0
Horoskop za period

Horoskop za period 16. – 30.07.2019

Horoskop za period 16. – 30.07.2019

Piše Astrolog Milan Šašić Kontakt telefon / 00381 64 217 0930

OVAN (21. 03 – 20. 04)

POSAO – Period pred vama je kao stvoren za posao i za stabilizaciju života. Odlična je poslovna situacija i za privatno poslovanje i pokretanje privatnih biznisa. Bićete u neprestanoj akciji i vrlo direktno i odrješito ćete rješavati sve probleme. Dobici od polovine perioda.

LJUBAV – Nešto važno će se desiti polovinom perioda i na pomolu ste kako preokreta tako i ostvarenja želja. Spremite se da će vas neko potpuno osvojiti.

ZDRAVLJE – Grlo.

 

BIK (21. 04 – 20. 05)

POSAO – Nestabilna poslovno-finansijska situacija sa mogućim troškovima ali će vam polaziti za rukom da uradite onako kako ste isplanirali. Razdražljivi ste i skloni prehrabrim potezima ali savjet je da se ne predomišljate ili da odustajete ni od pokušaja a ni od rizika.

LJUBAV – Ponašate se po sistemu sami protiv svih a time bi se situacija mogla pogoršati i da svađa i nervoza upropasti lijepe trenutke.

ZDRAVLJE – Leđa.

 

BLIZANCI (21. 05 – 20. 06)

POSAO – Opušteni ste i lijeni ali realizovaćete ono što ste zamislili i bavićete se onim što volite. Novac vam nije previše naklonjen ali očekujte iznenadni dobitak. Rješavaćete imovinska i stambena pitanja i pitanja naslijedstava ali bilans bi mogao biti manje nego što ste očekivali.

LJUBAV – Postajete nervozni i tražite više slobode ako ste u vezama i braku. To može da pokvari odnos, ali može i da ga poboljša. Slobodnima puno flerta i mogućnosti ali ništa ozbiljno.

ZDRAVLJE – Infekcije.

 

RAK (21. 06 – 22. 07)

POSAO – Imate dosta problema na poslu ili kod kuće i napeti ste, što za posljedicu ima prekide poslova, dizanje ruku od svega i odustajanje u odsudnom trenutku. Smanjite tempo i sebi priuštite malo zadovoljstva i opuštanja. Idete na ljetovanje.

LJUBAV – Ako ste slobodni moguća veza sa Škorpijom ili Jarcem. Ako ste u braku prezauzeti ste poslom pa ljubav izostaje.

ZDRAVLJE – Probava.

 

LAV (23. 07 – 22. 08)

POSAO – Polovina perioda bi mogla biti uspješna sa velikom šansom za dobitak posla, unaprijeđenje ili za finansije. Mogli biste odraditi velike poslove ali morate biti svoji i samostalni kako u poslovima tako i u odlukama. Moguć duži put.

LJUBAV – Nalazite se u periodu definisanja šta zapravo želite. Nije vam do čvrstog vezivanja a kao da vam vrijeme ističe ili vas neko pritiska. Odabraćete slobodu do daljnjeg bili u vezi ili ne.

ZDRAVLJE – Kičma.

 

DJEVICA (23. 08 – 22. 09)

POSAO – Dominirate na poslovnom planu. Biće svega. Dobitaka, posla, novca, dobrog raspoloženja, putovanja, kontakata. Ako je ikad povoljan period za rješavanje zakonskih stvari onda je to za vas svakako ovaj period. Očekujte važnu pozitivnu vijest.

LJUBAV – Očekujte vrlo izglednu priliku ili ponudu koju nebi smeli da odbijete polovinom perioda. Mnogo susreta, flerta i zadovoljstva bili u vezi ili ne.

ZDRAVLJE – Zglobovi.

 

VAGA (23. 09 – 22. 10)

POSAO – Dobro poslovanje i ostvarivanje sigurnih dobitaka kao i sklapanja dobrih ugovora. Ljetnje raspoloženje vas također, može savladati i postoji rizik da potrošite puno ali ne brinite. Novca će biti tokom cijelog perioda. Put.

LJUBAV – Napeti aspekti početkom perioda mogu uzrokovati svađe u vezama i raskide. Slobodnima ljetne veze mogu biti i trajnije prirode.

ZDRAVLJE – Opekotine.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

POSAO – Period sa dosta zastoja u poslovima, administativnih problema kao i ponavljanja grešaka, što može izazvati eventualne prekide poslova ili promjene. Oprez prilikom potpisivanja ugovora. Čuvajte dokumenta. Ako putujete budite oprezni. Saobraćajni problemi.

LJUBAV – Bićete neraspoloženi i skloni raspravama i svađi. Tokom druge nedjelje se situacija donekle smiruje, ali i dalje mislite na dvije osobe.

ZDRAVLJE – Kičma.

 

STRIJELAC (23. 11 – 21. 12)

POSAO – Sezona je odmora ali imaćete jak tempo i često biti u poziciji da puno radite i ostvarite određene rezultate. Mogući su jedino problemi oko imovine ili sa zakonom od polovine perioda što vam može napraviti troškove ili će neko potraživati stari dug od vas.

LJUBAV – Jedno je sigurno, nećete biti sami. Direktno će vam prići Ovan ili Lav sa konkretnom ponudom.

ZDRAVLJE – Bubrezi.

 

JARAC (22. 12 – 19. 01)

POSAO – Dobar period ali postoji opasnost da vam poslovi i karijera budu na jakom udaru zakona i zakonskih propisa. Morate pristajati i na nešto na čega niste spremni. Moguć ortački posao ili poslovno partnerstvo.

LJUBAV – Mnogi će željeti da raščiste stanje u odnosima i porodici i da naprave red. Oni koji su sami mogu očekivati zanimljive kontakte trajnijeg karaktera.

ZDRAVLJE – Želudac.

 

VODOLIJA (20. 01 – 18. 02)

POSAO – Preokupirani ste određenom idejom i mogući su uspjesi ali ćete osjećati čudnu napetost i nervozu. Nemate razloga za takvo raspoloženje jer ćete uspješno privesti mnoge poslove kraju i čistih računa. Čeka vas period potpuno novih dešavanja.

LJUBAV – Veze postaju nestabilne ali ćete uspjevati da nađete zajednički jezik sa partnerom. Slobodnima može biti zanimljivo sa Ovnom.

ZDRAVLJE – Upalni procesi.

 

RIBE (19. 02 – 20. 03)

POSAO – Pomalo ste odsutni ali prva polovina perioda će biti radna i praćena zanimljivim dobicima, kontaktima, dogovorima, ugovorima i vjerovatnim putovanjima. Očekivana je i solidna zarada.

LJUBAV – Slobodni bi mogli da se obezbjede za srodnu dušu. Veze će doživjeti harmoniju i svijetle trenutke sa ponekom avanturicom. Sve u svemu uživajte.

ZDRAVLJE – Noge.

Image by PublicDomainPictures from Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI