0
Ciganske karte otkrivaju sudbinu

Ciganske karte otkrivaju sudbinu za jun 2018

Ciganske karte otkrivaju sudbinu za jun 2018 – Svaka karta na određen način otkriva šta će se desiti, a evo šta donose za svaki horoskopski znak tokom juna

OVAN

BOLEST-KUĆA-NESREĆA

Ljubav

Pa…prilično promjenjiva, mogla bi se reći i nestabilna atmosfera čeka Ovnove koji su u emotivnim vezama i brakovima. Period koji naglašeno donosi turbulenciju jeste treća dekada mjeseca, ali situacije u njoj mogu biti prouzrokovane dešavanjima još od samog početka juna. Naime, po kartama sudeći – nema one bliskosti i topline koja je ranije funkcionisala između vas i partnera, neko se nezadovoljstvo polako nakuplja i nije ni čudo što to može donijeti nervozne momente. Slobodnim Ovnovima male šanse za one, prave ljubavne veze. Ili vam je aktuelna prošlost ili vam se nude samo avanture.

Posao

Ove karte podstiču da budete maksimalno angažovani, odgovorni i vrijedni tokom juna, jer ćete jedino na taj način biti zadovoljni rezultatima. No, izvjesno je da neke od vas prosto „svrbe“ pete i žele da odu dalje, na neko drugo radno mjesto, ili jednostavno ne mogu više da tolerišu pritisak koje im postojeći posao donosi. Mogući su prekidi saradnje, a u svakom slučaju bićete nervozniji nego inače pa će kolegijalni odnosi teško funkcionisati. Po pitanju novca – pa, baš se i nećete proslaviti…

Zdravlje

Generalno, rekla bih da vam ovaj mjesec baš i ne prija. Preveliko trošenje energije, a i stresa će biti dosta. Oni koji imaju problem sa pritiskom i krvnim sudovima, neka budu na oprezu. Mogućnost povreda.

 

BIK

OFICIR-IZNENADNA SREĆA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Od korektnih odnosa početkom mjeseca, pa do problema i netrpeljivosti krajem ovog perioda. Sve ćete uspjeti da upakujete u mjesec dana, a momenat preokreta može biti baš tokom druge dekade. Karta Iznenadna sreća u ovoj kombinaciji označava neprijatna iznenađenja, napetost i nervozu koja će nekako na velika vrata ući u vaš odnos. Šta da vam kažem osim, pokušajte da i vi i partner budete tolerantniji jedno prema drugom. Slobodni Bikovi bi mogli preko poslovnog segmenta da upoznaju nekog u prvoj polovini juna. No, malo je vjerovatno da će ovo biti „uobičajen“ odnos, već prije liči na nešto strasno, pomalo površno ili povremeno viđanje. Neće biti ništa čudno ukoliko to bude zauzeta osoba.

Posao

Prva dekada juna je em korektna, em prilično mirna po pitanju posla. Uglavnom ćete obavljati neke uobičajene, svakodnevne obaveze i korektno funkcionisati sa saradnicima. Tokom druge dekade dolazi do nekih preokreta, promjena koje vam ne prijaju, a može se dogoditi i da vas neki ljudi sa kojima radite debelo iznerviraju. Sve do kraja mjeseca biće teško vratiti odnose u normalu, i uglavnom ćete funkcionisati zajedno zato što to morate. Po pitanju finansija – nestabilno, prvi dio mjeseca dobar.

Zdravlje

Sem stresa, koji će naročito biti prisutan u drugom dijelu juna, trebalo bi voditi računa i o krvnim sudovima, nervima. Moguće je da ćete morati da posjetite ljekara.

 

BLIZANCI

NESREĆA-SUDIJA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Biće potrebno dosta balansiranja i usklađivanja da bi odnosi u emotivnim i bračnim vezama funkcionisali korektno tokom juna. I vi i partner možete često biti osjetljivi, na kraj srca, ili pak nervozni – pa lako može dolaziti do nestabilnosti i tenzije. Ove karte vuku jaku energiju, pa bi možda bilo najbolje promjeniti nešto u odnosu ili se pak češće baviti nekim zabavnim aktivnostima zajedno. Također, vrijedelo bi da razmislite o odmoru i možda promjenite sredinu – to će odgovarati vašem odnosu. Ukoliko ste slobodni – dosta emotivno buran mjesec je pred vama u kojem vas može zainteresovati više osoba.

Posao

U prvom dijelu mjeseca ćete se malo opustiti po pitanju troškarenja, pa možda zato i nije čudno što ćete drugi dio juna provesti razmišljajući o svakom dinaru koji imate namjeru da potrošite. Poslovna situacija vuče neke promjene koje bi vam u prvom momentu mogle pasti teško, ali ćete ubrzo uvidjeti da vam odgovaraju i naviknuti se na drugačiji način rada ili druge saradnike. Ovaj vam mjesec daje dovoljno stabilnosti i mudrosti da odredite koji je pravi momenat da povučete odgovarajuće poslovne poteze.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, ali stariji Blizanci bi svakako trebali da češće kontrolišu svoje zdravstveno stanje. Hronične bolesti naglašene, naročito sredinom juna.

 

RAK

VJERNOST-LJUBAV-SVEŠTENIK

Ljubav

Iskreno, ove karte koje su izašle za mjesec jun, apsolutno pogoduju i onima koji su zauzeti, ali i onima koji tek traže pravu emotivnu priliku. Ako imate partnera, ovo je dobar momenat da unaprijedite vaš odnos, stabilizujete se i ojačate ljubavne i porodične spone. Karte apsolutno daju mogućnost prinova, pa će u ovom mjesecu neki od vas proširiti svoju porodicu, a druge očekuju vijesti o trudnoći. Dakle – izuzetno lijep period, pa ne dozvolite da vam neka povremena nezadovoljstva pokvare uživanje u ovom junu! Što se tiče slobodnih Rakova, namjestite osmjeh na lice. Neko tokom ovog mjeseca dolazi, vama u susret!

Posao

I poslovno bi ovo mogao da bude period sa više poslovnih šansi, ali i rezultata, i onih poslovnih, ali i onih finansijskih. Malo ste pod sudbinskim uticajem, pa ćete biti „sačuvani“ od većih problema i lakše ćete proći kroz ovaj jun! Čak iako ste nezaposleni, svakako biste trebali da iskoristite ovaj dašak sretnih okolnosti koji je na vašoj strani! Vrijeme je da se pokrenete! Rakovi će imati uspjeha u pregovorima, ostvariće neke nove, jake saradničke odnose, a čak iako ste privatnik – funkcionisaćete odlično!

Zdravlje

Starijim Rakovima bi mogao biti osjetljiviji stomak i pluća. Potrebne su promjene u načinu ishrane, a mogli biste i da zaobilazite hladna ili gazirana pića.

LAV

NEPRILIKA-ISTINA-SREĆA

Ljubav

Slobodni Lavovi bi mogli baš lijepo da se provedu tokom ovog mjeseca. Pa, nije ni čudo – polako se bližimo ljetu, a ljeto je uvijek vaše vrijeme! Doba kada istinski možete da zablistate, zasijate i očarate svakog! Naročito je period od druge dekade juna obećavajuć, jer tada vam kreću intenzivniji susreti i kontakti sa suprotnim polom, i malo je reći da ćete „upadati u oči“ svojom pojavom, stavom, harizmom, šarmom, ljepotom! Do kraja mjeseca eto vas u ljubavnoj priči, a čak i ako prođete bez toga – bićete više nego zadovoljni! Oni u vezama i brakovima – imaćete jedan napet period. Ne uvlačite jedno drugo u svađu.

Posao

Poslovne predispozicije su vrlo dobre za ovaj mjesec. Neki od vas mogu ojačati svoje pozicije, neki mogu napredovati ili pak poboljšati svoju finansijsku situaciju. Jedino vam je postavljen nešto nestabilno odnos sa saradnicima i kolegama, pa je potrebno da u tom segmentu pokušate da pronađete kompromis, umjesto da „potpaljujete vatru“. Ono što vam je trenutno najjače jeste sve što je vezano za inostranstvo i strane ulagače, kao i za obrazovanje, putovanja i državne institucije. Bićete zadovoljni rezultatima.

Zdravlje

Malo ćete se opustiti i raspustiti tokom ovog mjeseca, zaboraviti na zdrave životne navike i dati sebi oduška. Sve je to u redu, samo nemojte preterivati. Kod starije populacije – provjerite vid.

 

DJEVICA

NEŠTO NOVCA-OFICIR-POSJETA

Ljubav

Trebalo bi tokom ovog mjeseca posebno voditi računa o komunikaciji sa emotivnim ili bračnim partnerom, jer se vidi da ona može biti vaš kamen spoticanja. Gledajte da budete korektniji, iskreniji i da sa više poštovanja i obzira nastupate jedno prema drugom. Neki od vas mogu biti podložni ulasku u paralelne veze, i to u trećoj dekadi juna. Što se tiče slobodnih Djevica, sam početak mjeseca vam donosi ili slabu komunikaciju sa suprotnim polom, ili ste se vi pak nekako povukli, utišali i mnogo više vas interesuje posao nego emocije. Drugi dio mjeseca je nešto bolji, ali bez stabilnosti na ljubavnom planu.

Posao

Biće potrebno dosta truda da biste ostvarili rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Činiće vam se da vam neke stvari izmiču „za dlaku“ , ali nećete odustajati od onoga što želite da pokrenete. Slijeduju vam tokom ovog perioda, naročito polovinom mjeseca, ozbiljni poslovni dogovori koji bi mogli donijeti promjene koje su vam potrebne. Po pitanju finansija – ulazite u jun dosta nestabilni, sa povećanim troškovima. Najbolja vam je druga dekada, a u trećoj će opet doći do smanjenog priliva i većih troškova.

Zdravlje

Bez nekih naglašenih tegoba, ali često ćete se osjećati kao da ste energetski „na pola koplja“. Potrebne su promjene u načinu ishrane i više kretanja.

 

VAGA

PORUKA-NEPRILIKA-LJUBAVNICA

Ljubav

U emotivnim i bračnim vezama uglavnom vam sljeduje dobra situacija tokom juna. Neki problemi mogu krenuti od početka druge dekade i to uglavnom zbog nerazumijevanja i loše komunikacije. Moram priznati da će dame biti nestabilne, pa ako ste dama Vaga – potrudite se da budete malo blaži prema voljenoj osobi. Ukoliko ste gospodin Vaga, budite sigurni da će vaša ljepša polovina nešto „poludjeti“ i non stop vam držati pridike ili zakerati nešto. Budite pravi gospodin, pa iskulirajte to. Što se tiče slobodnih, period je dobar za komunikaciju, za nova poznanstva, za strast…a prava ljubav neka čeka…

Posao

Prva dekada juna je izuzetno povoljna za sve dogovore, saradnje, za kontakte sa novim saradnicima – bićete pod jednom snažnom i podsticajnom energijom i ništa vam neće padati teško! Trudite se da sve što vam je iole važno pokrenete u ovom periodu, jer već ulaskom u drugu dekadu, ulazite u period kada će krenuti i prvi problemi. Ovo mi najprije liči na nesklad sa saradnicima ili kolegama, ali može biti i veliki obim posla i puno obaveza. Po pitanju novca – prilivi iz više izvora, ali i dosta troškova.

Zdravlje

Period oko polovine mjeseca je zdravstveno nešto napetije. Stoje mogućnosti za povrede, ali i za stresna stanja. Više obratite pažnju na ishranu i životne navike.

 

ŠKORPIJA

DAR-BOLEST-SMRT

Ljubav

Očigledno je da Škorpije koje su u emotivnim i bračnim vezama moraju da obrate dosta pažnje na odnos sa partnerom. Koliko god vas dvoje bili dobro početkom mjeseca, već negdje tokom druge dekade mogu se javiti ozbiljni problemi koji će svakako otežati vašu priču, a nekima od vas donijeti čak i mogućnost prekida. Savjetuje vam se da se ozbiljno pozabavite svakim eventualnim problemom koji nastupi između vas i partnera, i da pronađete kompromisno rješenje. Što se tiče slobodnih, sem uživanja, zaista je malo šansi da vam je otvoreno bilo šta ozbiljnije. Prema tome – opustite se i ne razmišljajte previše!

Posao

Kao i u emotivnom dijelu, i u poslovnom treba upozoriti na saradničke i partnerske odnose. Takođe od početka druge dekade može doći do problema sa autoritetima, sa lošom atmosferomna poslu, slijede vam otežanja i u finansijskom segmentu… Baš iz tog razloga, u prvom dijelu mjeseca, kada sve bude kako treba, nemojte previše da se opuštate i trudite se da budete maksimalno korektni i prema ljudima sa kojima radite, ali i prema svojim obavezama! Za vas je jun karmički mjesec i težine mora biti!

Zdravlje

Ako budete zanemarivali neke zdravstvene probleme tokom prve i druge dekade juna, oni mogu dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih stanja krajem mjeseca. Vodite računa o sebi.

 

STRIJELAC

BOLEST-LJUBOMORA-UDOVAC

Ljubav

Mirno… možda previše mirno početkom juna u emotivnim vezama i brakovima kod Strijelaca. Možda ova „mirnoća“ najavljuje bure koje bi mogle krenuti već početkom druge dekade? Baš taj period može biti dosta naporan za vas i partnera, pogotovo ako ste oboje nesigurni, sumnjičavi i ne vjerujete jedno drugom… a možda i zbog toga što postoje osnovani razlozi za ljubomoru… Pokušajte da otvorenije i iskrenije porazgovarate jedno sa drugim. Ukoliko ste slobodni, ljubav će vas zaobilaziti, ali će vam zato avantura i neobavezni susreti itekako „svraćati“ u život. Opustite se i uživajte malo…

Posao

Vi lično ste dosta usmjereni na ono što radite i rješeni da završite započeto i realizujete planirano. Ovakav „jak“ stav će vam svakako trebati tokom juna, jer je izvesno da ćete imati povremeno problema na poslu. Ono što želite odvijaće se suviše sporo, a ono što vam ne prija i ne odgovara – iskakaće pred vas na dnevnoj bazi. Ne zalijećite se sa odlukama bilo kog tipa, pustite ih da „prespavaju“ preko noći. Obratite pažnju i na konkurenciju, pa i onu u najbližem kolegijalnom okruženju. Novac – dosta nestabilno.

Zdravlje

Ni zdravlje nije baš bajno tokom juna, pogotovo što ste skloni tome da se puno iscrpljujete, a malo odmarate. Posvetite više vremena sebi.

 

JARAC

NEPRILIKA-VJENČANJE-NEISKRENOST

Ljubav

Jarčevi u vezama i brakovima – red leda, red meda. Doduše, bar po kartama sudeći – ovog mjeseca će tog „leda“ biti nešto više. Problemi u odnosu sa partnerom uglavnom će se javljati zbog ljubomore, ali vjerujem da ćete vi vrlo uspješno pronalaziti i druge razloge za nervozu. Neki put će biti dovoljna jedna riječ, da bi se situacija iz dobre pretvorila u lošu. Jedino što mogu da vam preporučim jeste da pokušate da što više otvoreno razgovarate o svojim problemima, možda to pomogne… Slobodni Jarčevi se baš i neće usrećiti u emotivnom smislu tokom juna. Čak i da otpočnete neku priču – nećete biti zadovoljni…

Posao

Pripremite se na veliki broj obaveza i jedan jak tempo u poslovnom segmentu, pogotovo u prve dvije dekade juna. Biće problema, ali biće i dobrih rezultata, a to je suštinski i najvažnije. Problemi dođu i prođu, a rezultati ostaju, zar ne? No, ulaskom u treću dekadu već morate postati obazriviji. Problem neće biti u vama nego u ljudima kojima ste okruženi. Pažljivo birajte saradnike, a slobodno možete računati i na neke nekolegijalne poteze ljudi u koje ste mogli da se „zakunete“. Novac – srednje…

Zdravlje

Posljednji dani juna će vam već biti prilično naporni. Umor i iscrpljenost tada uzimaju maha, pa pokušajte da makar u tom periodu odete na kraći odmor ili da se više relaksirate.

 

VODOLIJA

NEPRILIKA-VJERNOST-LJUBOMORA

Ljubav

To što budete uživali u prvom dijelu ovog mjeseca sa emotivnim partnerom – to vam je, što vam je. Kad se u drugom dijelu juna pokrenu pitanja koja vas nekako oboje „bole“, ili kada proradi ljubomora, e onda će biti veselo! Začinićete svoj život sa malo (ili mnogo) drame – moram da priznam da i vi i vaša voljena osoba volite da tako povremeno prodrmate temelje vaše veze, ali gledajte da ne preterujete! Slobodne Vodolije će da upoznaju nove ljude, da malo lete sa cvijeta na cvijet, ali neće pokazivati baš naročitu volju da se smire….Ili se možda za tako nešto neće ukazati prilika. Moguće su „vezice“ i sa zauzetima..

Posao

Bacićete se na posao i nećete umjeti da stanete. Jako vam je važno da postignete poslovnu, ali i finansijsku stabilnost i maksimalno ćete se trošiti na poslu tokom prve dvije dekade. Sve ovo hoće dati itekako dobre rezultate, ali ostavite malo snage i za treću dekadu juna, jer će vam itekako trebati. U tom periodu može doći do problema i u svakodnevici, ali i u odnosu sa osobama koje su vam važne. Takođe, konkurencija će vam stvarati probleme, naročito ako se bavite privatnim poslom. Novac – solidno.

Zdravlje

Premalo vremena odvajate za svoj odmor i opuštanje, pa nije ni čudo što ćete u drugom dijelu mjeseca početi polako da „posustajete“. Problemi sa stomakom, ali i sa psihom, nesanica.

RIBE

BOLEST-NESREĆA-IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka, jun mjesec će vas provesti bukvalno kroz sve faze – od okupiranosti prošlošću ili samoće, do sklonosti ka avanturama, upadanju naglavačke u neke emotivne priče (koje su možda više obojene hemijom nego emocijama doduše) na koje ne možete da se oslonite. Da me pitate da li će vam biti dosadno – pa neće. Ali – da me pitate da li ćete biti zadovoljni, morala bih da vam dam isti odgovor – nećete….Oni koji su u vezama i brakovima – vi i dalje ne uspjevate da na duže vrijeme stabilizujete svoj odnos. Non stop ste na nekoj klackalici, čas odlično, čas nikako!

Posao

Prvo će vam malo biti dosadno – iz dana u dan ćete obavljati iste stare poslovne obaveze i susretati se sa istim ljudima, ništa se posebno neće dešavati. Onda će situacija da se ubrza, pa ćete živnuti, ali ćete u isto vrijeme početi i da se žalite kako ne uspjevate sve da postignete. E, potom će se situacija ubrzati još više, pa ćete već krenuti da se nervirate i da se raspravljate i sa kim bi trebalo, ali i sa osobama sa kojima to nikako ne biste trebali da radite. Sve vam je jasno. Vrlo burno. A novac? Pa tu je, neće pobjeći….

Zdravlje

Stres, stres, stres, i najviše – stres. A od stresa, kao što i sami znate – ide sve ostalo. Zato – morate pronaći ispušni ventil. Krećite se što više!

 

tekst mojastrolog.rs / foto pixabay.com / obrada trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI