0
Do nedjelje

Do nedjelje negdje do 14h je egzaktan kvadrat (loš aspekt) Marsa i Plutona.

Do nedjelje negdje do 14h je egzaktan kvadrat (loš aspekt) Marsa i Plutona.

Ovaj aspekt je izuzetno moćan. Otvora sve tajne i sve što se dešavalo čak i u najranijem djetinjstvu i iznosi pred vas.

Sve ono što ste doživjeli, a pogotovo niz dubokih trauma ili tajni i svega što je u vama godinama potisnuto.

Seksualne teme su i energent i glavna tema, a i ne rijetko duboko psihološki problem koji sada treba da se rješi. Na neki način, treba da prevaziđete probleme i paranoje kao i strahove od nečega što vam se desilo ili dešavalo od djetinjstva preko mladosti pa i do sada i treba da se u najmanju ruku oslobodite od poniženja koje ste ili doživjeli nekad ili ga doživljavate i sada.

I da svoje stavove definišete kao i kriterijume. Morate se osloboditi dominacije oca, majke, brata, muža, sestre, doživljaja koje krijete u sebi ko zna od kada… Ustanite i borite se i dobićete svoje bitke.

Žene sa ovim aspektom postaju magnetne i moćne i moraju preuzeti dominaciju jer samo na taj način rješavaju poštovanje. Isto je i kod muškaraca ako imaju taj problem.

Često se u ovom aspektu zauvijek završava ponižavajući položaj koji neko zauzima. Problem nastaje uglavnom kod muškaraca, kada se previše fokusiraju na seksualnost i potrebu da pokažu muškost. Ljubomora i kontrola tada postaje dominantna a to je smrt ljubavi. Odnose obično kvari poremećena kritika, slabost i gorka diskusija.

Astrolog Milan Šašić 00 381 64 217 0930

Do nedjelje

foto Pixabay.com

 

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI