0
Ezoterijski kutak: ZAPALI ŠIBICU I OTKRIJ MAGIJU ILI SVOJU SREĆU

Ezoterijski kutak: ZAPALI ŠIBICU I OTKRIJ MAGIJU ILI SVOJU SREĆU

Ako sumnjate da ste obenđijani ili začarani onda postoji prilično jednostavan način da saznate jesu li vaše sumnje utemeljene ili ne?

Za ovu provjeru potrebna vam je čaša, voda i dvije šibice. No, prije nego li učinite bilo šta, morate se opustiti. U svom najmirnijem stanju postavite ovo pitanje: Postoje li tragovi crne magije na meni?

Nakon toga napunite čašu vodom. Zapalite šibicu i držite je okomito 4-5 cm iznad površine vode na sredini čaše. Zatvorite oči i postavite sebi isto pitanje. U ovom trenutku pustite šibicu da padne u vodu.

Kad se ugašena šibica prestane okretati, učinite isto s drugom. Bez pomjeranja čaše, ispitajte položaj obiju šibica. Na osnovu toga ćete prosuditi jeste li doista žrtva magije.

Tri su glavne opcije u kojima šibice mogu stajati:

  • bez dodirivanja;
  • dodiruju se;
  • jedna preko druge.

Svaka od kombinacija sadrži određene informacije.

Bez dodirivanja

Ovo je najpovoljniji rezultat. Kada se šibice u vodi ne dodiruju to znači da je vaša energija oslobođena vanjskih uticaja – tj. nemate čarku na sebi. Sve brige i bolesti u vašem životu su samo fizičke manifestacije.

Dodiruju se

U slučaju da se šibice dodiruju vi ste pod djelovanjem uroka ili blaže negativne energije koja je došla slučajnim putem.

Jedna preko druge

Kada su šibice u ovakvom položaju onda je to znak da se radi o ciljanom zlu. Mjesto presijecanja štapića pokazuje vam energetski centar koji je najviše pogođen napadom nepoznatog neprijatelja. Da biste utvrdili gdje ste pogođeni, podijelite štapić na 6 ravnomjernih dijelova i pogledajte koji dio dodiruje kraj drugog štapića. Vrh šibice tojest kresivo je šesti nivo a ispod njega dolazi peti, četvrti, treći, drugi te prvi koji je na samom dnu šibice.

Tumačenje svakog nivoa

Prvi nivo – Žele vas lišiti želje za životom. Reproduktivni organi i bubrezi pate.

Drugi nivo – Čarka blokira seksualne želje. Dolazi do zdravstvenih problema u nekom od ovih organa: debelo crijevo, genitalije, mjehur, krvne žile donjih ekstremiteta.

Treći nivo – Magija vam uništava autoritet. Osoba može da pati od želuca, jetre, žučne kese, tankog crijeva, gušterače.

Četvrti nivo – Magija blokira srčane emocije. Srce i kardiovaskularni sistem pate, dolazi do pada imuniteta.

Peti nivo – Postali ste veoma razdražljivi. Pate vam pluća, bronhi, ždrijelo i grkljan ili štitnjača.

Šesti nivo – Magija vas lišava uspjeha i motivacije. Pate vaš mozak i kičmena moždina, živčani sistem u cjelini, poremećaj hormona i metabolizam.

OGLEDANJE ZA LJUBAVNU SREĆU

Jedan od najjednostavnijih načina da saznate kakva vam je budućnost je gatanje sa šibicama. Vjerovali ili ne, ali da biste dobili odgovor na ljubavno pitanje, koje vas jako zanima, dovoljne su svega dvije šibice.

Kao što se može i pretpostaviti jedna šibica simbolizira vas, a druga ljubavnog partnera. Štapići se postave tojest zabodu u nešto na maloj udaljenosti jedan od drugog i zapale. Kada izgore, potrebno je pogledati u kojem su položaju jedan naspram drugog.

  • Ako je šibica koja simbolizira partnera uperena u vašu šibicu, to znači da oboje imate zajedničku budućnost.
  • Ako su oba štapića okrenuta, ovo je znak da vaša veza može biti isključivo prijateljska.
  • Ukoliko se partnerova šibica usmjeri u suprotnom smjeru, to znači da nema nikakve šanse da imate nešto zajedničko u bliskoj budućnosti.

Osim opisanog načina gatati se može i sa vodom. Kada se odlučite ogledati sreću, ne biste trebali nikome o tome govoriti. Morate biti potpuno sami u sobi u kojoj ćete izvesti uvid u budućnost.

Možete prema svom izboru koristiti čašu ili posudu napunjenu do vrha vodom. Kada je nalijete ostavite je pola sata neka tako odstoji a zatim u mislima postavite pitanje o svojoj vezi s nekom osobom.

Nakon što postavite pitanje, bacite šibicu u vodu. Postavite pitanje još jednom u mislima, a zatim ostavite posudu s vodom na nekom mirnom mjestu 24 sata. Ovog puta šibicu ne palite nego je izvadite iz kutije i bacite u vodu.

Nakon 24 sata pogledajte šta se desilo sa šibicom odnosno u kojem smjeru pokazuje njena glava.

Bude li okrenuta na istok, odgovor na vaše pitanje je DA.

Ako je usmjerena prema zapadu, nema šanse za pozitivan ishod.

Bude li okrenuta glavom prema sjeveru, na vaše će se pitanje odgovoriti za pola godine.

Ukoliko je glavom usmjerena prema jugu, na dobrom ste putu i uskoro ćete se obradovati povoljnim vijestima.

Naravno, ako vam se odgovor ne sviđa, možete ponoviti ritual, ali ne ranije od 30 dana. No ukoliko ste zadovoljni rezultatom, ne smijete nikome o njemu govoriti sve dok se odgovor ne ostvari.

Raif Esmerović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI