0
horoskop za

Horoskop za period 30.07. – 13.08.2019.

Horoskop za period 30.07. – 13.08.2019.

Piše Astrolog Milan Šašić Kontakt telefon / 00381 64 217 0930

 

OVAN (21. 03 – 20. 04)

POSAO – Imaćete posla i planirajte krupnije stvari. Obaveze će se gomilati, ali vi ćete znati da se nosite sa svim situacijama. Probleme ćete rješavati sa lakoćom a od problema su jedino mogući zakonski ili sa automobilom i u saobraćaju.
LJUBAV – Veze započete u ovom periodu će imati velikih izgleda da potraju. Upoznaćete veoma uspješnu osobu. Zauzeti uživaju u probuđenoj strasti.
ZDRAVLJE – Problemi sa disanjem.

 

BIK (21. 04 – 20. 05)

POSAO – Ovaj period nije dobar trenutak da odlučujete o važnim stvarima. Sukob sa vama važnom osobom mogao bi da poprimi šire razmjere i situaciju da ostanete bez posla. Nemojte preuzimati obaveze za koje niste sigurni da ih možete završiti. Stavljeni ste u drugi plan.
LJUBAV – Ovo polje je potpuno suprotno od poslovnog. Zauzeti će napokon uživati a slobodnima slijeduje mlađi Blizanac ili Djevica.
ZDRAVLJE – Kičma.

 

BLIZANCI (21. 05 – 20. 06)

POSAO – Bez obzira što je sezona odmora, mnogima ovaj period obećava posao. Uspjećete da pridobijete naklonost osobe koja vam je važna za posao. Ta osoba ima određenu funkciju ili položaj sa koga može da vam pomogne i obezbijedi posao. Moguće da vam je ta osoba rođak ili prijatelj.
LJUBAV – Slobodnima niko neće odoliti u ovom periodu pogotovo onima koji su na ljetovanju u ovom periodu. Zauzete čeka preporod.
ZDRAVLJE – Uho.

 

RAK (21. 06 – 22. 07)

POSAO – Na pragu ste da riješite probleme koji se vuku iza vas i očekujte poprilično dobre vijesti vezane za posao ali i imovinu. Očekujte nastavak saradnje sa nekim sa kime ste nekad prekinuli i osigurati poslovne pozicije.
LJUBAV – Ako je odnos u krizi, potrudite se da ne pogoršavate situaciju. Slobodni mogu da očekuju pokušaj jedne Vodolije. Tajne veze.
ZDRAVLJE – Bubrezi.

 

LAV (23. 07 – 22. 08)

POSAO – Period u kojem će vam malo sve ići od ruke. Nove ponude će stizati sa svih strana. Manjak koncentracije bi mogao biti donekle ometati u obavljanju posla ali imaćete dobre procjene i odluke. Pomoć mlađe ženske osobe biće vam od velikog značaja.
LJUBAV – Ista ta mlađa ženska osoba, moguće Vaga, bi vam mogla postati i emotivna partnerka. Ozvaničenje veza je više nego izvjesno. U vezama i brakovima je napeto.
ZDRAVLJE – Kožni problemi. Čuvajte se jakog sunca.

 

DJEVICA (23. 08 – 22. 09)

POSAO – Čeka vas jedno prijatno poslovno iznenađenje i uspjeh. Neko će vam povećati vrijednost ili cijenu. Nekom se to baš i neće svidjeti i pokušaće da vam pomrsi račune ali neće uspjeti. Poslije pobjede tim osobama zatvorite vrata zauvijek. Čeka vas i veoma lijep odmor.
LJUBAV – Neko ima namjeru da vas osvoji. Neko iz znakova Škorpije, Riba i Jarca ima više nego ozbiljne namjere bili u vezi ili ne.
ZDRAVLJE – Dijafragma.

 

VAGA (23. 09 – 22. 10)

POSAO – Prisutan je ogroman porast energije. Očekujte odlične poslovne ponude i značajne dobitke. Preuzećete stvari u svoje ruke i riješiti mnoge važne probleme. Interesantna dešavanja vas očekuju i u vezama sa inostranstvom a da se ne radi o odmoru.
LJUBAV – Ako ste u vezi, slijedi odmor za pamćenje. Slobodni polovinom perioda započinju vezu. U pitanju je verovatno Lav.
ZDRAVLJE – Promuklost.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

POSAO – Biće puno zastoja i komplikacija koje će biti naporne i štetne za vaše živce ali i za vaš status. Otkazivaće se poslovi i dogovori. Ipak polovinom perioda jedna ženska osoba će vam pružiti šansu. Nephodno je da odete na odmor ali izuzetno budite oprezni u saobraćaju.
LJUBAV – Konfuzija, nervoza i manjak samopouzdanja. Odmor i ljetovanje i ovdje pomažu bili sami ili ne.
ZDRAVLJE – Grudni koš. Ginekološki problemi.

 

STRIJELAC (23. 11 – 21. 12)

POSAO – Ovo je period u kome vam se vraća samopouzdanje i kada krećete agresivno ka osvajanju i ostvarenjima ciljeva i potrebno je da ne odlažete i ne odugovlačite. Jedno obećanje koje su vam dali tokom ranijih perioda sada će biti ispunjeno.
LJUBAV – Paralelne veze i period flerta ali i ozbiljnih namjera kako za slobodne tako i za zauzete.
ZDRAVLJE – Urinarne infekcije.

 

JARAC (22. 12 – 19. 01)

POSAO – Loša komunikacija i nesporazumi su evidentni ali bi mogli da dobijete izvjestan spor. Ako ste bez posla ili želite da promijenite radno mjesto i pređete na bolje moguće je na samom kraju perioda. Priključite će se nekakvoj društvenoj ili državnoj organizaciji.
LJUBAV – Poznanstvo preko posla ili od strane nekog koga upoznate u ovom periodu moglo bi se pokazati izuzetno važnim i značajnim. U brakovima stabilno.
ZDRAVLJE – Infekcije.

 

VODOLIJA (20. 01 – 18. 02)

POSAO – Neko će vas provocirati sve dok ne sazna šta ga interesuje. Bilo bi dobro da budete što direktniji u odbijanju. Dobro će vam ići uloge posrednika ili pregovarača. Moguće rješenje poslovnog problema kao i izvjesnog imovinskog pitanja ili vijest o tome.
LJUBAV – Ako ste slobodni očekujte sklapanje novog poznanstva sa osobom iz drugog grada ili iz inostranstva. Mnogi će u brak.
ZDRAVLJE – Koljena.

 

RIBE (19. 02 – 20. 03)

POSAO – Ako u ovom periodu ne budete na ljetovanju, ostvarićete uspjehe u poslovnim transakcijama i investicijama i vjerovatno obezbjediti ili dodatne ili paralelne izvore prihoda. Očekujte zanimljive finansijske transakcije i dobitke bili na odmoru ili ne.
LJUBAV – Upuštanje u kratke avanture i paralelne veze je sigurno, a jedna od tih avantura bi mogla polovinom perioda da postane i ozbiljna veza. Djevica je u pitanju.
ZDRAVLJE – Ruke.

Image by Pexels from Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI