0
Horoskop za mart – OVAN i BIK

Horoskop za mart – OVAN i BIK

Horoskop za mart – OVAN i BIK

 

OVAN – MART 2018.

 

Ljubav i veze

Prva sedmica marta 2018. godine je poprilično beživotan kada se radi o ljubavnom životu, možda čak i nelagodan i zato ne bi trebali ništa romantično planirati za prvi dan proljeća. Ali, vaša sreća raste od 8. marta i svaki novi dan od tada, zato šta 7. mart Venera, planeta senzualnosti, ljubavi i harmonije, a za Ovnove i vladar kuće veza, ulazi u vaš znak.

 

Venerin prolazak kroz Ovna obećava sreću u ljubavi, dobro razumijevanje parova i povoljne okolnosti za udvaranje, flertove, zaljubljivanje, zabavu i harmoničan odnos. zadnja dekada može vam donijeti veliko zadovoljstvo, zato šta 20. marta Sunce, vladar vaše kuće strasti ulazi u Ovna.

 

Posao i novac

U kući karijere Ovna smješteni su, na duži period, Pluton (moć i žudnja za kontrolom) zajedno sa ozbiljnim i opterećujućim Saturnom. Ova dva perfekcionista zahtijevaju koncentraciju, ozbiljnost i upornost. Dodatno tome, 17. ožujka 2018. godine uz Plutona i Saturna naći će se i energičan Mars koji kreće retrogradnim hodom i koji će se kretati kroz Jarca i Vodenjaka sve do novebra.

 

To znači da ulazite u značajan period kada se radi o profesionalnom životu. Morati ćete donositi važne odluke, preuzeti inicijativu, biti spremni upustiti se u nove stvari, ali to sve može biti popraćeno borbama i incidentima. Tokom marta imate Veneru na svojoj strani, donosi vam sreću, a krajem mjeseca i veličanstveno Sunce, pa ćete moći uživati u svom uspjehu i materijalnim ostvarenjima.

 

Zdravlje i moral

Mart 2018. godine je kompliciran i kontroverzan kada se radi o fizičkoj formi i raspoloženju. U prvoj dekadi mjeseca oslabljen vam je imunitet i imat ćete veću potrebu za odmorom. Zadnja dekada mjeseca je najpovoljnija. Imat ćete viška energije, ali to se može manifestirati na nepoželjan način i uzrokovati bolesti. Budite oprezni!

 

Savjet

Postavite jasne ciljeve i razradite strategiju.

Posvetite se jednom po jednom zadatku, budite strpljivi i uporni!

BIK – horoskop mart 2018.

 

Ljubav i veze

U martu 2018. godine Bikovi mogu računati na Veliku Sreću, Jupitera, koji prolazi kućom parova Bika, sve do novebra. Ali, nemojte sanjariti previše. Mars, vladar kuće parova Bika, 17. marta kreće retrogradno i kretat će se između Jarca i Vodenjaka. I taj će ciklus trajati do novebra i donijeti period analiza, procesa, predomišljanja, komplicirane situacije i neočekivane preokrete.

 

Prvi utjecaji Marsovog retrogradnog kretanja pokazat će se u drugoj polovini mjeseca. Može biti suptilan, teško prepoznatljiv, zato je najbolje da svaku situaciju u kojoj se nađete pomno preispitate. Do tada uživajte u prvoj polovini mjeseca koja vam može donijeti puno zadovoljstva u ljubavi.

 

Posao i novac

Saturn, tradicionalan vladar kuće karijere Jarca, dobro je smješten, dugoročno i pokazuje interes za znanjem, kulturom, istraživanjem, duhovnosti, kao i za poslovna putovanja, suradnje s inozemstvom i internet.

 

Tranzit Sunca u martu donosi vam sreću, zaštitu, podršku, popularnost i sreću u svemu šta budete radili a da ima veze s javnosti, publikom, kolektivima i internetom. Suradnje mogu biti profitabilne ako je vaš stav diplomatski i uravnotežen.

 

U zadnje dvije dekade mjeseca radno okruženje neće biti najugodnije, ali na vama je da sami sebi pomognete kako bi sve bilo podnošljivo. Pri donošenju novčanih odluka nemojte žuriti!

 

Zdravlje

U prvoj dekadi mjeseca osjećat ćete se odlično, u drugoj dekadi će biti uspona i padova, a u zadnjoj dekadi vaše raspoloženje pada. U toj zadnjoj dekadi marta2018. godine Venera, vladar Bika i Sunce, donositelj vitalnosti, nalaze se u 12. kući Bika.

 

Takav položaj donosi slabost, pad imuniteta i povećan je rizik od upalnih procesa i nezgoda. Čak i oni koji se smatraju snažnima u zadnjoj dekadi moraju pripaziti.

 

Savjet

Kada se radi o suradnjama i partnerstvima, dobro provjerite zaključne tačke o novčanim pitanjima!

 

 

tarot-horoskop.com/atma.hr/obrada/trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI