0

Erotski sanovnik: Otkrijte značenje svojih vrućih snova

Erotski sanovnik: Otkrijte značenje svojih vrućih snova

Vjerovatno ste do sada sanjali bezbroj vrućih scena nakon kojih ste se probudili zabrinuti, uznemireni i s velikim upitnikom nad glavom jer niste sigurni kako protumačiti seksi snove s nadređenim, bivšim ili osobom istog spola. Otkrijte napokon šta tačno takvi snovi znače.

Seks s nadređenim
Sanjate li seksualni čin u kancelariji sa svojim šefom svakako ćete biti pod snažnim dojmom vrućeg sna no bojazni nema. San o seksu sa moćnom osobom u ovom slučaju vašim nadređenim znači kako postajete svjesni vlastitih sposobnosti i samopouzdanja koje vam pomaže izabrati šta tačno u životu želite. Privlači vas moć.

Seks s bivšim
San o seksu s bivšim gotovo je najčešći san brojnih partnera i jedan od uznemirujućih. No stručnjaci takve snove najčešće tumače kao simbole određenih kvaliteta i nedostataka koje ste povezivali uz bivšeg partnera. Ukoliko je vaš bivši bio lažljiv kroz san sami sebi poručujete kako se trenutno oslanjate na nepouzdane ljude. Ako ste u novoj vezi to može opisivati strah od novog početka veze.

Seks sa strancem
San koji svakako ostavlja najveći dojam zbog misterioznog prizvuka i koji zapravo brojnima godi najčešće je odraz vaših vlastitih karakteristika. Takvi snovi otkrivaju činjenice o vama kojih niste svijesni i koje još niste istražili. Drugim riječima stranac iz vašeg sna zapravo ste vi. Stručnjaci tvrde kako se razlozi takvih snova kriju u velikim uspjesima, hrabrim potezima u svakodnevnom životu. Ovakav san može biti znak ličnog rasta i razvoja.

 

Seks s osobom istog spola

San o seksu s osobom istog spola brojnima je znak za uzbunu i sumnju u vlastitu seksualnu orijentaciju, no takav zbunjujući san ne znači da ste osoba homoseksualnih sklonosti. Njegovo značenje otkriva kako se zapravo sve bolje osjećate u vlastitoj koži, a vaše samopoštovanje sve više raste. Osim toga znak je to da počinjete prihvaćati i ljude koji su različiti od vas.

Seks s poznatom “facom”

Brad Pitt, George Clooney, Robert Pattinson vjerojatno su na listi frajera s kojima brojne dame dijele vruće snove, no nažalost, takvi snovi nisu proročki ali su itekako pozitivni. Naime , takav san otkriva vaš skriveni talent za koji želite da ga uoče ljudi oko vas i gledaju vas s divljenjem. Želite više pažnje, slave i bogatstva u svakom pogledu. Težite sve više za napretkom.

Seks s partnerovim prijateljem

Buđenje poslije ovakvog sna poprilično je zbunjujuće. No bio prijatelj vašeg dečka ili muža zgodan ili ne to nikako ne znači da ga doista želite, već da vas je opčinila neka njegova osobina koju bi željeli vidjeti kod sebe ili kod svog partnera.

KRUG

 

 

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI