li crvene gaćice onda se nacrta crnom bojom. Jako je bitno da te gaćice imate na sebi u noći uštapa.

ČARKA ZA STRASTVENI ODNOS

Kako bi imali strastven seks sa osobom koju volite, nakon što se istuširate, polijte niz vrat i grudi ( i ostatak tijela, jedino ne smijete polijevati glavu) dvije litre riječne vode u koju ste prethodno dodali trideset kapi ulja mošusa.

ČARKA DA PARTNER STALNO ŽUDI DA VODI LJUBAV SA VAMA

Ukoliko imate ljubavnog partnera sa kojim volite voditi ljubav i, naravno, želite da to što duže potraje, te da vas ne ostavi, uzmite diskretno jednu dlaku s njene/njegove glave, jednu svoju dlaku, jednu dlaku crne mačke i jednu dlaku potpuno bijele mačke pa ih sve zajedno spalite na plamenu crvene svijeće. Učinite ovo u noći punog Mjeseca.

ZA DOBAR SEKS SA DEČKOM

Idite na neko tamno mjesto poput podruma i zapalite crvenu svijeću na podu. Oko svijeće, koristeći oštricu novog i neupotrebljavanog noža, nacrtajte srce. Unutar srca napišite inicijale svog imena i inicijale imena voljenog dečka. Tada na plamenu svijeće zapalite nekoliko svojih stidnih dlaka, misleći na momka, i ostavite svijeću da izgori do kraja.

VATROMET U KREVETU

Kako bi imali što više erotskog i seksualnog žara u sebi petkom, dok traje puni Mjesec, idite na raskršće i tačno u ponoć na njemu zapalite sedam crvenih svijeća i dvije cigarete. Sve to ostavite na zemlji da izgori. Otvorite malu bocu ruma ili nekog drugog jakog alkohola, otpijte gutljaj, a ostatak boce ostavite tako otvorenom na raskršću. Brzo se vratite kući bez okretanja unazad i vodite ljubav s osobom s kojom želite imati strastveni seks.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI