0
Celestinsko proročanstvo

Celestinsko proročanstvo

Ne gledajte iz uma već iz duše jer život koji dolazi već je pred nama, čekajući da otvori svijet. Samo bolje pogledaj. Nađi oči da vidiš. -Od prvog uvida:

01. Ponovno otkrivamo da živimo u duboko tajanstvenom svijetu, prepunom iznenadnih slučajnosti i sinhronih susreta koji se čine predodređenima.

02. Kako se sve više nas bude probudilo za ovu misteriju, stvorit ćemo potpuno novi svjetonazor – redefinirajući svemir kao energičan i svet.

03. Otkrit ćemo da se sve oko nas, sva materija, sastoji i proizlazi iz božanske energije koju počinjemo vidjeti i razumjeti.

04. Iz ove perspektive možemo vidjeti da su se ljudi uvijek osjećali nesigurno i odvojeno od ovog svetog izvora te su pokušavali uzeti energiju dominirajući jedni nad drugima. Ova je borba odgovorna za sve ljudske sukobe.

05. Jedino rješenje je njegovati osobno ponovno povezivanje s božanskim, mistična preobrazba koja nas ispunjava neograničenom energijom i ljubavlju, proširuje našu percepciju ljepote i podiže nas u svijest višeg sebe.

06. U toj svijesti možemo osloboditi vlastiti obrazac kontrole i otkriti određenu istinu, misiju, ovdje smo da podijelimo ono što pomaže evoluciji čovječanstva prema ovoj novoj razini stvarnosti.

07. U potrazi za ovom misijom možemo otkriti unutarnju intuiciju koja nam pokazuje kamo ići i što činiti, a ako napravimo samo pozitivne interpretacije, donosi tok slučajnosti koji otvara vrata našoj misiji.

08. Kad dovoljno nas uđe u ovaj evolucijski tok, uvijek dajući energiju višem ja svima koje susrećemo, izgradit ćemo novu kulturu u kojoj će naša tijela evoluirati na sve višu razinu energije i percepcije.

09. Na taj način sudjelujemo na dugom putovanju evolucije od Velikog praska do konačnog životnog cilja: energizirati svoja tijela, generaciju po generaciju, dok ne uđemo u nebo koje napokon možemo vidjeti.

Iz Celestinskog proročanstva

Imagen de ddzphoto en Pixabay 

BABA VANGA

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI