0

ČAROBNI NAPITAK ZA BRZO GUBLJENJE KILOGRAMA

ČAROBNI NAPITAK ZA BRZO GUBLJENJE KILOGRAMA
carobni napitak
Voda Sasi pijte i mršavite. Za mesec dana 10-12 kilograma manje

Borba sa gojaznošću veoma je aktuelna za mnoge ljude, koji žele da oslabe. Međutim, mnoge dijete imaju tendenciju da daju samo kratkoročne rezultate. Zbog toga mnogi nutricionisti smatraju da je potrebno pravilno gubiti težinu — bez iscrpljivanja. Ovo se može postići ne samo kroz povećanje fizičke aktivnosti i uravnotežene ishrane, nego i zahvaljujući vodi Sasi, koja je danas veoma popularna širom sveta.

Njen tvorac je američka novinarka — Sintija Sas, koja izmedju ostalog ima i obrazovanje dijetologa. Nakon porođaja žena se suočila sa problemom gojaznosti, što je bilo njen podsticaj u pronalaženju univerzalnog načina za gubitak telesne težine.

Kao rezultat toga ona je stvorila vodu, a kasnije i patentirala. Ova voda je jedan od najefikasnih proizvoda sa kojima za mesec dana bez rizika po zdravlje, možete izgubiti od 10 do 12 suvišnih kilograma!

Danas, vodu Sasi možete pronaći u nekim specijalizovanim prodavnicama ili apotekama, ali nije teško je pripremiti i kod kuće, jer cena Sasi vode nimalo nije niska.

Da bi ste pripremili vodu Sasi potrebno je:
Oko 1,5-2l filtrirane ili prokuvane hladne vode u koju ćete dodati 1 kašičicu izrendanog korena đumbira, 1 srednji krastavac sečen na kolutove, 1 limun isečen na kriške i 5-7 listova sveže nane ili sa 1 kašičicom sušene, koju možete pronaći u svakoj apoteci.
Dobijenu smesu dobro promešajte i čuvajte u frižideru u staklenoj ili plastičnoj flaši. Pre upotrebe — voda mora da odstoji 8-10 sati u frižideru.

Znači, pripremate uveče, a konzumirate narednog dana.
Svako jutro počnite sa ispijanjem vode Sasi i pijte je u toku dana u malim porcijama, od ujutru do uveče. A uveče ponovo pripremite novu porciju vode sasi. Ovaj fantastičan napitak daje zadivljujuće rezultate. Pri tome nema nikakvih ograničenja u ishrani. Vodu držite u frižideru. Uzimajte, pijte i vraćajte.

Nema većih kontraindikacija u primeni ove vode, ali Sintija Sas ne preporučuje njeno konzumiranje ženama u trudnoći i periodu dojenja kao i osobama koje boluju od gastritisa ili čira na želucu, zbog povećane kiselosti, i naravno ljudima alergičnim na bilo koji sastojak vode Sasi.

Najbolji rezultati mršavljenja postižu se kombinacijom Sasi vode i fizičkih vežbi. U ovom slučaju voda pomaže u oslobađanju suvišnih kilograma, a vežbe vraćaju mišićima i koži čvrstinu i elastičnost!

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI