0
Horoskop po Ciganskim kartama za Avgust 2017 - te

Horoskop po Ciganskim kartama za Avgust 2017 – te

Horoskop po Ciganskim kartama za Avgust 2017

OVAN

LOPOV -NOVAC – OFICIR

LJUBAV

Osjećate da vas partner na neki način iskorištava i to vam ne prija. Treba da kažete šta osjećate i mislite jer ćutanjem ne postižete ništa. Oni koji su u stabilnim vezama će od svog partnera pokušati da sakriju neku važnu informaciju ili nečiju ponudu. Tajna veza u koju biste mogli ući može donijeti dobro raspoloženje tokom cijelog perioda. Oni koji su već u ovakvoj vezi, tražiće da se njihov odnos definiše da znaju šta da očekuju u budućnosti. Imat ćete višak energije i manje problema nego do sada pa će vam se i raspoloženje popraviti.

POSAO

Čuvajte novac ovog mjeseca, jer se može dogoditi da nešto kupite pa se poslije pokajete. Dobrih trgovaca takođe jer postoji mogućnost da vas neko nagovori da uložite u nešto što će vam donijeti profit samo u početku. Sakrijte neku informaciju od kolega i možete baš vi imati uspjeha na poslu, ne dozvolite da se kite vašim perjem. Poznanstvo sa muškom osobom krajem mjeseca koja će od vas zahtjevati da budete uvijek spremni za nove pobjede. Oni koji nemaju posao bi se ovog mjeseca mogli zaposliti u nekoj javnoj ustanovi.

ZDRAVLJE

Skloni ste gojenju, vježbajte malo ili držite dijetu, povoljan je period.

BIK

KUĆA – POSJETA – NADA

LJUBAV

Mir, stabilnost i porodična okupljanja će u ovom periodu pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Oni koji nisu u vezi će shvatiti da su se previše zatvorili u neki svoj svijet i da treba da se više druže i izlaze a manje da pričaju o nekim nebitnim situacijama. Mogućnost susreta sa osobom koja nije sa istih prostora odakle ste vi i realizacije neke veze o kojoj ste samo maštali. Stvorit će se uslovi za putovanja ili ćete planirati godišnji odmor. Prijaće vam ovaj period odmora od predhodnih dešavanja. Susret ili sastanak sa dragom osobom koja će vam povratiti vjeru u ljubav.

POSAO

Oni koji rade neće imati značajnih promjena na poslu. Nezaposleni bi mogli započeti neki privatan posao i uspostaviti saradnju sa inostranstvom. Ovog mjeseca neće biti vidljivih rezultata ali treba više raditi a manje pričati i biće i posla. Period je dobar za poslovna putovanja i rad sa klijentima.Ne obračajte pažnju na ogovaranja kojima ćete biti izloženi jer vam ne mogu nauditi. Bićete preosjetljivi u ovom periodu, pa se trudite da ne primate k srcu sve što vam kažu jer nisu svačije namjere loše. Planirane poslove bi mogli realizovati tek kada steknete i materijalne uslove ali period je povoljan da se informišete o svemu i početne korake.

ZDRAVLJE

Bolovi u nogama.

BLIZANCI

GUBITAK – LJUBAVNICA – PUTOVANJE

LJUBAV

Oni koji su u braku već duže vrijeme nisu sretni pa bi to mogao biti povod razmišljanju o preseljenju. Nezadovoljstvo i novčane teškoće, rasprave o tome ko je u vezi dao više samo vas još više udaljavaju. Dugotrajna usamljenost kraj partnera koji ima neki porok za neke od vas bez posebnog razloga navodi vas da se okrenete nekoj novoj, boljoj budućnosti. Osobe koje su u tajnim vezama sada će pokušavati da ostvare susret sa osobom koja ne živi na istim prostorima. Imat ćete dovoljno energije i krajem mjeseca biste mogli i da otputujete. Onima koji nisu u vezi treba odmor i vrijeme da se posvete sebi. Potrebno vam je da na miru razmislite o svojoj budućnosti.

POSAO

Ovog bi mjeseca mogli obilaziti šalterske službe i plaćati nekakve zaostale račune. Finansijska situacija nije dobra i pokušavaćete bar da ublažite ako ne možete da pokrijete sve svoje troškove i račune. Oni koji imaju kredite, su u naročito nepovoljnoj situaciji, a mnogi od vas će uzimanjem kredita rješavati dugove. Svi oni koji se na bilo koji način bave ljepotom mogli bi imati uspjeha a ostali bi najradije otišli na odmor. Pojedinim pripadnicima ovog znaka predstoje popravke automobila i određeni troškovi vezani za prevozno sredstvo. Krajem mjeseca je moguć kraći put koji bi vas mogao opustiti i na kom možete na trenutak zaboraviti tekuće probleme.

ZDRAVLJE

Pluća i osip na koži, kao i moguće alergijske reakcije.

loading…


RAK

PORUKA – UDOVAC – SVEŠTENIK

LJUBAV

Muški pripadnici ovog znaka će biti zabrinuti za svoju partnerku. Mnogi od njih će biti ili ostavljeni ili će morati da mijenjaju svoje principe i savladaju svoju želju za dominacijom. Žene će upoznati osobu koja je razvedena ili starija od njih. Ova osoba će na neki način biti veoma uticajna u svojoj sredini i mogla bi im pomoći oko nekih važnih stvari u budućnosti. Mnogo ćete moći da naučite od njega a bićete prilagodljivi i spremn da ga saslušate. Djelovaće vam kao neko ko je neuhvatljiv ali i tradicionalista. Oni koji su u dugim vezama moraju sačekati da prođe ovaj period jer će se od vas zahtjevati da popuštate i prilagođavate se.

POSAO

Pocetak mjeseca donosi mnogo posla a neki od vas će započeti i neki privatan biznis. Putovanje koje je pred vama donosi saradnju sa osobama koje su obrazovane i imaju veliko iskustvo u poslovima sličnog profila. Gledajte, saslušajte i prihvatite to što vam je rečeno jer ove osobe znaju o čemu govore. Nemojte biti tvrdoglavi i misliti da vi to bolje znate od njih. Oni koji imaju ispite moraće da uče jer je ovo period koji je važan za buduće događaje. Imat ćete podršku uticajnih figura šta god radili. Muške osobe će vam biti naročito naklonjene pa se obratite njima za pomoć. Uprkos svemu sve će vam ići nekako sporije nego što očekujete.

ZDRAVLJE

Stomačme tegobe, vratni dio kičme i glavobolje.

LAV

SREĆA – IZNENADNA SREĆA – ŽELJA

LJUBAV

Ovaj mjesec će mnogima donijeti emotivno ispunjenje i sreću koja će trajati do kraja mjeseca. Ljubav sa osobama iz inostranstva ili negdje na nekom putu. Neki od vas će vjerovatno ostati u drugom stanju a neki dočekati novog člana porodice. Partner će biti zadovoljan jer ćete bukvalno sijati. Ovo je mjesec koji donosi događaje koje ćete dugo pamtiti. Krajem mjeseca se vraćate na staro pa iskoristite ovaj period maksimalno. Očekivaćete neku dragu osobu da se vrati s puta. Muškarci ovog znaka bi mogli upoznati plavu žensku osobu koja će ih opčiniti.

POSAO

Igrajte igre na sreću jer se sada može dogoditi da nešto dobijete. Svi oni koji započinju neke nove poslove u ovom periodu bi mogli da profitiraju ili da pronađu neki posao koji su dugo tražili. Reagujte brzo da zgrabite svaku priliku i ne opuštajte se jer već krajem mjeseca to neće biti tako. Stari poslovni projekti će takođe napredovati a i moguć je put. Dogovori i pregovori su uspješni a poslije ćete biti u takvoj žurbi da nećete znati gdje vam je glava. Ne brinite sve će se isplatiti budućnosti ako ne sada.

ZDRAVLJE

Problemi sa želucem i žlijezdama ali kratkotrajni.

 

DJEVICA

GUBITAK – SVEŠTENIK – NESREĆA

LJUBAV

Ovaj mjesec vama donosi razgovore sa partnerom i postavljanje nekih uslova, Niste zadovoljni nečijim ponašanjanjem prema vama i to ćete mu jasno staviti do znanja. Vi ne volite da vam neko govori kako treba da se ponašate i šta da radite a vaš partner će se postaviti baš tako. Svjesni ste da je on u nekim stvarima i u pravu ali vi tražite razumevanje vaših razloga. Mnogi od vas će se naći u strastvenoj vezi sa starijim partnerom koji je vrlo ozbiljna i uticajana ličnost. Čitav mjesec ćete pokušavati da se izborite za svoj status, i da nametnete svoju volju. Kraj mjeseca može donijeti situaciju u kojoj ćete morati da odlučite dali da ostanete u vezi ili da ipak pokušate da pronađete nekoga ko vam više odgovara. Sjedite i razgovarajte, nemojte se svađati jer svađom nećete postići ništa.

POSAO

Bićete u mogućnosti da efikasnim akcijama dovršite nešto u planiranom roku i to vam može donijeti dobitke. Imat ćete podršku neke osobe koja je na neki način bitna za završetak započetih poslova. Nešto što ste počeli da radite u saradnji sa nekom osobom će vas opterećivati ali ćete ipak istrajati i završiti započeto. Početak mjeseca donosi neke izdatke, a vi u trenutnoj situaciji morate da vodite računa o svojim prihodima i to će vam teško pasti. Sada je trenutak za neke poslovne poteze važne za vašu budućnost. Ipak u jednom trenutku ćete poželjti da sve ostavite i odustanete, pa nemojte to raditi. Izbjegavajte sukobe sa autoritema koji vam mogu pomoći da napravite nešto važno za sebe u narednim mjesecima, Nije trenutak za rješavanje stambenih pitanja, pa se strpite do slijedećeg mjeseca.

ZDRAVLJE

Oscilacije pritiska bi vam mogle praviti probleme.

VAGA

POSETA – LJUBOMORA – IZNENADNA SREĆA

LJUBAV

Smetaće vam komentari nekih osoba koji se mogu svjesno ili nesvjesno mješati u vaš život. Neko će vjerovatno pokušati da izazove vašu sumnju u partnera ili njegove namjere ali nemojte obraćati pažnju. Ukoliko vam se dopada osoba koja je na neki način popularna možete čuti neke priče koje ne odgovaraju istini. Svi oni koji su u tajnim vezama krajem mjeseca mogu očekivati susret i lijep provod. Ne ulazite u veze sa zauzetim osobama jer će susreti biti rijetki a brige dugoročne. Krajem mjeseca vas očekuje susret sa osobom koji će vas obradovati.

POSAO

Svi oni koji rade u ženskim kolektivima će biti izloženi ogovaranju i spletkama pa vam raspoloženje neće biti baš na visini. Neko će budno pratiti šta radite i tražiti vam grešku jer neće imati povjerenja u vas. Nećete ostati bez posla ali ćete imati mnogo briga ovog mjeseca. Kraj mjeseca vam donosi opuštanje jer ćete dokazati da ostali nisu bili u pravu. Oni koji rade sa klijentima će naroćito biti opterećeni i neće imati strpljenja kao ranije. Ne sumnjajte da su sve kolege protiv vas , jer to nije istina. Imaćete podršku nekih osoba.

ZDRAVLJE

Konačno ćete dobiti pravu dijagnozu i radovaćete se zbog toga.

 

ŠKORPIJA

BOLEST – PUTOVANJE – IZNENADNA SREĆA

LJUBAV

Vi biste nešto da promjenite u svom odnosu i ako može da to bude što brže i što prije ali okolnosti i promjene će se same dešavati, tako da nećete moći da utičete na njih. Vaše nezadovoljstvo je prisutno tokom cijelog perioda iako će vam se nametati lijepa iznenađenja, mogučnost nekog kraćeg putovanja i ničim zaslužene pažnje koje ćete dobijati. Vaše raspoloženje će se mijenjati iz dana u dan i razmislite dobro, dali druga strana može da čita vaše misli i želje iz trenutka u trenutak? Moguće je da ćete poželjeti da mijenjate karakter osobe sa kojom ste, što naravno nije moguće. Sve u svemu period za avanture je odličan, a postoji i mogućnost nekog lijepog putovanja iznenada.

POSAO

Ovog mjeseca ćete imati mnogo šansi da zaradite novac a od vas zavisi koliko ćete brzo reagovati i dali ćete prihvatiti ponude koje ćete dobiti. Početkom mjeseca će vas pratiti neki umor ili kratkotrajna bolest, ali nemojte dozvoliti da ove šanse propustite jer je moguće da ste se malo i ulijenili i da vas neko nezadovoljstvo ili nepovjerenje u sebe spriječi. Ovo je povoljan period za one koji vole igre na sreću ali zapamtite da su ove šanse prolaznog karaktera i reagujte na vrijeme da se nebiste poslije kajali.

ZDRAVLJE

Kratkotrajne prolazne tegobe

STRIJELAC

ŽELjA – LjUBOMORA – LOPOV

LJUBAV

Vas bi ovog mjeseca mogla zainteresovati neka zauzeta osoba koja bi po vama mogla da ispuni vaša očekivanja i pruži vam ljubav koju dugo priželjkujete. Iz ove bi veze mogli izaći krajem mjeseca sa osjećajem nezadovoljstva jer ona ne želi isto što i vi. Neki od vas bi mogli biti razočarani jer osoba koja im je mnogo obećavala nije ispunila ono što ste ste od nje očekivali. Trudite se da ostanete u staroj vezi iako ima ljubomore između vas i partnera jer ovo nije povoljan period za ulazak u nove veze. Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti u vaš život ali samo pod uslovom da već niste u braku ili stabilnoj vezi. Oni koji imaju ljubomornog partnera poželiće da izađu iz veze, ali to se vjerovatno neće dogoditi u ovom mjesecu.

POSAO

Pokušavat ćete da sakrijete koliko brinete da na poslu uradite sve kako treba i osjećaj nesigurnosti vas neće napustiti do kraja mjeseca. Mnogo truda i rada tokom cijelog mjeseca će donijeti i osjećaj da vas neka osoba iskorištava. Idete ka zacrtanom cilju uprkos mešanju nekih osoba u vaš posao ali pripazite jer pred sam kraj mjeseca bi vam jedna muška osoba mogla sebi pripisati vaše zasluge. Niste okruženi samo prijateljima, već i osobama koje iz želje da postignu koliko i vi mogu se služiti nečasnim radnjama ali ćete ih lako prepoznati i dokazati koliko vrijedite, bar verbalno. Naročito vodite računa o osobama koje dolaze iz inostranstva koje bi mogle pokušati da izbjegnu susret sa vama i suočavanje.

ZDRAVLJE

Nesanica i problemi sa kožom. Moguće su i pogrešne dijagnoze.

JARAC

LOPOV-BOLEST-PISMO

LJUBAV

Vama će ovaj mjesec donijeti kajanje zbog nekih ranijih postupaka prema partneru. Želit ćete da se malo odmorite od svega i na miru razmislite o nekim situacijama u kojima ste se osjećali povrijeđeno i na neki način iskorišteno. Svim silama ćete se truditi da partner ne osjeti o čemu razmišljate jer ne želite da ga izgubite. Prećutno prelazite preko nekih stvari jer ne želite svađu. Oni koji se nalaze u tajnim vezama treba da sačekaju kraj mjeseca jer će se osoba o kojoj razmišljaju javiti. Odlučićete da pokušate da se pomirite sa nekom osobom koja je ljuta na vas jer ste joj nešto prećutali. Udvaraće vam se osoba koja bi mogla vrlo brzo da izađe iz vašeg života, pa joj ne vjerujte.

POSAO

Ne dopada vam se postupak nekog od kolega ali ćete pokušati da ga zaštitite po svaku cijenu. Trebali bi da budete otvoreniji u komunikaciji i da kažete šta vas muči a ne da akomulirate sve negativno i onda se samo pokupite i odete. Takve vaše reakcije zbunjuju kolege i ne znaju šta vam je. Neko bi mogao da vas iskoristi i da obavljate i njegov posao i pri tom ostanete bez snage da završite sopstveni posao. Umor i nezadovoljstvo sredinom mjeseca bi mogao učiniti da upadnete u blagu depresiju, ali kraj mjeseca donosi novu poslovnu ponudu koja će vas zainteresovati. Oni koji čekaju neka dokumenta dobiće ih iako im se taj period odužio.

ZDRAVLJE

Vratni dio kičme i leđa će vam biti naročito osjetljivi.

 

VODOLIJA

POKLON-VJERNOST-UDOVICA

LJUBAV

Početak mjeseca vam donosi udvaranje neke osobe koja je već duže vrijeme u vašem okruženju i koju niste do sada primjećivali. Mnogo komplimenata i lijepih riječi će vam prijati i vratiti osjećaj da ste zavodljivi i interesantni. Oni koji su u braku bi mogli u ovom mjesecu da pomažu svom partneru i da se prilično potrude da budu u dobrim odnosima. Pažnja koja vam je ukazana je i zaslužena pa ćete uglavnom biti zadovoljni. Muški pripadnici ovog znaka bi mogli biti opčinjeni nekom ženom koje dugo nije bilo u njihovom vidokrugu a za koju su odavno zainteresovani. Žene očekuju susreti sa prijateljima i mnogo lijepog druženja sa muškarcima od kojih će jedan probuditi njihovo interesovanje. Za zauzete jedan harmoničan period.

POSAO

Početak mjeseca donosi prihod kome ste niste nadali. Vaša odanost prijateljima bi mogla da vam sada bude od koristi jer će mnogi želiti da vam se nađu i pomognu vam u nekom projektu. Mogli biste sa naći u nekom zajedničkom poslu sa članovima porodice i uživati u radu. Dobićete i priznanja za svoj rad a saradnja sa ženama bi vam mogla mnogo pomoći da postignete ono što želite. U ovom periodu saradnja sa starim prijateljima može donijeti pozitivan pomak u karijeri a bićete pomalo iznenađeni kada budete shvatili koliko vas ljudi cijene. Manje ćete voditi računa o vremenskim okvirima a više o ozbiljnosti i krajnjem rezultatu kojim ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE

Bolovi u nogama, a neki od vas bi mogli provjeriti i bubrege.

RIBE

ISTINA – NEŠTO NOVCA – MISAO

LJUBAV

Vi ćete biti zadovoljni iako nećete moći ništa da mjenjate u ovom mjesecu. Partner će se na neki način povući u sebe i pokušaće da stvori neki unutrašnji mir. Tražićete razlog takvog ponašanja i konačno saznati šta je to što ga muči i čime nije zadovoljan. Vjerovatno vam mnogi njegovi postupci neće biti jasni pa pokušajte da mu pružite više pažnje, jer se osjeća zapostavljenim .Na početku mjeseca ćete biti u centru nečije pažnje i to će vam prijati.Neki od vas imaju tajnog obožavaoca koji bi u narednim mjesecima mogao da pokuša da vam se približi. Krajem mjeseca bi mogli biti izloženi nečijoj kritici, pa razmislite dobro da li je ta osoba zbilja u pravu i koliko ste zapravo zakomplikovali ovaj odnos. Nemojte biti tvrdoglavi i za svoje dobro, popustite malo.

POSAO

Početak ovog mjeseca vam donosi posao koji ste na neki način priželjkivali ali prilagođavanje novim uslovima vam neće biti baš lako. Stalo vam je da ostavite dobar utisak i maksimalno ćete se truditi da ostavite lijepu sliku o sebi. Sredinom mjeseca ćete biti čak u blagoj depresiji jer neće sve biti baš onako kako ste planirali, ali vama ne nedostaje hrabrosti i volje da završite započeto i vi ćete se uspješno izboriti sa ovim. Krajem mjeseca ćete konačno sjesti i razgovarati sa bliskim osobama o detaljima i sitnicama koje vam oduzimaju vrijeme, pa ćete tražiti nečiju pomoć. Bićete sposobni da na pozitivan način privučete pažnju javnosti, a umjet ćete i da rješite pravna i administrativna pitanja. Nešto što ivam je predstavljalo problem, prepreku ili bilo kakvu teškoću u odnosima sa poslovnim partnerima, bićete u mogućnosti da razriješite na diplomatski način. Vi ste na ste putu ka uspjehu, pa ne obraćajte mnogo pažnje na nečije kritike. Osobe u znaku Djevice bi vam mogle ukazati na neke propuste i na taj način pomoći da realnije sagledate trenutnu situaciju.

ZDRAVLJE

Mogli bi imati manje smetnje sa vidom, a i poželjno je da se više krećete jer postoji mogućnost opstipacije.

Astro Tarot Tumač Vesna Balaban Slikarka

Ukucajte GAMA VID vaše podatke te pitanje i proslijedite na broj države u kojoj se nalazite ..
 • 091 810 700 |BIH|
 • 667 667 |HRVATSKA|
 • 1551 |SRBIJA|
 • 14941 |CRNA GORA|
 • 141991 |MAKEDONIJA|
 • 0900 506 506 AUSTRIJA|
 • 2098 |NORVEŠSKA|
 • 3838 |SLOVENIJA|
loading...
Saznajte šta Vam donosi budućnost slanjem SMS poruke. Najbolji odgovaraju za Vas.
 • 72027 |ŠVEDSKA|
 • 9292 |ŠVICARSKA|
 • 81027 |FRANCUSKA|
 • 4004 |HOLANDIJA|
 • 488 2 880 |ITALIJA|
 • 44144 |NJEMAČKA|
 • 1963 |DANSKA|
Radio Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI