0
Fatimina ruka Zaštitna hamajlija

FATIMINA RUKA-NAJBOLJA ZAŠTITA

 • Kod svih naroda od davnina RUKA je simbol snage i moći. Još u drevnom Egiptu slika RUKE predstavljala je največu moć koja upravlja nebom i zemljom. U literaturi možete vidjeti vinjete koje ukrašavaju tekstove i na njima ” Veliku Šaku” koja čvrsto drži lanac kojim su vezana četiri Horova sina i koja zadržava zmije podzemnog svjeta.U Svijetu najmoćnija zaštitna hamajlija  FATIMINE RUKE.

  sterling-silver-hamesh-pendant-p4135

 •  FATIMINA ŠAKA prdstavlja cijelu islamsku religiju i njenih pet glavnih stubovana kojima počiva: Šehdet, Salat, Sijam, Zekat i Hadzdz. Kada se posebnim metodama na ovu zaštitnu hamajliju stave podaci osobe koja koja će da je nosi kao zaštitu u nju se usmjeravaju snaga, moć, ljubav i pozitivnost.

  -Nošenje Fatimine Ruke mnogima je donijelo sreću, zdravlje i nafaku. Ova hamajlija pruža jaku zaštitu od sihirbaza!

  – Osobe koje imaju ovako urađenu zaštitnicu “Fatiminu ruku”, jače su od sihirbaza.

  FATIMINA RUKA uništava utjecaj uroka, tjera zlo, štiti u opasnim situacijama, a onima koji je nose donosi sreću i blagostanje.

 • Svjedočenje: Eminha Vuković iz Sarajeva- Godinama je moj život bio pakao. Sve je bilo krenulo naopako. Od onog dana kada sam dobila hamajliju sa Fatmino9mj Rukomj ,moju život je počeo ličiti na bajku. Donijela mi je dugo očekivani posao , u porodici su nestale nesuglasice . Naručpila sam još jednu  kao zaštitnu hamajliju za kuću i stalno je držim na zidu dnevne sobe. Kada sam je stavila na zid nakon samo mjesec dana moj suprug je prestao piti alkohol,kčerkia je upisala fakultet, a sin je ponovo dobio volju da polaže ispite -kaze Emjinha Vuković

hamajliju mozete naručiti putem telefona:

 +387 66 811 913

Oznake: ,

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI