0

Horoskop i poze u seksu: Ovan voli “doggy style”, Blizanci “školjku”, Škorpije 69

Horoskop i poze u seksu: Ovan voli “doggy style”, Blizanci “školjku”, Škorpije 69

Dok Rakovi, Škorpije i Ribe vole eksprementisanje s neobičnim pozama, Device, Jarčevi i Bikovi vole poze “oči u oči” s partnerom, a Lavovi i VVodolije “sedeće” poze.

Horoskop i poze u seksu: Ovan voli "doggy style", Blizanci "školjku", Škorpije 69
Doggy style je stvoren za Ovna

Za večite avanturiste i strastvene ljubavnike – Ovnove, najbolji je seks onaj žestoki, pa čak i pomalo agresivan. Najbolja poza za njih je doggy style, u kojem će žena ispred sebe staviti jastuk kako bi se naslonila te bila glavom u istom nivou kao i njen partner. Takođe, jastuk će poslužiti i za silovito stiskanje kojem su skloni.

Biku je jastuk odličan pomagač

Veliki hedonisti Bikovi vole poze koje im ostavljaju prostora za puno fizičkog kontakta, a istovremeno ne zahtevaju veliki fizički napor kako bi seks trajao što duže. Idealna poza je ona u kojoj partnerka leži na leđima sa jastukom ispod zadnjice kako bi joj karlica bila povišena. Muškarac kleči priljubljen iznad nje te stavlja njene noge na svoja ramena, pišu 24sata.hr.

Blizancima je najbolja “školjka”

Znatiželjni i promenjivi pripadnici ovog znaka skloni su eksprimentisanju i čestom menjanju poza u seksu, no najbolje im odgovara poza u kojoj oba partnera leže priljubljenih tela li tzv. školjka. Partnerka leži na stomaku sa skupljenim nogama i rukama, dok muškarac leži na njoj s raširenim nogama. U ovoj je pozi trenje veliko, pa seks obično i kratko traje ali donosi puno užitka.

Rak voli seks na stolu

Vrlo senzualni pripadnici ovog znaka kojima je seks ne samo fizičko već i duboko emotivno iskustvo obožavatelji su nesvakidašnjih poza. Idealna pozicija za njih je ona u kojoj žena sedi na rubu stola, dok muškarac stoji i rukama pridržava njene noge. Prednost ove poze je što se partneri sve vreme mogu gledati u oči.

Lav voli poze sedeće poze

Pripadnici ovog znaka vole poze u kojima se ističe bliskost s partnerom, a osobito one u kojima osete svaki pokret svog i partnerovog tela. Zato je za njih idealna poza u kojoj oba partnera sede, bilo na stolici ili rubu kreveta, a muškarac rukama pridržava partnerku za zadnjicu dok ona diktira ritam.

Devica uživa u seksu na nogama

Pripadnici ovog znaka ljubitelji su igrica dominacije i neobičnih poza. Vole pozicije u kojima vide velik deo partnerovog tela, a odična za njih je ona kaubojke u kojima je žena na muškarcu, ali tako da je leđima okrenuta od njegovog lica i on ima pogled na njenu zadnjicu i sam čin seksa. Najviše strasti ipak će izazvati poze u kojima on stoji i rukama pridržava partnerku naslonjenu na zid.

Vagama misionarska poza nikad ne dosadi

Pripadnici ovog znaka velike su estete i zaljubljenici u ljudska tela i formu, zbog čega vole seks u blizini ogledala. Idealna seksualna pozicija za njih je misionarska u kojoj je žena na vrhu. Muškarac se takođe može podignuti iz ležeće pozicije i približiti lice njenim grudima.

Škorpijama je najdraža 69 poza

Poznati ljubavnici u Zodijaku veliku pažnju posvećuju seksualnom istraživanju, a iako su im drage mnoge poze, ona u kojoj je zadovoljstvo najveće je poza 69. Ona omogućava istovremenu oralnu stimulaciju oba partnera. Inače, draže su im one poze u kojima muškarac diktira tempo seksa, poput “obične” misionarske.

Strelac voli “kašiku”

Impulsivni pripadnici ovog znaka vole obarati rekorde u seksu. Poza koja im najviše odgovara je “kašika”, u kojoj oba partnera leže na boku, s tim da on leži iza nje i prodire otpozadi. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i ugođaj za njega, a istovremeno i bolje stimuliše klitoris i G tačka. Takođe, muškarac može dodatno stimulirati klitoris.

Jarac voli pozi u kojoj ona čuči na njemu

Pripadnici ovog znaka su naizgled hladnokrvni, no u seksu strastveni ljubavnici. Najviše im odgovara poza u kojoj je žena gore, sedi ili pak čuči na partneru, a on joj pomaže svojim rukama da zajedno uhvate idealan tempo.

Vodolijama je najbolja poza u kojoj žena preuzima kontrolu

Poput Jarčeva, Vodolije su takođe ljubitelji seks-pozicija u kojima je žena dominantna. Partner treba da leži ili sedi na rubu kauča skupljenih nogu, dok žena treba da sedne na njega tako da mu je okrenuta licem, a da ga nogama obgrli oko bokova.

Ribe vole akrobatske poze

Strastvene i senzualne Ribe vole egzibicije u krevetu, ali i na svim dostupnim komadima nameštaja. Vole poze koje su izvedene iz klasičnog doggy style-a, na primjer onu u kojoj je žena rukama oslonjena na pod, dok joj je zadnjica podignuta, a muškarac stoji uspravno. Oni bolje fizičke spreme mogu isprobati čak i sličnu pozu u kojoj će njene noge podići u vazduh.

(Izvor: 24sata.hr)

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI