0
Dejstvo ovog povoljnog aspekta je aktivno sve do početka jula

Dejstvo ovog povoljnog aspekta je aktivno sve do početka jula

Dejstvo ovog povoljnog aspekta je aktivno sve do početka jula

Mjesec se odvojio od retrogradnog Marsa u znaku Škorpije, pa se intenzivne, burne i jake emotivne reakcije smiruju.

Mjesec poslije ponoći ulazi u znak Strijelca aktivirajući tokom sutrašnjeg dana konfiguraciju promjenjivi kvadrat koji tranzitni Merkur polako formira sa Saturnom, Jupiterom i Neptunom ( o ovim aspektima uskoro tekst).

Mjesec će pri samom kraju prolaska kroz znak Strijelca formirati opoziciju sa Suncem u Blizancima, pa se uz uticaj punog Mjeseca i uz nadolazeće Merkurove izazovne aspekte savjetuje oprez u komunikaciji, dogovorima, informacijama, kretanju, saobraćaju i putovanjima.

Očekuje nas i ulazak tranzitne Venere u znak Raka, pa se naglašavaju porodični, intimni i emotivni odnosi u naredno periodu.

Jupiter u Djevici formira trigon sa retrogradnim Plutonom u znaku Jarca. Ovo je zemljani trigon i ukazuje na mogućnost da se iskoristi neka povoljna prilika koja se tiče posla i da se neki planovi koji su vezani za karijeru, profesiju i poslovni status učvrste, dovedu do stabilnije materijalne i poslovne situacije.

Javlja se sitna i mala nada da neke svakodnevne obaveze i dužnosti koje se obavljaju mogu dovesti do racionalnije kontrole i moći koju imamo u svom poslu sa kojim se bavimo.

Dejstvo ovog povoljnog aspekta je aktivno sve do početka jula i najviše će ga osjetiti osobe koje ga imaju u svom horoskopu kao i oni koji imaju naglašen zemljani element u svojoj natalnoj karti.

Jasmina Kurcinak

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI