0
Horoskop po Ciganskim kartama za avgust 2016

Horoskop po Ciganskim kartama za Juli 2016

Horoskop po Ciganskim kartama za Juli 2016

ovan

BOLEST – PUTOVANJE – IZNENADNA SREĆA

LJUBAV

Vi bi ste nešto da promjenite u svom odnosu i ako može da to bude što brže i što prije, ali okolnosti i promjene će se same dešavati, tako da nećete moći da utičete na njih. Vaše nezadovoljstvo je prisutno tokom cijelog perioda, iako će vam se nametati lijepa iznenađenja, mogućnost nekog kraćeg putovanja i ničim zaslužene pažnje koje ćete dobijati. Vaše raspoloženje će se mjenjati iz dana u dan i razmislite dobro, da li druga strana može da čita vaše misli i želje iz trenutka u trenutak? Moguće je da ćete poželiti da mjenjate karakter osobe sa kojom ste, što naravno nije moguće. Sve u svemu period za avanture je odličan, a postoji i mogućnost nekog lijepog putovanja iznenada.

POSAO

Ovog mjeseca ćete imati mnogo šansi da zaradite novac,  a od vas zavisi koliko ćete brzo reagovati i dali ćete prihvatiti ponude koje ćete dobiti. Početkom mjeseca će vas pratiti neki umor ili kratkotrajna bolest, ali nemojte dozvoliti da ove šanse propustite jer je moguće da ste se malo i ulijenili i da vas neko nezadovoljstvo ili nepovjerenje u sebe spriječi. Ovo je povoljan period za one koji vole igre na sreću, ali zapamtite da su ove šanse prolaznog karaktera i reagujte na vrijeme da se ne biste poslije kajali.

ZDRAVLJE

Kratkotrajne prolazne tegobe

 

bik

ŽELjA – LjUBOMORA – LOPOV

LJUBAV

Vas bi ovog mjeseca mogla zainteresovati neka zauzeta osoba koja bi po vama mogla da ispuni vaša očekivanja i pruži vam ljubav koju dugo priželjkujete. Iz ove bi veze mogli izaći krajem mjeseca sa osjećajem nezadovoljstva,  jer ona ne želi isto što i vi. Neki od vas bi mogli biti razočarani, jer osoba koja im je mnogo obećavala nije ispunila ono što ste ste od nje očekivali. Trudite se da ostanete u staroj vezi,  iako ima ljubomore između vas i partnera, jer ovo nije povoljan period za ulazak u nove veze. Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti u vaš život, ali samo pod uslovom da već niste u braku ili stabilnoj vezi. Oni koji imaju ljubomornog partnera poželit će da izađu iz veze,  ali to se vjerovatno neće dogoditi u ovom mjesecu.

POSAO

Pokušavat ćete da sakrijete koliko brinete da na poslu uradite sve kako treba i osjećaj nesigurnosti vas neće napustiti do kraja mjeseca. Mnogo truda i rada tokom cijelog mjeseca će donijeti i osjećaj da vas neka osoba iskorištava. Idete ka zacrtanom cilju, uprkos mješanju nekih osoba u vaš posao, ali pripazite jer pred sam kraj mjeseca bi vam jedna muška osoba mogla sebi pripisati vaše zasluge. Niste okruženi samo prijateljima, već i osobama koje iz želje da postignu koliko i vi mogu se služiti nečasnim radnjama, ali ćete ih lako prepoznati i dokazati koliko vrijedite, bar verbalno. Naročito vodite računa o osobama koje dolaze iz inostranstva koje bi mogle pokušati da izbjegnu susret sa vama i suočavanje.

ZDRAVLJE

Nesanica i problemi sa kožom. Moguće su i pogrešne dijagnoze.

 

blizanci

LOPOV-BOLEST-PISMO

LJUBAV

Vama će ovaj mjesec donijeti kajanje zbog nekih ranijih postupaka prema partneru. Želit ćete da se malo odmorite od svega i na miru razmislite o nekim situacijama u kojima ste se osjećali povrijeđeno i na neki način iskorišteno. Svim silama ćete se truditi da partner ne osjeti o čemu razmišljate, jer ne želite da ga izgubite. Prećutno prelazite preko nekih stvari jer ne želite svađu. Oni koji se nalaze u tajnim vezama treba da sačekaju kraj mjeseca, jer će se osoba o kojoj razmišljaju javiti. Odlučit ćete da pokušate da se pomirite sa nekom osobom koja je ljuta na vas jer ste joj nešto prešutili. Udvaraće vam se osoba koja bi mogla vrlo brzo da izađe iz vašeg života, pa joj ne vjerujte.

POSAO

Ne dopada vam se postupak nekog od kolega, ali ćete pokušati da ga zaštitite po svaku cijenu. Trebali bi da budete otvoreniji u komunikaciji i da kažete šta vas muči, a ne da akomulirate sve negativno i onda se samo pokupite i odete. Takve vaše reakcije zbunjuju kolege i ne znaju šta vam je. Neko bi mogao da vas iskoristi i da obavljate i njegov posao i pri tom ostanete bez snage da završite sopstveni posao. Umor i nezadovoljstvo sredinom mjeseca bi mogao učiniti da upadnete u blagu depresiju, ali kraj mjeseca donosi novu poslovnu ponudu koja će vas zainteresovati. Oni koji čekaju neka dokumenta dobiće ih, iako im se taj period odužio.

ZDRAVLJE

Vratni dio kičme i leđa će vam biti naročito osjetljivi.

 

rak

POKLON-VJERNOST-UDOVICA

LJUBAV

Početak mjeseca vam donosi udvaranje neke osobe koja je već duže vrijeme u vašem okruženju i koju niste do sada primjećivali. Mnogo komplimenata i lijepih riječi će vam prijati i vratiti osjćaj da ste zavodljivi i interesantni. Oni koji su u braku bi mogli u ovom mjesecu da pomažu svom partneru i da se prilično potrude da budu u dobrim odnosima. Pažnja koja vam je ukazana je i zaslužena pa ćete uglavnom biti zadovoljni. Muški pripadnici ovog znaka bi mogli biti opčinjeni nekom ženom koje dugo nije bilo u njihovom vidokrugu, a za koju su odavno zainteresovani. Žene očekuju susreti sa prijateljima i mnogo lijepog druženja sa muškarcima od kojih će jedan probuditi njihovo interesovanje. Za zauzete jedan harmoničan period.

POSAO

Početak mjeseca donosi prihod kome ste niste nadali. Vaša odanost prijateljima bi mogla da vam sada bude od koristi jer će mnogi želiti da vam se nađu i pomognu vam u nekom projektu. Mogli biste sa naći u nekom zajedničkom poslu sa članovima porodice i uživati u radu. Dobit ćete i priznanja za svoj rad, a saradnja sa ženama bi vam mogla mnogo pomoći da postignete ono što želite. U ovom periodu saradnja sa starim prijateljima može donijeti pozitivan pomak u karijeri, a bićete pomalo iznenađeni kada budete shvatili koliko vas ljudi cijene. Manje ćete voditi računa o vremenskim okvirima, a više o ozbiljnosti i krajnjem rezultatu kojim ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE

Bolovi u nogama, a neki od vas bi mogli provjeriti i bubrege.

 

lav

NEISKRENOST – MISAO – VJERNOST

LJUBAV

Početkom mjeseca ćete imati malo neslaganja sa partnerom. Puno ćete razmišljati o tome da li je iskren prema vama ili ne. Ne dovodite u pitanje njegovu vjernost, jer nećete biti u pravu. Opterećujete se bez potrebe jer vam je prećutao nešto. Nije prvi put da stvarate negativnu sliku u glavi, ali vi se ne možete promjeniti. Muški pripadnici znaka su zaljubljeni u neku osobu sa kojom ne mogu da ostvare bliži kontakt, a to je vjerovatno neko iz kruga prijatelja. Oni pripadnici znaka koji su u dužim vezama će se poučeni iskustvima iz prošlosti malo distancirati od partnera, jer neće želiti probleme.  Oni koji nisu u vezi će iskoristiti ovaj period za preispitivanje i vjerovatno neće ni želiti da se upuste u nešto novo.  Žene ovog znaka će početkom mjeseca biti zabrinute za opstanak svoje veze, a one koje su slobodne mogle bi upoznati nekog simpatičnog Ovna, ali će razmišljati da li da mu pruže šansu.  Sa voljenom osobom i članovima porodice će razgovarati o zajedničkim ciljevima i u vezi toga će se razumjeti i složiti na kraju ovog mjeseca.

POSAO

Početkom mjeseca postoji mogućnost nekog neprijateljstva sa kolegama, pa vodite računa šta pričate i kako se obraćate nekima od njih. Nekoga ne volite, a ne možete da ga ignorišete već morate da ga trpite bez obzira na njegove zajedljive komentare o vama. Trudite se da se ne svađate jer postoji mogućnost da vas optuže za nešto za šta niste krivi. Ovaj mjesec će vam donijeti dosta posla i obaveza i vi ćete pokušati da se nekako izvučete, ali to neće biti moguće pa ćete bježati u maštu. Bilo bi dobro da osmislite neki plan za budući period i ako možete promjenite radno okruženje. Ne vrijedi da se nervirate, jer nećete ništa postići vraćanjem na stara iskustva i opterećivanjem. Skloni ste da drugima predstavite malo drugačiju sliku od stvarne jer vaši filozofski motivi i pogledi na stvarnost su drugačiji u ovom periodu, pa nemojte biti tvrdoglavi.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa stomakom, zuboboljom, a i mogle bi vas boliti noge.

 

djevica

NEPRILIKA – KUĆA – NADA

LJUBAV

Tokom ovog perioda nećete biti lijepo raspoloženi kao ranije, jer partner neće biti zadovoljan onim što ste mu do sada pružali. Sredinom mjeseca će se vaša veza stabilizovati, ako ostanete u vezi u kojoj ste jer postoji mogućnost da se naljutite i da je prekinete. Trebalo bi da budete malo tolerantniji, ako vam je stalo do partnera. Oni koji nisu u vezi neće biti spremni na bilo kakve ustupke drugoj strani i čekaće da se pojavi neko ko će se više truditi da im ugodi. Krajem mjeseca ćete biti jako emotivni, i pogađat će vas svaka sitnica. Ubjedili ste sebe kako vam ništa ne ide, pa odbijate potecijalne partnere grubim ponašanjem, U stvari ste samo umorni pa očekujte da će i ovo proći.

POSAO

Oni koji su u radnom odnosu neće podnositi ničije kritike, a i odnosi sa predpostavljenim neće biti dobri. Mnogi od vas će napustiti radno mjesto u nadi da će pronaći nešto bolje, ali u ovom mjesecu to nećete uspjeti da ostvarite. Oni koji traže posao moraju biti spremni na odricanja, ali i poštovanje autoriteta, inače prognoze nisu dobre. Ovaj je period dobar za studente, i sve one koji se bave bilo kakvom vrstom umjetnosti. Također, je dobar period za planiranje,  rezultati će doći kasnije.

Zdravlje

Bolovi u leđima, opasnosti od slučajnih udaraca, uro-genitalni sistem.

 

vaga

SMRT – NADA – NEPRIJATELJ

LJUBAV

Vama prošlost ne da mira i plašite se da počnete neku novu vezu zbog ranijih iskustava. Treba da se okrenete budućnosti, a ne da u svakoj novoj osobi vidite potencijalnog neprijatelja. Neki od vas će početkom ovog mjeseca ostati sami ili prekinuti vezu koja ih je opterećivala pa će se povlačiti u sebe i svaki pokušaj neke osobe koja će želiti da joj priđe ostaće bez rezultata. Oni koji su u dužim vezama će biti zbunjeni postupkom svog partnera i misliće da su oni negdje pogriješili, što neće biti tačno. Možda ćete biti u situaciji da morate nešto oprostoti svom partneru jer vaša veza ima budućnost i vi to znate. Ne plašite se novih izbora i budite otvoreniji i pristupačniji.

POSAO

Oni koji ne rade, teško da će u ovom mjesecu dobiti novi posao, ali ovo je samo jedan loš period koji brzo prolazi. Početak mjeseca nije dobar za započinjanje, ali je dobar za završavanje započetih poslova. Sredina mjeseca vam donosi ponudu za inostranstvo ili komunikaciju sa ljudima koji nisu sa istih prostora odakle ste vi, ali vi kao da ne želite da mjenjate posao ili ne vjerujete u ono što vam se nudi. Komunikacije preko interneta će naročito biti zastupljene u ovom periodu, a vi ćete mnogima biti nedokučivi i neće znati šta želite, pa budite jasniji da bi mogli da dobijete ono što ste naumili. Oni koji se bave umjetničkim zanimanjima je period naklonjeniji nego drugima.

ZDRAVLJE

Koštani sistem, bešika, a i moguće su posjekotine i slučajne povrede.

 

skorpija

POKLON – POSJETA – VESELJE

LJUBAV

Prijaće vam početkom mjeseca pažnja osobe koja vam se dopada, pa očekujte poziv na sastanak. Mjesec će biti ispunjen lijepim događajima, susretima i izlascima. Osobama koje su u vezi partner će se truditi da na svaki način ugodi i to će pozitivno uticati na njihovo raspoloženje. Neka bi vas osoba mogla prijatno iznenaditi ponudom za izlazak na neko lijepo mjesto. Ne razmišljajte mnogo o razlozima za takvo ponašanje već se opustite i provest ćete se dobro. Prilike koje ćete sada imati nemojte propustiti. Izlasci na javna mjesta i ćaskanja sa prijateljima će učiniti da se oporavite od predhodnog lošeg perioda.

POSAO

Početkom mjeseca bi ste mogli dobiti neko priznanje za vaš rad ili bi se mogla javiti neka osoba koja bi želila da vam se na neki način oduži za učinjenu uslugu. Nečiji iznenadni dolazak bi vas mogao obradovati, a moguće su i proslave u poslovnom krugu. Udruživanje i zajednički projekti će također, biti unosni pa je sada povoljan trenutak za dogovore i planiranja. Oni koji ne rade, pred kraj ovog mjeseca bi mogli dobiti posao.

ZDRAVLJE

Problemi sa nogama.

 

strijelac

ŽELJA – SVEŠTENIK -TUGA

LJUBAV

Mnogi od vas još uvijek čeznu za nekom osobom koja bi ih emotivno ispunila. Oni koji imaju partnera nisu baš zadovoljni, jer smatraju da njihov partner mnogo obećava ali ne razumije njihovu potrebu da budu duhovno bliski sa osobom sa kojom su u vezi. Morate priznati da je vas zaista teško razumjeti, jer ponekad ni vi sami sebe ne razumijete. Za one koji su slobodni je moguće poznanstvo sa osobom koja je starija od njih i koja se bavi nekom vrstom humanitarnog rada. Muškarci bi se u ovom mjesecu mogli naći između dvije ženske osobe, koje bi im bile podjednako drage i neće moći da se odluče na koju će stranu.

POSAO

Niste zadovoljni svojim poslovnim prilikama, a u ovom ste periodu naročito emotivno osjetljivi. Očekujete uspjeh u ciljevima koji su zaista visoki. Vaš trud da postignete nešto je posljedica vašeg vaspitanja. Ako niste u mogućnosti da brzo dođete do cilja, vi ste nesretni. Sve u svemu ovog mjeseca ćete imati dobre poslovne prilike jer ćete imati naklonost neke uticajne osobe od koje možete mnogo naučiti. Neko će vam tražiti pomoć, pa ako možete bilo bi dobro da mu izađete u susret, jer se dobro dobrim vraća.

ZDRAVLJE

Melanholija

 

jarac

SREĆA – LJUBAV – NOVAC

LJUBAV

Bit ćete fantastično raspoloženi tokom cijelog mjeseca, jer ćete konačno shvatiti šta je za vas dobro, a i događaji koji će se nizati će vam potpuno odgovarati. Prijatelji će vam činiti sitne pažnje, a sredinom mjeseca u vaš život će ušetati osoba koja bi mogla biti veoma značajna za vašu emotivnu stabilnost. Izlazit ćete sa osobama koje volite, a sve one koji vam smetaju ili ne odgovaraju ćete izbjegavati. Oni koji su u stalnim vezama će također, biti zadovoljni jer se nalaze u fantastično periodu. Svi oni koji imaju vezu koja se nije mogla ostvariti iz nekog razloga imat će konačno susret.

POSAO

Ambiciozne ovog mjeseca čeka fantasičan napredak i ispunjenje neke dugogodišnje želje. Oni koji traže posao konačno će raditi ono što vole, a okruženje će biti ljubazno i mnogi će im pomagati i izlaziti u susret. Vaše dobro raspoloženje ćete prenositi i na kolege. Sitnice koje su vas do skoro nervirale sada nećete ni primjećivati. Svatit ćete da ste se nervirali bez potrebe. Kraj mjeseca vam donosi značajan prihod, a i realizacija nekog posla donosi nečije priznanje. Manje ćete raditi nego inače, a prihodi će se povećati.

ZDRAVLJE

Problemi sa želucem

 

vodolija

GUBITAK – PISMO – NADA

LJUBAV

U ovom mjesecu ćete imati potrebu da sa svojim partnerom razgovarate o budućnosti,  ali i o prošlosti i posljedicama koje utiču na njihov sadašnji stav i ponašanje. Neki od vas će se dopisivati sa osobama iz inostranstva ili onima koji ne žive u mjestu njihovog boravka. Vas u ovom mjesecu čeka planiranje nekog susreta i sve akcije koje budu preduzimali nekako će biti vezane za planiranje budućnosti. Oni koji su slobodni neće imati hrabrosti ni volje da se upuste u nešto novo bez predhodnog upoznavanja, jer su svjesni da rizik do sada nije dao neke dobre rezultate. Oni koji su zauzeti treba da budu oprezni i da ne rade one stvari koje bi na bilo koji način ugrozile njihovu vezu. Posebno pokušajte da sakrijete pisane sadržaje, da ne bi partner nešto pogrešno protumačio.

POSAO

Mnogi od vas će u ovom mjesecu morati da potraže dodatni izvor prihoda, pa će odlaziti na razgovore za posao. Neki će želiti da idu u inostranstvo, pa će prikupljati dokumenta koja su im potrebna. Ovo je mjesec čekanja rezultata pređašnjih akcija i završavanja započetih poslova. Materijalizacija će doći kasnije. Neki od vas će tražiti kredite koji u ovom mjesecu neće biti realizovani. Odlučit ćete se na određene rizike, a to može donijeti dobre rezultate, ako sarađujete sa inostranstvom. U ovom mjesecu možete odlučiti da uložite novac u neki unosan posao. Nemojte primati k srcu konentare ljudi koji vam ne mogu pomoći, jer ćete u ovom mjesecu naročito biti osjetljivi. Znate šta vam je cilj i idite ka njemu.

ZDRAVLJE

Čuvajte se slučajnih povreda

 

ribe

SREĆA – UDOVICA – POSJETA

LJUBAV

Čuvajte svoje ljubavne tajne, jer su u ovom periodu moguća ogovaranja i moglo bi se dogoditi da neko prenese voljenoj osobi nešto što nije istina. Slučajan susret sa nekom osobom iz inostranstva bi vas mogao relaksirati, ali i opteretiti zbog toga što bi ovo moglo da poremeti vaše redovne obaveze. Vaši su stavovi po pitanju veza prilično čvrsti i od njih ne odstupate, ali za one koji nisu trenutno u vezi naredni period ne donosi ništa novo. Ova usamljenost će vam prijati i provodit ćete vrijeme u neobaveznim razgovorima. Muški pripadnici znaka neka pripaze ukoliko se nalaze u tajnim vezama jer bi nešto moglo da dođe do partnera i da imate problema. Žene također, neka paze kome se povjeravaju.

POSAO

Početkom mjeseca će se vaše finansije poboljšati, pa nećete imati briga kao ranije. Komunikacija sa kolegama će biti dobra, a mogli bi ostvariti i neku dobit na koju niste računali.  Bićete dobro raspoloženi i svoje ćete obaveze s lakoćom obavljati. Oni koji imaju neki ispit u ovom bi periodu mogli biti sigurni da će ga položiti uz pomoć  ženskih osoba. Uopšteno koleginice će vam biti naklonjenije nego kolege. Ukoliko vam se neka žena sredinom mjeseca obrati za pomoć izađite joj u susret. Mnogo susreta i sastanaka u ovom periodu tako da nećete znati na koju ćete stranu prije. Moguće su i greške pa pripazite kome se javljate jer bi neka poruka mogla da zaluta na pogrešnu adresu.

ZDRAVLJE

Uobičajene bolesti koje se periodično javljaju

za Treću Dimenziju: Vesna Balaban Slikarka

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI