0
DANI POSLIJE POMRAČENJA 22-23. 08. 2017

DANI POSLIJE POMRAČENJA 22-23. 08. 2017 – Stižu promjene !!!

DANI POSLIJE POMRAČENJA 22-23. 08. 2017

loading…


Mjesec je u Djevici i kod nekih su već krenule brze promjene, a kod nekih su u nagovještaju i vezane su i za uticaj Merkur, bilo da je riječ o nekom dogovoru, ugovoru, koji je krenuo od ranije, pa se sada nastavlja i završava, jer je on retogradan.

Danas i sutra će se posebno osjetiti i uticaj Merkura jer je Mlad Mjesec u znaku kojim on vlada, a danas i u konjukciji. Otuda, može da stigne i neka vijest, obaveštenje, koje ste dugo čekali, može da se pojavi i neka osoba iz prošlosti, sa kojom ste ranije bili u nekoj vrsti veze, kontakta, bilo emotivnog, bilo poslovnog i to tokom prije podneva i oko podneva. Pazite šta govorite, razmislite, ne žurite sa izjavama i sa donošenjem odluke, da ne bi bila pogrešna.

Novine koje od danas, drugog lunarnog dana kreću, su izuzetno važne za mnoge. One će donijeti VELIKE PROMJENE, kod nekih povoljne, kod drugih nepovoljne, sve zavisno kakve vam aspekte pravi Mjesec. Ukoliko ne krene na dobro, onda morate nešto da veće mjenjate u svom živou, bilo da su to navike življenja, bilo da su to odnosi sa drugim ljudima, bilo da su to stavovi.

To, neće ići kod svih lako, posebno jer je Merkur do 4.09. retogradan, a sutra 23. ulazi Sunce u Djevicu i donosi drugačiju energiju.

Mnogima će krenuti novi cilkus, nov obaveze, nekima vraćanje na posao, drugima nov način liječenja, trećima veća okrenutost ka svakodnevnici i neke novine u njoj.

Djevica je znak žetve, pa će biti i onih koji će u ovom periodu dok je šesti znak aktviran ti koji će dobiti rezultat, ili plod napora koji su uložili, a drugi če krenuti da ulažu da bi došli do ploda, ili nagrade za svoje napore, svoj rad, ili trud.

Djevica je znak koji traži red, mjeru, preciznost, postavljenje stvari na svoje mjesto, te će drage Djevice, svi oni koji su rođeni u ovom period da otpočnu nov životnu godinu i za njih je ovo najznačajniji period u godini.

Kako je riječ o pametnom znaku, koji voli da se pripremi, umije da se organizuje, koji je poslovan i radan, oni će nastojati da se pripreme i krenu u novine spremne, koliko to mogu u ovakvo situaciji da budu.

Svi ostali će takođe osjetiti i doživeti novine, koje su sada neminovnost, ali će se susretati i do 5.09. sa izvesnim čekanjem na nešto ,što im donosi retogradni Merkur, koji traži i da se nešto najprije završi ili dovede do kraja, da bi to novo otpočelo. Odnosno kraj nečega je sada i uslov za početak nečeg novog.

Obratite pažnju kakvi prijedlozi, kakve šanse vam je danas pojavlju, ako ne znate šta bi ste to novo započeli, a da će se pojaviti sigurno hoće, bilo kroz neku osobu, prijedlog, novu priliku …

Sretno vam bilo!

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI