0
DANAS 09.09 je Mlad Mjesec u Djevici - Vrijeme novih POČETAKA

DANAS 09.09 je Mlad Mjesec u Djevici – Vrijeme novih POČETAKA

DANAS 09.09 je Mlad Mjesec u Djevici – Vrijeme novih POČETAKA

Ako bi zanemarili zbunjenost i nedefinirane situacije, maglu od Neptuna koji pravi sjenu prema Suncu i mladom Mjesecu u Djevici, onda bi ovo mogao biti vrlo pozitivan mlad Mjesec. Ovaj mlad Mjesec ima odličan aspekt s Jupiterom iz Škorpiona i Plutonom iz Jarca, koji nam daje sposobnost uspostavljanja reda u životu.

Ovaj pozitivan aspekt svima donosi uspjeh u raznim životnim poljima pa se ne dajte zbuniti i ne dajte da vam Neptun zamaže oči i stvori zbrku, već sigurno, polako i uporno krenite u uspostavljanje reda, pokretanje novih stvari u životu i završavanje nečega što je bilo nedostižno i nerealno.

Sada trebaju na oprezu biti Blizanci, Strijelci, Ribe i Djevice jer imaju sjenu od Neptuna pa im koncentracija može biti slabija pa mogu skrenuti s pravog puta. Pojedine Djevice mogu imati dobre prilike – samo oprezno!

Bikovi, Rakovi, Jarci i Škorpioni se neće dati zbuniti i predati iluziji Neptuna jer su oni sada čvrsto na svom putu, realni i ustrajni.

09.09. Venera prelazi u Škorpiona pa će i na polju Venerinih tokova biti novosti po pitanju vraćanja prošlosti, početaka i svega što podliježe Veneri.

Poslušajte prognozu po znakovima OVDJE

Astrolog Željka Knežević 00381 63 563013

Sada treba da budu oprezni Blizanci, Strijelčevi, Ribe i Djevice jer oni imaju sjenke od Neptuna pa im može koncentracija biti slabija ili da skrenu sa pravog puta. Pojedine Djevice mogu imati dobre prilike, samo oprez. Bikovi ,Rakovi, Jarčevi i Škorpije se neće dati zbuniti i predati iluziji Neptuna jer su oni sada čvrsto na svom putu realni i istrajni.

a/v trecadimenzija.com

foto pixabay.com

muzicka podloga Turn Up, Let's Go / Jeremy Blake

#astro #mladMjesec #horoskop #MladjakUDJEVICI

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI