0
DJELIMIČNO POMRAČENJE SUNCA I MLAD MJESEC U LAVU 11. AUGUSTA 2018. GOD.

DJELIMIČNO POMRAČENJE SUNCA I MLAD MJESEC U LAVU 11. AUGUSTA 2018. GOD.

DJELIMIČNO POMRAČENJE SUNCA I MLAD MJESEC U LAVU 11. AUGUSTA 2018. GOD.

Ovo je treće pomračenje ovog ljeta a drugo Pomračenje Sunca. Posljednji put je bilo isto Pomračenje na 18. stepenu Lava 11. Augusta 1999. godine pa se pojedine osobe mogu prisjetiti šta se sve dešavalo tada.

Ovo pomračenje ne bi trebalo biti opasno kada se uzme u obzir i Mlad Mjesec pa se preporučuju novi počeci što se tiče unutrašnje ljubavi, osjećanja u ljubavnim vezama, pojedine osobe će zablistati u novim idejama i poslovima, neke osobe mogu unovčiti svoju duboku maštu, pojedini znaci mogu biti jako osjetljivi pa da se dublje vežu za one koje vole.

Pomračenje se dešava u drugoj dekadi i najviše obuhvata osobe rođene u tom periodu. Lavovi, Vodolije, Škorpije i Bikovi mogu biti dosta nemirni i kreativni sa naglašenom osjetljivošću. Sa ovim Pomračenjem koje se dešava u 5. polju djece, ljubavi, porodice i svega što nam daje osjećaj pripadnosti i sigurnosti.

Sunce i Merkur će za vrijeme Pomračenja biti negativno aspektovani sa Jupiterom iz Škorpije pa se mogu dešavati zablude, prevelik optimizam, pretjerivanje, iskorištavanje, lakomislenost i euforija pa je potrebno obratiti pažnju u svim oblastima što zavisi od vaših ličnih tranzita i polja gdje pada pomračenje i šta aspektuje.

Šta mogu očekivati pojedinačni horoskopski znaci? poslušajte OVDJE

ULAZIMO u perioid DJELIMIČNE SUNČEVE EKLIPSE u ZNAKU LAVA, 11.8.2018, ALI JOŠ UVIJEK SMO POD UTICAJEM TOTALNE MJESEČE EKLIPSE od 27.7.2018.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI