0
Energija Jupitera je vrlo snažna

Energija Jupitera je vrlo snažna. Danas je 26.09.2017.godine

Energija Jupitera je vrlo snažna. Danas je 26.09.2017.godine

loading…


Dobar dan. Danas je 26.09.2017.godine. Pa da vidimo na što usmjeriti energiju, kao i što možemo očekivati.

Samom analizom ovog, današnjeg datuma, nailazimo na vrlo izražen utjecaj broja 9, koji je prisutan u samom datumu, kao i na mjestu sudbinskog broja. Pored toga, duhovni broj 26 pripada principu 2, a brojem 2, baš kao i brojem 9 vlada planet Jupiter.
Inače energija Jupitera je prisutna i kroz to što je danas utorak, a utorak je dan Jupitera. Za današnji dan se s punim pravom može reći da je Jupiterov dana. Pozitivna energija se polako vraća u živote mnogih od Vas. Jako je povoljno za sve što se tiče učenja, usavršavanja, reguliranja novčanih pitanja, duhovnog razvoja, putovanja.
Odlično je za pronalaženja dodatnih vidova zarade, novih poslovnih ponuda, aktivnosti na polju kredita, a ako imate poteškoće u vezi sa time da povratite neki novac, ili ostvarite neko svoje financijsko pravo, onda će biti potrebno da se daleko više angažirate i stpite, pa ako to učinite, onda je najkasnije do kraja godine uspjeh na Vašoj strani.
Ako ne očekujete nikakav novac, danas uplatite igre na sreću, a brojevi koji Vam se preporučaju su: 2, 9, 26, 33 i 35.
Kako je 7-ca kao broj perioda od 21.09. do 21.10. vrlo snažna danas, time što je 7-ca zastupljena u datumu, eto prilike za nova poznanstva, svih vrsta, ali i da se poprave poljuljani odnosi. Jako je povoljno za sve vrste javnog djelovanja, javna okupljanja, prezentiranje znanja, ideja, radova, kao i za sve vrste pregovora, posebice onih pregovora koji se tiču dobijanja poslova u inozemstvu.
Na osobnom planu, dominatan je utjecaj duhovnog 26/2. Nagomilane negativne emocije, blokade i frustracije teže izaći vani, što može stvoriti pojačanu osjetljivost. Razlog za ovakve manifestacije leži u tome što duhovni broj 26/2  ne vidi ni sa brojem 7, nit sa brojem 9, a oni su dominantniji od duhovne 2-ke. Drugim riječima, duša je i dalje ranjiva, a Vi želite u nove pobjede i rasterećeno, pa se definitivno morate potruditi i iznaći adekvatan balans. Slušajte svoje srce, ono je nepogriješivi vodič.
Ne dozvolite da Vas svaka sitnica uzrujava. Razmislite o svemu što Vam stvara ranjivost i negativan stav, svemu što Vas plaši. Onda, kada iznađete uzrok, prigrlite taj ranjivi dio sebe, jer nitko Vam ne može biti bolji psiholog od Vas samih. Samo Vi znate kroz a što ste sve prošli. Onda, potrudite se iznaći što bi Vas u ovom momentu veselilo i posvetite se tome.
Što se tiče zdravstvenog aspekta, problematično su postavljeni: 1) regija guše i grla, zatim 2) kardio sustav, sa akcentom na srce i krvne sudove, kao i 3) regija od kukova do gležnjeva….I vodite računa u prehrani.
astrolog Damir Igor / astrologdamirigor.com/

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI