0
ENERGIJE EKLIPSE UZROKUJU UBRZANA ČIŠĆENJA

ENERGIJE EKLIPSE UZROKUJU UBRZANA ČIŠĆENJA

ENERGIJE EKLIPSE UZROKUJU UBRZANA ČIŠĆENJA

Svako pomračenje Sunca ili Mjeseca uvijek sa sobom donosi pojačana čišćenja kod svakog od nas. To se ne odnosi samo na fizičko tijelo nego i na psihu, emocije, događanja (karmu) i sve ostale dijelove onog što čini naše kompletno Biće.

U vrijeme eklipsi, obično se javljaju pojačani bolovi u tijelu koji naglo nastanu, traju 2-3 dana i onda opet naglo nestanu. Dok traju izgledaju vrlo ozbiljno i poželimo potražiti pomoć ljekara ili iscjelitelja.

Psiha je u stanju pojačane napetosti i sve što imamo od nerazrješenih mentalnih nedoumica, teškoća ili neodlučnosti sada pojačano izlazi na površinu.
Emocije su posebna priča. Naše dominantne emocije i osjećanja još više se pojačavaju i onda pretjerano reagujemo na inače normalne situacije. Može doći do svađa sa ukućanima, na poslu ili u susjedstvu, u slučaju da u sebi već duže vrijeme potiskujemo npr. bijes i ljutnju. Eklipse nas “natjeraju” da ih izbacimo vani. Ako smo se dosad naučili nositi sa negativnim osjećanjima, onda nećemo proizvoditi dramu u našoj okolini, ali ako nismo – onda su svađe ili prepiranja vrlo moguće u ovih par dana. Jer,ne zaboravimo ove energije ne utiču samo na nas, nego i na svaku drugu osobu u našoj okolini. I kod njih se javlja ista stvar, pojačana osjećanja, povećana mentalna zbrka, itd…

 

Zato je dobro znati sve ovo unaprijed i biti posebno budan tokom tih nekoliko dana kada se osjećaju efekti pomračenja. Oni koji rade na sebi, sve to će osjećati smanjeno ili će čak izbjeći potpuno bilo kakve negativne efekte eklipse.

Za danas i sutra bilo bi dobro da svako od nas posveti veći dio dana duhovnoj praksi. Okružite se lijepom muzikom, lijepim bojama, kristalima, predajte se meditaciji, iscjeljujte se, te radite aktivno na manifestaciji namjera, koliko god je to moguće.

Znam da je sutra radni dan, ali zato danas možete iskorisiti maksimalno ove energije da očistite blokade, podignete nivo svoje energije i vibracije, a sutra nastavite. Pošto je eklipsa sutra, njeni efekti će se inače osjećati sve do prvih dana februara, a isto tako, samo da napomenem, njen uticaj je započeo 2 sedmice ranije. Uz to, tu su prisutne i energije portala, tako da je sve još više uvećano. No, upravo energije portala nam pomažu da osjećamo ta uzvišena osjećanja poput Ljubavi, Samilosti, Saosjećanja, Zahvalnosti itd…

Upravo iz tog razloga moguće je da sve ove dane budete upravo u takvom, blaženom stanju, samo ako se malo potrudite. Neki od nas su već u takvom stanju i sve što osjete je duboka zahvalnost, ljubav za sva bića, samilost i saosjećanje.

Sretno u prolasku kroz energije eklipse i portala! Želim vam što manje prepreka i blokada, a što brže i lakše podizanje vlastite vibracije!

autor Jasna Luminus

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI