0
Dominacija promjenjivog kvaliteta

Dominacija promjenjivog kvaliteta. Tenzije sa mnogih strana. Danas je 27.09.2017.godine

Dominacija promjenjivog kvaliteta. Tenzije sa mnogih strana. Danas je 27.09.2017.godine

loading…


Duhovni broj je 27 i pripada principu 3-ke, zatim, mjesečni broj je 9, a bioritamski broj je 36 i pripada principu 12, dok kada bioritamski broj svedemo na prost broj dobijamo 9-ku. Zbog toga, što i broj 3 i broj 9 i broj 12 spadaju u grupu brojeva promjenljive kvalitete, slobodno možemo reći da danas dominira ista. Danas dominira PROMJENJIVOST.  Kratko i jasno TENZIJE SA MNOGIH STRANA. 
Prvo i osnovno, čuvajte se laži, spletki i obmana. Ne govorite nikome o svojim planovima. Ne otkrivajte se ljudima u koje i malo sumnjate. Isto se odnosi i na ljude koje tek budete upoznali. A, mnoge od Vas danas očekuju intenzivni kontakti sa drugim ljudima. Zbog svega navedenog, nikako nemojte  izbjegavati komunikaciju sa drugim ljudima. Ali, neka to budu neutralne teme, kao i razgovori o stilu života.
Npr…Jako bi bilo dobro ispričati svoju tešku priču o problemu koji Vas je mučio, ali samo ako ste sigurni da ste se suočili sa njime, da ste ga riješili, ili da ga već dulje vrijeme uspješno riješavate. Na taj način ćete dati pozitivne poruke drugima, kako da učine svoj život kvalitetnijim i sadržajnijim.
Doduše, vrlo je izražena mogućnost da one kojima pričate o svom riješenom problemu ” ubodete tačno u nerv ” … da im poljuljate ego, ali važno je samo jedno – da ste se Vi izborili sa problemom o kome pričate. A, oni ako se ljute, pa neka se ljute, to Vas nikako ne treba brinuti, jer jednog dana će se zasigurno sjetiti Vaših riječi.
Zbog dominacije broja 1 u spoljnjem kodu, kao i akcenta na promjenljivom kvalitetu, danas je povoljno za nove početke, ali samo u smislu pravljenja planova i pripreme. Nemojte danas donositi nikakve krupne odluke, jer se vrlo lako možete pogubiti u mislima, pa donijeti odluku koja Vas (dugoročno gledano) ne bi nikako donila ispunjenje i podigla razinu Vaše životne sreće.
Dan je izuzetno dobar za sve vidove učenja i usavršavanja, kao i rada na onom što predstavlja Vaše ideje. Studenti će imati uspjeha, samo je važno pokazati sigurnost što zbog snažne postavke broja 1, nikako neće biti teško.
Oprez se savjetuje u saobraćaju, a jako je važno čuvati se posekotina, opekotina, povrijeda isl. Ako imate planirano otići na neki put, bolje bi bilo odgoditi ga za 2-3 dana. Problemi su mogući i u administrativnim poslovima, no konačni ishod je sasvim pozitivan.
Na medicinskom planu, velika je podložnost anksioznostima, depresijama i melankolijama, a razlog svemu je nesposobnost usklađivanja emocija i racia. Fizički gledano, slabo su postavljeni koštani sustav, posebice gornji dio – ramena, ruke, šake, zglobovi, kao i donji lumbalni dio, kao i gornji dio dišnih puteva – sinusi, larings, bronhije, uglavnom sve je uvjetovano alergijskim iritacijama.
Najzad savjet – Potreba za djelovanjem je snažna, ali budite umjereni, kontrolirajte svoju energiju, balansirajte, kako se ne biste suviše opteretili.
Autor: DAMIR Igor / astrologdamirigor.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI