0
Gdje vas čeka ljubav u narednim danima Blizance na putu, a Lavovi bolje da neko vrijeme NE IZLAZE IZ KUĆE

Gdje vas čeka ljubav u narednim danima? Blizance na putu, a Lavovi bolje da neko vrijeme NE IZLAZE IZ KUĆE

Gdje vas čeka ljubav u narednim danima? Blizance na putu, a Lavovi bolje da neko vrijeme NE IZLAZE IZ KUĆE

loading…


Početkom septembra se čak tri planete nalaze u znaku Lava. Tu su retrogradni Merkur, Venera i Mars. Njihov konačni dispozitor je sunce u Djevici koji se nalazi u opoziciji sa Neptunom u Ribama kao konačnim dispozitorom cijele ove astrološke slike.

Uz retrogradni Merkur je i onako iskrivljena slika svijeta koji vidimo oko sebe. Potreba za kontrolom je jaka kod većine, a mnogo toga ne zavisi od nas. Unutrašnji sukobi jačaju. Zbog stelijuma u Lavu, prirodnom polju koje opisuje ljubav, ovo je sfera interesovanja kod većine nas u ovim danima. Cijela slika je obojena i sujetom (simbolika Lava). Čekamo da se neko javi ili pojavi. Suprotna strana takođe čeka naš znak da bi se pokrenula. I tako se svi nadaju nečemu…

Nakon 5-og septembra se sve mijenja. Nema potrebe da se odustaje od trenutnih zamisli. Tu smo gdje smo i nema nazad jer ćemo ponovo doći na istu poziciju. Prošlost i dalje ima jak uticaj na odluke koje sada donosimo. Samo da se oslobodimo strahova. Idealan partner je blizu ali zaokupljeni sobom – ne vidimo šta se oko nas dešava.

OVAN

Izlazite što više jer vas na mjestima zabave očekuje interesantno poznanstvo. Mnogim Ovnovima se može svideti i neko nov ko se pojavljuje preko posla. Ako se pojavi do 5-og septembra, vrlo lako može da se desi da je to neko ko je zauzet. Drugi opet priželjkuju partnera iz prošlosti. Rješiće se i tu nešto ako sami date inicijativu i strpljivo saslušate šta druga strana ima da vam kaže.

 

BIK

Vaša poznanstva su vezana za mjesta na kojima se osjećate kao kod kuće. To mora da bude neko ko će vas zasmijavati i otrgnuti iz svakodnevice. Vjerovatno će postojati bitna razlika u godinama. Do sada ste vjerovatno rasčistili sa nekim iz prošlosti ko vam se stalno vraćao i nije vam dao mira. Ako to početkom nedjelje niste izdefinisali kao vezu, nećete ni sada.

 

BLIZANCI

Iznenadna putovanja vas vode u nove avanture. Svidjeće vam se neko ko je komunikativan, uspješan ili vrlo perspektivan i iz drugog mjesta. Ako se vaša simpatija iz prošlosti povampiri, još i živi u vašoj blizini – bićete na teškim mukama ka kome da se okrenete.

 

RAK

Krenuo vam je mnogo bolji period. Sve djeluje lakše. Mnogi maštaju o braku i djeci. Nove ljubavi su vezane za posao, vaš ili partnerov. Interesantni susreti su vezani i za mjesta na kojima se služi hrana. Koliko ste spremni da stavite tačku na neki odnos iz prošlosti koji vas je bitno uzdrmao, niste ni sami sigurni. Ali bar imate osmjeh na licu pa je sve lakše.

 

LAV

Vi ste najaktivniji znak u ovom periodu. Zbog nedavnog pomračenja vašeg vladara Sunca, sve ide jako sporo čak i teško. Neke stvari nastavljaju da se odlažu i u emotivnom djelu. Napokon ste odlučili da krenete dalje. Ali kako se neko pojavi, ili je zauzet ili se pojavi još jedna osoba. Često ćete se osjećati kao magare između dva plasta sjena. Naglašen je strastveni dio i po tome sada birate partnera. Bolji vam je period od 5-og septembra.

 

DJEVICA

Naglašeno je vaše polje tajnih veza. Tako da će vam biti i više nego uzbudljivo. Pazite da se u nekom trenutku i sami ne izgubite u emotivnom maštanju. Mjesta na kojima se pušta glasnija muzika, pije, pored vode ili u prodavnici cipela su najverovatniji interesantni susreti. A vi opet maštate o nekome iz prošlosti ko je najvjerovatnije sada zauzet.

 

VAGA

Privlačite jako temperamentne osobe koje žele da vas „ubace u neku svoju priču“. Vi niste sigurni šta biste i funkcionišete po principu: Samo da preživim i ovaj dan. Osoba iz prošlosti misli na vas i vrlo moguće da će vas kontaktirati. I vi opet u dilemi. Samo ne budite impulsivni i kruti, što obično niste.

 

ŠKORPIJA

Kod vas je jak uticaj prošlosti u emotivnom djelu. Neko vam se vraća ili nova osoba vas neodoljivo podsjeća na staru priču. Sada ćete teško rješiti svoje dileme a ni prijatelji nemaju pametan savjet za vas. Svakako ćete se opustiti i prepustiti na kraju pa nema potrebe za tolikim filozofiranjem. Novine vam stižu preko posla ili prijatelja.

 

STRIJELAC

Kod vas se sve pokrenulo od jednom. I nova ljubav, i stara veza, a vi želite da mjenjate posao. Na kraju ćete odabrati nekoga ko ima vrlo specifičnu životnu priču.

 

JARAC

Od jednom su svi počeli da vas napadaju i žele sve sa vama. Izjavljivaće vam ljubav osobe od kojih to najmanje očekujete. Vi važite za znak koji ne voli brze promjene ali sada ćete morati da se ubrzate. Svakako vam neće biti loše šta god odlučili. Nakon više od četiri mjeseca vaša životna energija je u bitnom porastu.

 

VODOLIJA

Vama slijede vrlo čudna emotivna dešavanja. Privlačite osobe koje su toliko suprotnih životnih iskustava od vašeg da niste sigurni šta vam je činiti. Kažu da se suprotnosti privlače i dobro dopunjuju. Svakako ćete biti opčinjeni fizičkim izgledom osobe koja se pojavila. Samo, ta osoba nešto krije od vas na samom početku. A tu je i osoba koja se pojavila tokom ljeta i još vam ne da mira.

 

RIBE

U nekom svom svakodnevnom ludilu ne primjećujete pažnju suprotnog pola. Neko će vrlo otvoreno da vas startuje gdje ćete vi biti iznenađeni. Osoba je sa posla ili na mjestu koje svakodnevno posjećujete (kafić, prodavnica i slično). A vi mislite o nekome iz prošlosti ko je daleko od vas. Ipak se vratite u realnost i dajte šansu nekome ko želi da vas usreći.

Astrolog Vladimir Vlajić

2 moćne vježbe za brzo manifestiranje pozitivnih promjena 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI