0
hands painted

DAN POVOLJAN ZA LJUBAV, PODMLAĐIVANJE, PREDVIĐANJE BUDUĆNOSTI

11.05.2016. Mjesec u Raku u sekstilu sa Merkurom i sa Suncem i u kvadratu sa Uranom,Venera u trigonu sa Jupiterom i trigonu sa Plutonom

DAN POVOLJAN ZA LJUBAV, PODMLAĐIVANJE, PREDVIĐANJE BUDUĆNOSTI

U noći između 10. i 11. 05. 2016. Mjesec u Raku je u sekstilu sa Merkurom i u opoziciji sa Plutonom. Snovi koji se sanjuju su proročki, ovog 6. lunarnog dana “Gamajana”.

Obratite pažnju na simbole koji nose snove i nastojte da ih protumačite, jer kada je Mjesec u Raku, u sekstilu sa Merkurom retogradnim, snovi imaju poruke, koje je dobro protumačiti, jer nagovještavaju buduće događaje

11.05. je jedan od najpovoljnijih dana za predviđanje budućih događaja, je ovaj predposljednji dan Mladog Mjeseca nosi energiju je povezan sa stihijom vode i vazduha, koji otvara mogućnost otkrivanja tajni. Povoljanje za astrološke i tarot konsultacije. Posebno je povoljan za otkrivanje tajni iz daleke prošlosti. Gamajan je ptica, koja otkriva budućnost, te otuda potiče naziv ovog lunarnog dana

Mjesec u Raku je poznat po tome podstiče buđenje uspomena i vraćanje u prošlost. Mirisi, arome, također, mogu da nas vrate u neka davana vremena koja su ostavila trag na nama.

Međutim, Mjesec u seksilu sa Suncem u Biku u jutarnjim satima već od 6-9. sati povoljno je vrijeme za početak nečega, što može da donese dobre rezultate. Energije svjetlosti su usklađene i omogućavaju da ima više sklada u odnosima. Ovo je dan povoljan i za ljubav, radost življena, ali i za intimnu bliskost onih koji se vole.

Dan je povoljan i za meditaciju. Intuicija i telepatija su povećane.

Povoljan je i za mentalni rad, naučna istraživanja, umnu djelatnost. Energija dana je velika. U prije podnevnim satima 10.30-12.00 zbog kvadrata Mjeseca i Urana, moguće je pojačano uzbuđenje i zato je dobro opuštati se, meditirati, na kratko, jer će to smanjiti nemir i napetost. Odlično su vježbe disanja, koje umanjuju stres i pomažu da nas ispuni pozitivna energija.

Ovaj dan je povoljan i za oslobađanje od nepovoljnih navika, kao što je pušenje, ili korištenje alkohola, jer je Mjesec u Raku. Najpovoljnije vrijeme za to su prije podnevni sati od 6. 30.-11.h, kada je Mjesec u sekstilu sa Suncem u Biku.

Ovo je povoljan dan i za podmlađivanje, kozmetičke tretmane i sl.

Pred nama je dan kada su prisutni pretežno povoljni uticaji, koji mogu donijeti, posebno u prije podnevnim satima dešavanja koja će biti povoljna. Venera je u sekstilu sa Jupiterom još uvijek, a sve više se osjeća i trigon sa Plutonom, koji će već od ovog dana, te sve više u naredna dva dana pojačani strasti i donijeti inteznivnu privlačnost, žudnju, koja stapa nevjreovatnom snagom čulne ljubavi. One koji su usmjereni na zaradu,mogu privući, zaraditi ili dobiti veliku količinu novca.

Pred nama su izuzetni dani.

Svetlana Milenković-Filipović

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI