0

Feng Shui i nezaboravan seks

Mašta, volja i, naravno, ‘kemija’ neophodni su za dobar seks, ali postoje stvari na koje često zaboravljamo. Volite li ‘to’ raditi isključivo unutar svog doma, neka onda to mjesto bude savršeno.

fenshui sex
Spadate li u onaj krug ljudi koji seks prakticiraju isključivo u spavaćoj sobi, jer se ondje osjećate najopuštenije, ne zaboravite da se radi o mjestu vaših razuzdanih noći.

Pobrinite se da spavaća soba izgleda i zrači upravo onako kako bi potaknula vašu i maštu vaše druge polovice. Da biste se lakše snašli u uređenju spavaće sobe, saznajte što predlaže savjetnica za feng shui Tess Whitehurst, prenosi intimatemedicine.
Fotografije i slike
Vizualni doživljaji utječu na naše osjećaje i raspoloženje, a to vrijedi i za spavaću sobu. Imate li fotografije u sobi, razmislite kako one utječu na vas.

Slike roditelja i djece svakako ne spadaju u prostor u kojem igrate seksi igrice pod plahtama.

Primjeren izbor bile bi slike zagrljenog para ili romantična fotografija vas i partnera. Djela slikara Gustava Klimta i Alphonsa Muche vrlo su česta i odličan su izbor za spavaću sobu.

Boje za razbuđivanje mašte
Tople i zemljane boje otvaraju srce i uspostavljaju emotivnu povezanost, dok hladne boje, poput plave i zelene, mogu ohladiti strasti i osjećaje. Stoga, neka posteljina bude u toplim bojama – crvenoj, narančastoj, žutoj, zlatnoj ili bež.

Ako ipak ne želite mijenjati bijelu posteljinu, koristite prekrivače u toplim bojama.

Mekano je ugodno
Prostirka od umjetnog krzna, plišani jastuci ili satenska plahta materijali su koji su ugodni na dodir. Nježni materijali pomoći će vam da se opustite i prepustite.

Tajna je u svjetlu
Nikako ne zaboravite ni na osvjetljenje. Odreknite se jakog svjetla i odaberite svijeće i manje svjetiljke koje će baciti nježnu svjetlost na strateška mjesta kada u spavaćoj sobi dođe do strasti.

Za seksi osjećaj idealne su i lampice za bor, samo pripazite da ne budu prešarene. One u jednoj boji dat će elegantan i seksi sjaj.

Poslu nije mjesto u spavaćoj sobi
Stvari koje vas podsjećaju na posao i koje nisu dio vaše intime izbacite iz sobe. U krevetu treba vladati intimnost i romantika.

Afrodizijak
Poigrajte se afrodizijacima, jestivim i nejestivim. Čokolada, jagode, šlag ili led idealni su za predigru, a eterična ulja rasplamsat će i najsitniju strast.

Nježni dodiri će vas opustiti. Izbor ulja je neograničen, a za početnike su idealni jasmin, vanilija, patchouli ili ylan-ylang.

Soba je za dvoje
Iako možda još uvijek ne dijelite spavaću sobu s partnerom/icom, Tess savjetuje da stavite noćni ormarić i lampicu s obje strane kreveta.

 

 

astrozmaj.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI