0
venera u ribama

ČAROLIJA LJUBAVi- Venera u Ribama 25.02-21.03.2021.

Od 04 Marta do 23 Aprila tranzitni Mars će biti u znaku Blizanaca

Venera 25 02 . je ušla u Ribe i sa njom kreće priča o ljubavi koja je čudesna, nekada nestvarna,zanosna, bajkolika, romantična, tajnivita, a nekada bolna, ali uvek, uvek emotivno duboka.

Venera je ovde uzvišena, tu je ona egzaltirana, tu ona može da pokazuje duboku ljubav i privuče srodnu dušu. Ovo je vreme kada se najviše dešavaju sudbinske veze i upoznaju srodne duše. Vreme je da se voli drugačije, da se ostvaruju snovi, mašta o ljubavi, jer je Venera u Ribama donosi ljubav koja je podstaknuta našom maštom, našim snovima, čežnjama.

Ribe je znak vezan za podsvesno, te sve ono u što želimo i u šta verujemo možemo da privučemo u velikoj meri. Moć mašte je ogromna u ovom znaku. Vizualizuicaja je ta, koja stvara slike i misli koje mogu privući ljubav, ili novac, jer je Venera vezana i za to. Mogućnost da se čuda dešavaju, da privučemo čuda, posebno vezana za ljubav, ali i za obilje u svakom pogledu je u velikoj meri moguća.

Vodeni znaci su ti koji privlače i ljubav i novac u velikoj meri. To je zato što emocije prate sve što nam se dešava, a njihova snaga je podsticajna. Emocije su najveći pokretači promena i dobro je da ih ima i da ona prate i vaše vizualizacije, maštanja,ali i da ih bude u stvarnosti.

Probudite osećanje ljubavi u sebi. Slušajte muziku, dok je Venera u jupitersko-neptunovskom znaku. Muziku koja pokreće osećanje ljubavi. Mogu to da budu i ljubavne pesme, koje bude lepe emocije, koje pojačavaju želju za ljubavlju. Samo nemojte da to budu pesme o nesrećnim ljubavima i ljubavnoj patnji, da ne bi probudile kod vas negativna osećanja.

Potreba za ljubavlju je veoma velika dok je Venera u Ribama,kao i želja da se doživi ljubav. Jake želje su te koje mogu da privuku ostvarenje. Ukoliko želje prati vera i ljubav, onda je ostvarenje ljubavi bliže. Ako verujete da je ljubav tu, ako osetimo ljubav i pre nego što se pojavi osoba o kojoj maštate, onda će vam ta jaka osećanja i pozitivna energija privući put ka ljubavi. Maštajte zato više nego što ste to ranije radili. Stvarajte slike u glavi kakve god hoćete. Pustite da vam se odvija film u glavi kako vam se dešava da budete sa osobom koja ume da voli baš onako kako je vama potrebno i koja ostvaruje sve ono što vi u ljubavi želite. Zamislite sva ona divna osećanja koja u vama budi ljubav. Osetite ih najpre u sebi i uživajte u njima, a onda pustite da osećanje ljubavi se širi iz vas ka drugima.

Venera dok je u Ribama deluje da osećanje radost i ljubavi pretočite i u neki vid kreativnosti, ili stvaralaštva. Najlepša umetnička dela nastaju kada je Venera u Ribama, gde je ona najkača na 28. stepenu. Tu je moć ljubavi ogromna.

Sa Venerom u Ribama, ukoliko volimo sebe i što više volimo sebe može da volimo i druge. Važno je da verujete da postoji i da možete sresti neku svoju srodnu dušu. Ako ste u stanju da poverujete da je ona već tu i da se možete brzo povezati sa njom veća je mogućnost ostvarenja.

Nove ljubavi, ili ljubavni zanos,radost ili čudesna iznenađenja u vezama su moguća oko 3, 4.03. Tada će Venera biti u sekstilu sa Uranom u Biku. Nekima će Venera u Ribama doneti brze ili neočekivene dobitke ili neku povoljnu priliku.

Ljubavni idealizam ili uživanje u nečem lepom ili stvaranje lepote, ali i nešto kao ljubavna bajka koja je samo za retke moguća biće u danima oko13.03. Koji dan pre i posle će se Kada je Venera planeta ljubavi u konjukciji sa Neptunom, planetom vere, božanskog. Tada ako bezmerno verujete u ljubav ona se može i dogoditi i doneti vam nešto kao u bajci. Čudo ljubavi se može dogoditi!Ljubavni zanosi su ti koji će vas poneti. Maštajte o ljubavi i privucite ljubav. Sada se ljubavi mogu dešavati negde blizu vode, ili tamo tamo gde je romantika, ili u nekim skrivenim mestima, ili daleko negde, ili tamo gde je,neke lepše stvarnosti, ili drugačija. Venera u konjukciji sa Neptunom čini stvarnost lepšom. Tu se mogu desiti zavođenja, nezaboravna. Potreba za doterivanjem, preobražajem lepote, gotovo prerušavanjem u nešto što vas čini lepšim je prisutna. Veština zavđenja je takođe prisuta. Ako ste skloni sumnji i neverci, tada možete privući i tuđu sumnju koja vodi ka obmani, ili razočarenju. Zato nastojte da je potisnute.

Vreme dok je Venera u Ribama je vreme kada se mogu desiti sudbinske ljubavi, susreti sa srodnom dušom. To je vreme kada se može bezuslovno voleti i lako opraštati. Kako se sada i Mars nalazi u Ribama, potrebe i želje voljenih se mogu podudariti. Osećanje ljubavi i emotivnog razumevanja može biti više nego uobičajenog ali ako se ne krije ljubav i dopadanje. Venera u Ribama je sklona da omogućava da se oblikujemo, prilagođavamo prema osobi koju volimo, posebno ako vi i u natalu imate Verneru u Ribama.

Veza sa nekim ko je daleko je takođe moguća,a kod nekih i tajna veza ili skrivanje ljubavnih osećanja. Tajne veze su često slatke u početku, ali mogu da se iskomplikuju i da druge povrede i izazovu osećanje straha i neizvesnosti. Skrivanje ljubavi nije lako i može da izmakne kontroli.

Ljubavi sa osobama koje su daleko podstiču čežnju, koja može biti velika, kao i privlačnost oko posebno između 17.-21.03. Tada će Venera bitinu sekstilu sa Plutonom u Jarcu. U ovim danima u ljubavi će biti magnetske privlačnosti koja povezuje voljene, ali i senzualne ljubavi. Moguća je veća , pozitivna transformacija u ljubavi, ili obnavljanje neke ljubavne veze. Nekima će ova Venera doneti neki mogućnost poboljšanja na finansijskom planu, a nekima i neki veći dobitak.

17.03. Venera će biti u sekstilu sa Mesecom i Biku,koji će biti i u trigonu Plutonom. Ljubava magija je moguća za neke od vas. Vodeni znaci : Ribe, Rakovi i Škorpije su one koje će osetiti najviše ovu Veneru, kao i oni koji imaju u vodenim znacima ovu planetu ljubavi.

20.03. Venera će biti na stepenu svoje egzaltacije, gde je najjača. Baš tada će biti u konjunukciji sa Suncem. Na kakvu li će ljubav da vas navede ova Venera.? 😉Sunce može da nepovoljno utiče na nju. Pažljivi budite, ne ulazite u tajnu vezu, ili vezu sa nekim ko može da umanji ljubav ili umetničko izražavanje ili lepotu.

Svetlana Milenković-Filipović

Photo by Designecologist from Pexels

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI