0
Dešavanja pred Mlad Mjesec i njegov uticaj na sve znake

Dešavanja pred Mlad Mjesec i njegov uticaj na sve znake

Dešavanja pred Mlad Mjesec i njegov uticaj na sve znake

05.06. 2016. će Mlad Mjesec biti u Blizancima. On će najviše novina donijeti Blizancima koji su rođeni prvih dana juna, posebno oko 05. juna će doživjeti promjene, koje će djelovati tokom cijele godine.

Mlad Mjesec u Blizancima bit će u konjukciji sa Venerom, u kvadratu sa Jupiterom u Djevici, kao i u kvadratu sa Neptunom u Ribama, te opoziciji sa Saturnom u Strijelcu.

Takvi napeti tranziti donijeće više nemira, nervoze, ali kod nekih razdraganosti, kod onih koji su pod uticajem Venere.

Ipak, najviše će biti drugih pretjerivanja, neodmjerenosti vezane za komunikaciju, mentalne aktivnosti, učenje, kraća putavanja , pripreme za ispite.

Kod nekih će se pojaviti razne dileme, jer su Blizanci dvostruki znak, a Mlad Mjesec u izazovnim aspektima donosi poteškoće da se usmjerite samo prema jednom.

Osobe koje su pod uticajem tranzitnog Saturna biće podložni strahu, brigama.

Na to će djelovati opozicija Mladog Mjeseca sa retogradnim Saturnom u Strijelcu. Nešto iz prošlosti može kočiti sprovođenje novina. Ovaj uticaj već će osjetiti nekoliko dana pred Mlad Mjesec od 01.06.- 06.06.

Sunce u Blizancima će tih dana u opoziciji sa Saturnom u Strijelcu. Ovaj uticaj će najviše osjećati Strijelci rođeni prvih dana decembra i Blizanci rođeni prvih dana juna i osobe rođene u znaku Strijelca, prvih dana novembra.

Za vas bi bilo najbolje da usporite, pauzirate ako je potrebno, ili bar smanjite tempo življenja, da se više odmarate, a manje krećete u danima pred Mlad Mjesec.

Ako se slučajno pojave zdravstveni problem to je znak da trebate nešto novo da preduzmete, da bi izašli iz tog stanja i to već od Mladog Mjeseca.

Te nove, promjene, bi trebale da umanje i prevaziđu posebno neraspoloženja ili bezvoljnosti , osjećaje premora ili tuge i straha.

Saturn je planeta koja podstiče hronična oboljenja, te da ne bi od akutnih prešlo nešto u hronično dobro je da nešto promjenite od Mladog u Blizancima.

Dobro je mjenjati prije svega načina razmišljanja, stavova, ali i komunikaciju.  Ako ima hladnoće i distanciranost u nekom odnosu, ili negativnih osjećaja, vrijeme je da to promjenite od 05. 06. kada bude Mlad Mjesec u Blizancima.

Najpovoljnije je vrijeme da započnete novine  05. 06. u večernjim satima 17.-21h. kada će Mlad Mjesec biti u sekstilu sa Uranom u Ovnu. Novine će se tada brzo odvijati i donijeti mogućnost poboljšanja. Tada je idealno vrijeme za pokretanje novina. Nekima će one same doći, te je dobro da iskoristite datu priliku.

U danima pred Mlad Mjesec, posebno oko 02 i 03.06. ako vas pritisnu poteškoće i ne možete samo da se nosite sa njima potražite pomoć drugih, podršku drugih, onih koji su mogućnosti da vam pomognu.

Za osobe koje su rođene oko 04, 05, 06, 07. 11. je ovo doba godine kada im je energija izuzetno smanjena te treba da se više odmaraju i miruju.

Dobro je ako mogu da ispolje i veću hrabrost i moralnu čvrstinu, posebno ako završavaju, ili privode kraju nešto zadnjih dana maja i početkom juna do 05.06. Tada će biti više opterećenja psihičkog nemira i konfuzije, koje su vezane za novine koje predstoje. Posebno one koje su u vezi za nešto što je u vezi sa Blizancima, a to je učenjem, polaganjem prijemnih ispita za upis u srednje škole i fakultete, komunikaciju, medije, kao i putovanja, kao i razna okupljanja, seminare, kongrese i sl.

Obratite pažnju i na informacije koje stižu, provjeravajte ih, da ne bi došlo do konfuzije, ili lažnih informacija, posebno od 13. 06 kada Merkur bude ušao u Blizance i bude veći protok informacija i više komunikacije.

Važno je dopustite od 05.06, pa u narednih nedjelju dalje, da se odvijaju, jer su one neminovnost, te i se treba prilagođavati postojećim okolnostima, što će biti lakše.

Nastojte da se pretjerano ne brinete. Strah je uvijek najveći neprijatelj i dobro bi bilo da nađete način da se sa njim izborite, odnosno kanališete ga u pokretačku snagu. Tada će sve biti u redu.


Dobro bi bilo da pravite planove, da odredite svoje želje 05. 06. je dobro raditi vizualizaciju u ranim jutarnjim satima.

Tada zamišljajte promjene koje želite. Možete da napravite i ček izobilja. Ako niste skloni vizualizaciji onda napravite plan, zabilježite šta bi ste željeli da promjenite u svom životu.

Tako, ako vam je Mlad Mjesec u prvoj kući, odnosno podznak u Blizancima donosi promjene onima koji imaju podznak u ovom znaku u izgledu i ponašanju.
Oko 05, 06, 07, 08. 06 . u danima oko Mladog Mjeseca u Blizancima Merkur je u opoziciji sa Marsom retrogradnim u Škorpiji. To može dovesti do pojačanog mentalnog napora, uznemirenosti, ili kod nekih i do sukoba mišljenja.

Blizancima donosi mogućnost problema vezanih za posao , ili zdravlje, od ranije, te treba djelovati preventivno i nastojati kroz komunikaciju i potrebe informacije rješavati probleme. Više borbe, napora, ili konflikta na poslu, ako ste zaposleni.

Problemi od ranije ili bolesti od ranije mogu se pojaviti i dobro bi bilo da kontrolišite svoje zdravlje i preduzmete preventivu već tokom maja i početkom juna, kako bi ste ublažili, smanjili ili zaustavili nepovoljno djelovanje ovih tranzita.

Osobe sa podznakom u Ovnu, Škorpiji, kao i Blizancima i Djevici će najviše osjetiti ovu opoziciju.

Ovnovi mogu da se uzbuđuju ili ljute zbog finansija, troškova, poreza, ili kredita, novca koji dolazi od drugih, bilo zbog nedostatka finansijske podrške od partnera, ili zbog ljutnje na šta ili kako partner, ili partnerka troši novac.

Djevice mogu da imaju probleme u komunikaciji, rasprave sa osobama iz bliže okoline. Ovo nije povoljan period za putovanja za njih. Dobro bi bilo da budu oprezne u saobraćaju.

Škorpije mogu da se lako ljute, ili uznemire i imaju problema u komunikaciji sa partnerom, zbog sukoba mišljenja.

Osobe rođene sredinom maja, avgusta, februara i novembra osjetiće ove tranzite više nego drugi. Njima ovi dani mogu da donesu više uzbuđenja, uznemirenosti, kao i neke vrste borbe, ili konflikata.

Ipak, juni, odnosno nakon Mladog Mjeseca , tokom juna biće lakši nego maj, jer prestaje T kvadrat Saturna u Strijelcu sa Jupiterom u Djevici, ili sa Neptunom, koji je izazvao više sumnje, kolebljivosti, manje vjere. 

 

Osobe sa podznakom u Blizancima će u ljubavi, ili kroz djecu, ili kroz neki hobi, koji može da im donese dobitak novac dolazi preko drugih, bilo kroz kredit, neki i nasljedstvo itd.
Osobe sa podznakom u Raku najviše su pod uticajem Mjeseca. Mlad Mjesec će im biti u kući tajni, podsvjesnog, daljina, dalekog inostranstva, kao i samoće, izolacije. Boravak Sunca, Venere , a od 13. juna i Merkura u njihov 12. mogu donijeti komunikaciju sa osobama koje su udaljene od njih, a kod nekih i putovanje u daleko inostranstvo.

Ipak, većina će imati kratka putovanja , ili pak povoljne okolnosti kroz učenje, polaganja ispita, dobar završetak školske ili studenske godine i bolje odnose sa drugima, jer im je posebno sa osobama iz neposredne okoline, kao i braćom i sestrama, ali i poboljšanje vezano za partnerstvo, ili za odnose u javnosti, zbog trigona Jupitera u 3. Plutona u vašoj 7 kući sa Jupiterom u trećoj.

Poboljšanje će se osjetiti u komunikacija sa partnerom.
Osobama sa podznakom u Lavu, Mlad Mjesec će donijeti nova poznanstva, ili novine vezane za neku grupu, udruženje, ili tim. Vi ste odlučni, a Merkur u 10. u Biku, će omogućiti da to ispoljite kroz poslovnu komunikaciju, kao i kroz racionalno sagledavanje problema, bez obzira na poteškoće koje su moguće prvih dana juna, kada je Sunce u Blizancima u opoziciji sa Saturnom u Strijelcu.

Jupiter u drugoj pravi povoljne aspekte krajem maja i početkom juna i pomaže vam da poslije izvjesnog zastoja opet prosperirate na finansijsko-poslovnom planu.

Vi ćete ako imate djecu najviše novca trošiti na njih, koje bezuslovno volite. Sunce u Blizancima donosi vam još više razno-raznih kontakta i pojačanu komunikaciju, koja će biti prisutno posebno kada Merkur uđe u Blizance, od 12.05.

Djevicama u podznaku Mlad Mjesec u Blizancima donosi mogućnost da započnu sa novinama vezanim za ostvarenje svojih životnih ciljeva. Oko 07, 08.,09. biće više borbe, mentalnog napora.

Izbjegavajte putovanja ovih dana i budite nešto oprezni u saobraćaju, komunikaciji, zbog opozicije Merkura sa Marsom u vašoj 3. i 9. kući.
Vagama je Mlad Mjesec u kući vezanoj za obrazovanje, studiranje, daleka putovanja, odnosa sa inostranstvom, kao životnu filozofiju, gdje se nalazi i Venera. Ona će vam donijeti više druženja sa drugima. 03,04.06. Venera je u opoziciji sa Saturnom. Tih dana budite spremni da dođe do zahlađenja u nekom odnosu, ili da budete skloni sumnji, preispitivanju.

Od 6.06. stvari se mijenjaju i nove mogućnosti donose drugačiju energiju i mogućnost da u promjenama koje dolaze pronađete nešto što će vas uzdići.

Najbolje vrijeme za to, za takve novine slijede oko 12. 06. kada će Venera u Blizancima da bude u sekstilu sa Uranom u Ovnu. To donosi lijepa iznenađenja, nekima i novu ljubav na putovanju, ili vedrine u odnosima sa drugima.
Škorpijama će Mlad Mjesec biti u 8. kući. Unutarnje promjene će biti prisutne. Podrška drugih, kako psihička, tako i finansijska će vam dobro doći.

Uzbuđenja i mogućnost konflikata u partnerstvu ili sa drugima su moguća oko 07, 08.09.06. Borite se za svoje ciljeve, budite aktivni i uporni, jer tako ćete uspjeti da ih ostvarite, posebno uz podršku roditelja, ili autoriteta, jer vam je Jupiter u 10. I pravi veliki trigon sa vašim vladarem Plutonom u trećoj.

Pozitivne promjene su kod vas moguće i vezane za komunikaciju, učenje, druženje, koje mogu da budu veoma uspješne i donesu vam prosperitet. Mlade Škorpije mogu da dožive napredak preko jednog roditelja.
Osobama sa podznakom Strijelcu je Mlad Mjesec u 7. kući braka, partnerstva i javnosti i tu će biti novina.

Budite otvoreni da ako ste sami neko uđe u vaš život. Potrebno vam je više vedrine i radosti, osobe koje će vam pomoći da se lakše nosite sa Saturnom u vašoj prvoj kući, koji vam je donio više obaveza ili neku težinu, na koju niste navikli.

Jupiter u 9. Vam na područiju studiranja, ili rada u obrazovnim ustanovama, ili u odnosima sa inostranstvom donosi u junu mogućnost pozitivnih dešavanja, posebno u drugoj polovini mjeseca.
Osobe sa Jarcem u podznaku očekuju promjene u poslu, ili kada je zdravlje u pitanju. Tokom juna, posebno u drugoj polovini prestaju nepovoljni uticaji Saturna, tako da ćete odahnuti. Saturn se vraća u vašu 11. I opet će vam donijeti mogućnost da ukoliko ranije niste ostvarili neku značajnu želju, ili vezu sada ponovo to pokušate. Bolje ćete proći ako budete fleksibilniji.

 
Osobe sa podznakom u Vodoliji očekuje promjene vezane za dom, porodicu, mjesto stanovanja. Sada je vrijeme da se preselite, ako to namjeravate.

Porodična dešavanja su značajna. Ne zaboravite, Jupiter u 7. Vama donosi sreću kroz druge ove godine. Dobro je da sa drugima dijelite svoju sreću, ma kolika da je.

Oko 12.06., očekuju vas pozitivne promjene vezane za dom, porodicu,a sredinom juna i skladni porodični odnosi.
Ribe u podznaku Mlad Mjesec će imati u 3-ćoj kući. promjene, novine su kod vas vezane za nova poznanstva, ili neku novu obuku, ili za učenje, nova saznanja.

Biće više kretanja, druženja i kratkih putovanja. Ako ste sami na njima možete upoznati osobu koja će vam se veoma dopasti.
Mlad Mesec u Blizancima donosi nam šansu da krenemo sa novinama i da zbog konjukcije sa Venerom očekujemo da će nam donijeti povoljne promjene, jer su onda veće mogućnosti da one i dođu. Zato radujmo se novinama i dozvolimo im da dođu.
Mlad Mjesec u Blizancima donosi nam novine i zbog konjukcije sa Venerom očekujemo i želimo da će nam donijeti povoljne promjene, jer su onda veće mogućnosti da one i dođu. Zato radujmo se novinama i dozvolimo im da dođu i budimo spremni da im se prilagodimo onoliko koliko nam je potrebno.

Uz pozitivno razmišljanje i spremnost da iz njih nešto novo doživimo ili naučimo.

Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI